.com

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Училишни обврски на спортови

Агилност

Тема: Спорт

Агилност е форма на конкурс, во кој се базира на куче во тоа време да се добие преку пречка разбира со различни пречки. И тоа не се однесува само за да се добие преку најбрзо време, но исто така да се добие преку сите пречки во правилен ред. Прикажи училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Аикидо

Тема: Спорт

Аикидо е нешто за оние кои живеат во клима со снег и студено време. Аикидо не е само спорт, туку и целиот живот на облека и hårstiler. Во почетокот, можеби тоа е малку тешко, но ќе научат повеќе и повеќе секој пат. Тоа е како "сурфање" на снегот. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Наплаќаат за floorball

Тема: Спорт

Floorball бара многу енергија. Затоа што играчите често се наоѓа во близина на нашиот максимум отчукувањата на срцето во текот на играта, да добиеме најголем дел од енергијата во текот на варењето на јаглехидрати складирани во мускулите. Тоа е причината зошто е важно да акции на јаглехидрати за да се задржи на високо ниво во текот на натпреварот / обука. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Сила Програма за обука

Тема: Спорт

Организирање на вежби:
Фундаментална сила вежбање да се обучуваат за 6-8 недели.
Мислев Фрида ќе се обучуваат пред се 'рбетот, лумбалниот' рбет, повлечете вежби, градите, рамената, трицепс и стомачни мускули. Задниот таа добива да се практикуваат претпазливост. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Hammarby АКО е

Тема: Спорт

Во доцните 1800-ти, спортски појавуваат тука и таму во Шведска, особено во големите градови како што Стокхолм. Многу луѓе се преселил во голем град, и кога на трудот започна да се намали на 8 часа на ден на обичниот човек одеднаш време за рекреација. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Фудбал

Тема: Спорт

Идејата на играта е да се освојат во една од целите во зависност која страна си.

Правила (Ниво на училиште)

* Не треба да се преземат за рака кога ќе стане достапен и потоа да се motståndar тим казна или со слободен удар. Зависност од тоа каде тоа се случува. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Програми за обука

Тема: Спорт

Ден 1

Дојки:
- Клупата Прес 1set мрена 2set греење 3set кревање на тешки предмети Види училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Затоплување програма

Тема: Спорт

Како програма греење, јас би сакал да имаат разновидни активности како што е можно да се вклучат големите мускулни групи. Мојата цел е да се загрее мускулите јас го користам за време на мојот тренингот во салата, на пример. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Хокеј на мраз

Тема: Спорт

Приказна

Хокеј на мраз е по потекло од Канада. Точно каде и кога тоа е всушност никој не знае, но тоа може да се во средниот век, кога Индијанците во тековната јужна Канада играње било каков вид на хокеј на замрзнато езера, со криви гранки клубови. Прикажи ги училишна работа »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

Спортски минатото и сегашноста

Порано и сега

Што мислите за тоа кога ќе го слушнете зборот спорт? Претпоставувам мислиш на еден голем, зелен фудбалско игралиште со свежо обоен бели риги и фудбалери трчање напред и назад на топката да се направи нивната земја или тим горд. Прикажи училишен »

Г.Д. Ѕвезди
Се вчитува ...

«Постари училишен -