. Agora

Os traballos escolares e ensaios de escola secundaria
Busca escolar

Golfiños

Asunto: Bioloxía , Inglés
| Máis

O Bottlenosedolphin é o tipo máis coñecido de golfiño. É unha natación sólida e animal brincallón. Estes golfiños son amigables e intelixentes. A súa linguaxe está composto por diferentes tipos de asubíos, nós, os seres humanos poden escoitar algúns destes sons. Pero algúns deles son tan altos que non somos capaces de entendelos.
Golfiños viven ou en grupos de só un sexo ou nunha mestura de homes, mulleres e nenos. Eles sempre axudar un ao outro cando están cazando, entre entregas e cos enfermos. Os golfiños non soporto vivir só. O período de compañeiro para Golfinhos xeo Durante a primavera eo verán. O bebé nace na auga, pero a femia está embarazada entre 10 a 12 meses antes de nacer. Durante a entrega de unha femia pode obter axuda doutras femias, o bebé queda coa nai, polo menos, 16 meses. Se un golfiño é ferido, chora para obter axuda doutros golfiños, entón pode vir ata a superficie e respirar.

Golfiños comer moitos tipos de peixe, o método de caza é moi caro diferente, con diferentes peixes. Golfiños sempre cooprate cando atacan grupos de peixes, é posible que empregan os seus asubíos para confundir os peixes. Eles moi caro comer polbo e outros peixes que viven debaixo da auga. O Bottlenosedolphin pode medrar ata 3 de 9 metros e pesar ata 200 kg. Poden vivir ata 50 anos.
Estes golfiños viven no norte de África, sur de Europa, Gran Bretaña e nos Estados Unidos. Eles non están en perigo de desaparecer.

Golfiño común:

O golfiño común é o máis rápido dos pequenos golfiños. Pode nadar tan rápido como 44 kmh Viven en grandes bandos de varios centos de animais. O Flock son mesturados e eles non teñen un líder. Este golfiño é delgado, eo seu corpo está ben adaptado para a natación. É frustrar negro nas costas e negro abaixo con debuxos marrón e violeta nas laterais, pero a cor pode variar. A pel do golfiño é moi bo e non fai calquera resistencia na auga. Estes golfiños quere vivir en augas quentes preto da costa. Nunca se atopan en dirección ao norte, como os golfiños nariz de botella.

O golfiño común gasta o seu día de caza do peixe e xogar, pero nunca pode estar na auga máis de 3 ou 4 minutos. El respira a través dunha respiración buratos. Por outra banda Golfinhos poden estar baixo a superficie durante 15 minutos. Todos os golfiños quere xogar, pero o golfiño común é con certeza o máis brincalhão de todos. Algunhas persoas viron moitos deles ir cara arriba da auga en altos arcos e respirar no Sametime. Con todo, son moi difíciles de domar.

Os golfiños comúns acasalam de outubro a decembro, a femia dá a luz 10 meses despois. A súa alimentación consiste de diferentes tipos de peixe e polbo, pero por riba de todo comen Herring e sardiñas.

Os seus peores inimigos son as baleas orcas (asasinato), que tamén incluídos son unha especie de golfiño. O golfiño común pesa ata 85 kg e crece ata 2, 4 metros. Pode vivir ata 25 anos.

based on 1 rating Golfiños, 5.0 de 5 baseado en 1 clasificación
| Máis
Tipo golfiños


Traballos escolares relacionados
A continuación, son proxectos escolares que tratan golfiños ou de calquera forma relacionados cos golfiños.

Golfiños Comentario

« | »