. Сега

Училиште дела и есеи од средно училиште на
Барај училишен

Во училиштето работи на коментарите

Недостасува

Еден краток чин на книгата:

Оваа книга е за една девојка наречен Максин кој оди на училиште дека таа мисли дека не е ништо друго отколку мизерија. Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

Новата куќа

Во октомври, пред две години, мојот сопруг Џон и јас се пресели во нова куќа. Бевме во потрага по поголема едно време речиси една година и кога видовме овој, тоа е за продажба. Станавме многу среќен. Тоа беше розова и многу слатка и градина беше исполнет со убави цвеќиња. Прикажи ги училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

Unarranged брак

Приказната на оваа книга се случуваат во Англија и Индија и тоа е за едно семејство пенџабски дека нивниот син не сака да биде како вистински пенџабски момче и помалку како едно бело момче. Тие мразам фактот дека тој оди на училиште, неговите пријатели и everythingthat тој го прави. Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

На Canterville Ghost

Ги прочитав една книга наречена "Canterville духот". Книгата била напишана во 1887 година и е прилагоден за двете екран и фаза.
На Canterville Дух е еден од најпознатите и се допадна комедии Оскар Вајлд. Прикажи ги училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

На обврски

Rabbite Џими (Роберт Arkins) е човек без работа и со голем интерес во музиката. Тој сака да формира бенд и добива идеја Кога тој го гледа неговите двајца пријатели игра на свадба. Тој overpriced наоѓа пејач на свадба, тоа е пијан автобус диригент Деко. Еден ден по, Џими има аудиција во неговиот дом. Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

Мртвите поети општество

Филмот е напишана од Том Shulman, произведени од страна на Стивен Haft, Пол Junger Вит и Тони Томас, а тоа е во режија на Питер Wier. Филмот е долг околу 128 минути. Некои од актерите е Робин Вилијамс како г-дин. Китинг, Роберт Шон Леонард како Niel Пери, Итан Хоукс како Тод Андерсон, Џош Carles како Нокс Оверстрит, Гејл Хансен како Чарли Далтон, Дилан Kussman како Ричард Камерон, Allelon Руџеро како Стивен MEEKS и Џејмс Waterston како Жерар Pitts. Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

За едно момче

Ох, и се заблагодарам you.Einstein `.
"Што е тој мора да се направи со неа?"
"Ништо нема да промрморе. Маркус погледна во него pityingly.
"И немојте да ми` поддржам Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

Кодот на Да Винчи - скриена тајната на црквата

10:46 музејот Лувр.
Монахот на Опус деи име Сила apprehends Жак Saunière,
Кураторот на музејот, и барањата да се знае каде Светиот Грал е. По
Saunière му кажува, Силас него пука и го остава да умре. Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

На долго тешко патот од пеколот

". Оние кои се движат надвор од титулата и тој најмногу бесрамна аспекти на она што го правам, а потоа ќе се разбере она што јас се обидувам да се каже" Книгата Јас сум бил читање е автобиографија од една од најконтроверзните светски рок-ѕвезда: Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

Оди Прашајте Алис

Насловот на книгата читам е Оди Прашајте Алис.
Авторот е анонимен, исто девојка која токму во овој дневник за сопствениот живот.
Типот на литература е вистински ужасно роман / дневник. Тоа е нешто што навистина се случило во животот! Тоа не е многу описи во certainkind настани. Прикажи училишен »

Г.Д. Star Рејтинг
Се вчитува ...

«Постари училишен - Поново училишни проекти »