.nu

Училишна работа и есеи од средно училиште
Барај училишен

Училишен на животни

Manatees

Вие исто така може да се направи голем напор за да се спречи manatees исчезнат засекогаш! Зошто да не донесе морската крава? За да прочитате повеќе за тоа, следете ги овие линкови: Усвојување на Морска крава, спаси Морска крава клуб, http://www.savethemanatee.org/. Види училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Водоземци

Првите примитивни водоземци живеел пред околу 350-400.000.000 години. Тие потекнуваат најверојатно од две различни групи на риба или риба-како животни. Две линии на развој, според тоа мислење доведе до три различни режими водоземци Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Медузи

Медуза е морски животни. Неговото тело е направен од два слоја на епителните ткиво меѓу кои има
А geleaktig маса содржи многу вода. Ова средниот слој наречен mesoglea. Види училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Црви

Додека nässeldjuren radiately е изграден е двострани симетрични црв, како што велат тие. Маската има право и на левата страна и пред крајот и заден крај. Предниот крај е главата и во задниот крај седи во анален отвор.
Црви немаат нозе. На fölyytar себе од страна на договорни или испружи неговото тело.
Тоа е често, рече дека постојат три видови на црви, тие се: Преглед на училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Мојата хамстера Одгледување

Се започна кога имав малку џуџе хрчак наречен издувам, кој беше околу 3 години. Кога умре издувам Купив нов хрчак беше именуван Снежните, тој е сите бели и е исто така џуџе хрчак. Во 6-ти степен на пренос добив класа praoa еден ден. Избрав да praoa на домашно милениче продавница. Кога ќе praoade таму видов една прекрасна златна хрчак, се јавив дома и праша мајка ми, ако може да се купи хрчак, мајка ми беше малку колебливи, но тогаш таа рече дека поминале добро. Види училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Мравките

Иако мравки и луѓето изгледаат толку многу различни, постојат многу сличности меѓу нив. И мравки и луѓето живеат во општества каде што тие помагаат едни на други. Во голем мравка заедница можат да живеат речиси еден милион мравки. Постојат околу како што многу луѓе живеат во еден од најголемите општество во Шведска, Стокхолм. Види училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Manatees

Ако manatees

Има уште многу да учат за овие прекрасни и пријателски
суштества наречени manatees. Тие се безопасни и безбедно цицачи
донекаде потсетува на слонови во водата каде што тивко и лежерно плива
околу пасење. Види училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Pinnipeds

Säldjuret живее претежно во вода и sälhonan раѓа на копно или мраз. Тие се многу одлични пливање со bakfenorna и употреба на насловната перки да се управува. Кога печатите се нурне во вода, па срцето бие веднаш од 50 до 100 отчукувања во минута до 10 или малку помалку. На возбудлива работа со печатот е тоа што тој е во 600 длабока вода и можат да останат околу траење од 1 час и 10 минути. Види училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Миленичиња

Вовед

Колку не значи дека малку куче или мачка доаѓа до вас кога ќе дојде дома од работа / училиште, тоа е еден од оние моменти кои го прават животот вреди да се живее.

Но може да не сопственици на домашни миленичиња да се разбере овој феномен?

Преглед на училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

Валентност

Латинско име е Echinode'rmata .. Постојат три главни видови на валентност. Овие се морска ѕвезда, како Софија и избрав како дополнителна видови, кршливи ѕвезди, и последно, но не и најмалку важно ежови.
Валентност има школка која се состои од калциум карбонат материјал. Овој случај е покриена со тенок слој на кожата. Прикажи ги училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
се вчитува ...

«Постари училишен - Понови училишни проекти »