.nu

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Училишни обврски на Осврти

Чарлс Дикенс А Божикна песна

Петолиние 1

1, Кој беше Марли?
Марли беше службеник Скруџ, кога тој бил жив.

2 Опишете Скруџ.
Скруџ е тешко човек што го сакаат пари и мислев само на себе. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Американска историја Х

Дерек Vinyard

Кога ќе се изгуби некој во вашиот живот кои имала посебно место во срцето ти во прв падна изгуби и да почувствуваат голема тага во срцето дека речиси е ви се распарчување. Тоа може havebeen мајка, дете, пријател, голема љубов; тоа не е важно навистина, бидејќи сите овие луѓе во животот нечија значи многу. Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Главниот лик Хитроу ноќ

Овој есеј е анализа за главниот лик на Расел во книгата "Хитроу ноќи". Тој е еден тинејџер со проблематичен ум. Низ целата книга тој разговара за неговиот живот, мисли и други аспекти поврзани со неговиот живот што him.The пречи главниот лик во Хитроу ноќи мраз Расел Џегер тинејџер кој е за 15 години и живее со мајка му Сара и очувот Кристофер Хаг . Расел не му се допаѓа неговиот очув, ум, бидејќи тој е значи било кој начин - Расел не го сакаат затоа што тој се оженил со толку брзо со својата мајка. Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Книга rewiev

(не) договорен брак - Извештај на книги

Постои семејство пунџаби дека нивниот син не сака да биде како вистински пунџаби момче, а помалку како бело момче. Што мразам фактот дека тој оди на училиште, неговите пријатели и everythingthat тој го прави тоа. Тој го прави многу работи зад грбот на своите родители, пуши, прескокнува класи, има црн пријател и последно, но не и најмалку важно, тој има девојка кој е од Англија. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Книга rewiev

Ги прочитав една книга наречена "Гордост и предрасуди", и Џејн Остин го напишал во 1813 година нејзиниот живот не е многу среќен, па сите нејзини книги имаат среќен крај. Книгата е објавена од страна на Франклин Вотс Ltd, а локацијата е 18 Grosvenor Стрит, Лондон W1. Датум на авторските права е 1971. Види училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Авантурите на Том Соер

За авторот:

Марк Твен е роден во Флорида на 30 Ноември, 1835, тој беше познат најмногу како американска писателка и вести новинар. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Преглед на книга

Го прочитав оваа книга; Во рацете на божицата.
Тоа е втората книга во квартетот наречен песна на лавиците.
Авторот е Tamora Пирс Кој има напишано бројни фантазија серија за тинејџери. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Филм Преглед

Филм Прегледајте - Били Елиот

Режија: Стивен Далдри
Жанр: Драма Види училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Оливер Твист

Оливер Твист е преведен од страна на Чарлс Дикенс. Главниот лик е Оливер Твист кој е девет години. Оливер е сирак. Тој живее во куќа работник во Велика Британија. За живот во град во близина London.I не знам која година книгата каде тавани, но претпоставувам дека околу 1800-от век. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

На девојката и на долгот

Се работи за една девојка во мојот возраст, таа отиде на забава и таму таа доби пијан. Била во несвест theres во партијата, нејзините пријатели имавме многу забава и последна капка многу. Имаше голем број на луѓе кои биле танцување, пиење и поигрува со другите. Две од нејзините пријатели, момчиња, виде како лежи на кревет во несвест. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

«Постари училишен -