.nu

שיעורי בית וחיבורים מבית ספר התיכון
לימודי חיפוש

דולפינים

Bottlenosedolphin קרח הזנים הידועים ביותר של דולפין. זה שחייה מוצקה ובעלי חיים שובבים. דולפינים אלו הם ידידותיים ואינטליגנטיים. השפה שלהם מורכבים מסוגים שונים של שריקות, אנחנו, בני אדם יכול לשמוע כמה מצלילים אלה. אבל חלק מהם הם כל כך גבוה שאנחנו לא מסוגלים להבין אותם.
הדולפינים חיים גם בקבוצות של רק מין אחד או בתערובת של זכרים, נקבות וילדים. הם תמיד לעזור eachother כאשר הם ציד, משלוחים ועם החולים. דולפינים לא יכולים לסבול את החיים לבד. קרח דולפיני תקופת בן הזוג במהלך האביב והקיץ. התינוק נולד במים, אבל הנקבה בהריון בין 10 עד 12 חודשים לפני שהוא נולד. במהלך הלידה נקבה יכולה לקבל עזרה של נקבות אחרות, התינוק נשאר עם אמא של לפחות 16 חודשיו. אם דולפין נפגע, הוא בוכה כדי לקבל עזרה של דולפינים אחרים, כך שהוא יכול לבוא אל פני השטח ולנשום.

דולפינים אוכלים סוגים רבים של דגים, קרח ציד השיטה במחיר מופקע שונה עם דגים שונים. דולפינים תמיד cooprate כאשר הם תקפו את הקבוצות של דגים, זה אפשרי כי הם משתמשים בשריקותיהם לבלבל את הדג. הם במחיר מופקע לאכול תמנון ודגי חיים מתחת למים אחרים. Bottlenosedolphin יכול לגדול עד 3, 9 מטרים ושוקל עד 200 קילוגרם. הם יכולים לחיות עד 50 שנים.
הדולפינים האלה חיים בצפון אפריקה, דרום אירופה, בריטניה וארצות הברית. הם לא בסכנת היעלמות.

דולפין הנפוץ:

הדולפין הנפוץ הוא המהיר ביותר של הדולפינים הקטנים. זה יכול לשחות קבוע כמו 44 קילומטר / h. הם חיים בעדר גדול של כמה מאה בעלי חיים. Flock של מעורבבים ואין להם מנהיג. דולפין זה הוא דק, והגוף שלה מותאם היטב לשחייה. זה לסכל שחור על הגב לבן מתחת עם ציורים בצבע חום וסגולים בצדדים, אבל הצבע יכול להשתנות. העור של הדולפין הוא מאוד חלק ולא עושה שום התנגדות במים. דולפינים אלו רוצים לחיות במים החמים בקרבת החוף. הם אף פעם לא נמצאים לכיוון צפון כמו הדולפינים.

הדולפין הנפוץ מבלה דגיו יום הציד ונגינה, אבל זה אף פעם לא יכול להישאר מתחת למים יותר מ 3 או 4 דקות. הוא נושם שוקת נשימה-חור. על דולפיני otherhand יכול להישאר מתחת לפני השטח במהלך 15 דקות. כל הדולפינים אוהבים לשחק, אבל הדולפין הנפוץ הוא בודאות השובבה יותר מכל. people'll חלקם ראה רבים מהם לקפוץ מהמים לתוך הקשתות גבוהות ולנשום בSametime. עם זאת, הם מאוד קשים לאלף.

הדולפינים הנפוצים הזדווג מאוקטובר עד דצמבר, הנקבה יולדת 10 חודשים לאחר במחלקות. האוכל שלהם מורכבים מסוג שונה של דגים ותמנון, אבל יותר מכל הם אוכלים הרינג וסרדינים.

האויבים הגרועים ביותר שלהם הם לווייתני הרצח (אורקס) שהם גם סוג של דולפין. הדולפין הנפוץ שוקל עד 85 ק"ג וגדל עד 2, 4 מטרים. הוא יכול לחיות עד 25 שנים.

based on 1 rating דולפינים, 5.0 מתוך 5 מבוססים על 1 דירוג
| עוד
דולפיני שיעור


לימודים קשורים
להלן פרויקטי ספר עוסקים דולפינים או קשורה בדרך כלשהי עם הדולפינים.

דולפיני תגובה

|