.nu

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишните

Училишен на другите

Животна средина!

од страна на SAFA

Јас живеам во стан, а тоа е 118 (m²), ќе имаме пет соби, две купатила, едно со рамен екран, два компјутери и еден лаптоп, четири автомобили, машина за миење садови и ние ја делиме на машината за перење со нашите Соседско што е многу добро за животна средина. Ние купи облека секој месец, especiallywhen мене ми се допаѓа шопинг. Имавме два автомобили, но сега имаме само еден Бидејќи татко ми го продал друг автомобил, тој смета дека ние треба само еден. Мајка ми го зема автобус секој ден на работа. Ние се обидуваме да се купи еколошка храна колку што е можно, но понекогаш ние сметаме дека е премногу скапо и не сакате да. Нормално ние одиме на одмор оние или два пати годишно со авион. Ние чак во ѓубре на вистинското место, но понекогаш тоа добива на погрешно место. Ќе стави composte во посебен пластична кеса, која ќе добие од сопственикот. Мислам дека се еколошки, но ќе се обидам да бидат подобри во користењето на водата. Погледни училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Замок на Elwode шума

Предмет: англиски , Други

Еднаш, многу одамна имаше една девојка, таа беше 11 години.
Нејзините родители, каде што доста богат, таа е ќерка на познатиот брои и грофица.
На девојка по име Емили не се имате било какви браќа и сестри или пријатели. Таа беше попречи во нивните големи градина и игра со себеси со нејзините убави кукли. Поради тоа Емили речиси секогаш беше сама, таа излезе со претендент-пријател, кој беше едно момче по име Лиам. Емили и Лиам сакал да работи во градината и се спуштаме до потокот и се погледне во нивните златни риби. Прикажи училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Писмо од иднината

Предмет: англиски , Други

Ова е писмо од 2023 година ќе побара од вас за помош! Во петнаесет години, кој има поминале, ние ќе еволуирале многу.
Ќе се фатени на Ал Каеда, имаме изградено Слобода кули и оние definatley испадна да биде доста успех.
Јас лично сум архитект на проектот, ние се надеваме дека слободата кули ќе биде спомен за луѓе кои загинаа во 9/11 (тоа беше моја идеја). Погледни училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Сиромашните сестри

Предмет: англиски , Други

Човекот тутна вчитување багаж во неговиот автомобил. Дишеше надвор и симнаа капа над ушите. Тоа беше во средината на јануари и студ. Многу студено. Тој седна во автомобилот и почна да вози.
Ова ќе биде толку возбудлива, рече тој за себе како што drived надвор од градот. Погледни училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Тепање Дарт wather

Предмет: англиски , Други

Јас сум летање во мојот нов вселенски брод, тоа е РМ 340 Рекс. Тоа е толку мазна и многу добар изглед премногу.
Но, сега до мојата дестинација, јас одам на Марс, каде што Дарт wather се случува наоколу и само убивање луѓе. Што е ова ?? Јас сум во потрага на радарот, тоа е speedingship. Сега тоа е забавување само мене becides. Погледни училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Согорување

Предмет: англиски , Други

Хипотеза екстензии 1: предвидуваат дека свеќата ќе изгори поефикасно кога навалена наопаку, и помалку ефикасно кога солидна директно up.I индикатор дека на кригла книга нема да изгори и дека водата од чашата нема да излегуваат во јавноста. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Електрична енергија во чаша со две електроди на различни метали

Предмет: англиски , Други

Хипотеза: Јас предвидувам дека металите се добри спроводници кои ќе покажат висок напон на волтметар и дека метали со ниска спроводливост веројатност ќе се покаже на ниско voltage.Equipment: Една мала чаша
Разредена сулфурна киселина / сол решение Види училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Реактивноста Серија

Предмет: англиски , Други

Experimet 1

Хипотеза: Јас предвидуваат дека во епрувети со транзицијата метали во Willingen сите остане иста со некои мали меурчиња. Сепак тест-цевки со метали во нив во предвидливи thatmany меурчиња ќе се формира и метали ќе се кородиран. Погледни училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Новел

Предмет: англиски , Други

Тој бил фасциниран од звуците на светот околу него. Но, тој overpriced мислев дека тоа е тажен, бидејќи ifthe остатокот на светот е да се живее без него. Но, тој научил да се справи со неа, и беше

Задоволен со својот живот поголемиот дел од времето. Погледни училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Приказната за Maribeth

Предмет: англиски , Други

Еднаш, многу одамна имаше едно девојче Наречен Maribeth. Таа живеела со нејзината баба во големата шума. Секој ден таа отиде во една ливада, подигање стапчиња на дрво за да се загрее куќата на нејзината баба и да се направи оган за готвење храна. Како мало девојче таа ужива на посети на Ливади. Таа сакаше да се погледне во сите животни и убави цвеќиња која се зголеми на ливада и Таа сакаше да се види големата река што беше полн со риби. Но, како што таа станала постара таа го промени нејзиниот ум и се чувствува вистински досадно случува таму. Види училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

«Постари училишен -