.com

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Училишни обврски за Биографии

Животната средина!

од страна на SAFA

Јас живеам во стан, и тоа е 118 (m²), имаме пет соби, две купатила, едно со рамен екран, два компјутери и еден лаптоп, четири автомобили, машина за миење садови и ги делиме на машината за перење со нашите Соседско што е многу добро за животна средина. Ние се купи облека секој месец, особено мене ми се допаѓа шопинг. Имавме два автомобили, но сега имаме само еден бидејќи татко ми продаде на друг автомобил, тој смета дека ние треба само еден. Мајка ми го зема автобус секој ден на работа. Ние се обидуваме да се купи еколошка храна колку што е можно, но понекогаш ни е премногу скапо и не сакате да. Нормално, ние се оди на одмор оние или два пати годишно со авион. Ние чак за ѓубре во вистинското место, но понекогаш тоа добива на погрешно место. Ќе стави composte во специјална пластична кеса, кои ние ќе се добие од сопственикот. Мислам дека се еколошки, но ќе се обидам да бидат подобри во потрошувачката на вода. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Вирџинија Вулф

Вирџинија Вулф беше писател, психопат и семејство љубовник.
Таа е англиски романсиер и горд феминистка, и еден од современите врвна писмените и теоретичари во нејзиниот живот. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Енцо Ферари

Енцо Ферари е роден на 18 февруари, 1898 во Модена северниот дел на Италија.
Ја започна својата кариера како тест-возач и како возач на трки. Потоа во 1920 година почнал да работи за Алфа Ромео и тој Напредно до шефот за тимот трки.
Во 1929 година беше тимот тркачки Скудерија Ферари основана од страна на Енцо Ферари.
Екипата стана постепено партијата на Alfa Romeo тркачки тим. За време на Втората светска војна во 1940 година, фабриката која беше изградена на машини за производство на топчесто лежиште бомбардираа. Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Роалд Дал

• Еден од Велика Британија е најпопуларниот автор на книги за деца, забава на Првата светска војна 11, со норвешкиот родители и тој е единствениот што јас знам кој го мрази својот роденден, Роалд Дал. Тој служел во Првата светска војна 11 и го имаше својот пробив, кога бил назначен во Вашингтон Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Познати луѓе во Нов Зеланд

За Питер Џексон:

Тој беше првиот да се насочи три филмови во Пребарување. Овие три филмови е "Прстенот трилогија". И тој доби Оскар за најдобар ракописот. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Радјард Киплинг

Оваа задача е за автор со вонредни, наративна дарба за пишување и уште еднаш се цени во целиот свет за најпопуларните и познати неговата џунглата книги за Mowgli, Baloo и Bagheera, и се прескапи за своите раскази и извонреден proems. Сега, по мојата работа, пишување за својот живот, јас сум многу импресиониран од него. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Marlyn Монро

Раѓање Име: Норма Џин Mortensson
Прекар: русокоса бомба
Висина: 5 '5½ "(1,66 м) Види училишна работа»

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Енцо Ферари

Енцо Ферари е роден на 18 февруари, 1898 во Модена северниот дел на Италија.
Ја започна својата кариера како тест-возач и како возач на трки. Потоа во 1920 година почнал да работи за Алфа Ромео и тој Напредно до шефот за тимот трки. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Ван Хален

Еди Ван Хален и Алекс

Како што може да се реализира, Алекс и Еди Ван Хален се браќа. Кога биле родени, односно во 1955 и 1957 година во Нијмеген, Холандија и се преселил во Калифорнија во 1965 година Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Александар Поуп

Александар Поуп, единствено дете, е роден во Лондон, во мај 21,1688, Годината на Славна револуција.
Неговиот татко, лен-Draper, беше на четириесет и две деца, неговата мајка, четириесет и шест. И двајцата биле католици, а неговиот татко,
Александар Сениор Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

«Постари училишен -