.com

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Испрати во училиште работа

Ако користат училишни проекти на оваа страница па најлесен начин да се заблагодарам до поднесе свој училишен. Што е потребно, но не разбира многу ценет. Споделување на тоа!
Ти не можеш да ги достават текстовите дека сте се напишани! Ова вклучува дословни примероци на книги. Ова е важно и апсолутно правило!

Автор е на книгите ви праќа info@skolarbete.nu~~V
Ако сакате дека ви покаже како автор па се напише ова експлицитно во е-пошта (не заборавајте го вашето име).

based on 16 ratings Испрати во училишните книги, 3.5 од 5 врз основа на 16 рејтингот

9 Коментари »

9 Responses to "Испрати на училишната работа"

 1. Сесилија на 5 декември, 2007 во 01:08 #

  Здраво,

  Интересно е збиралиште на работа, со цел да се овозможи на сите да биде инспирација за своето творештво. Но, како точно функционира ако сакате да ги пратите на работа? Како треба да изгледа? А за работа обично имаат слики и коментари. Треба извор се наведува, или само на текстот? Можеби добар со водич да се направи полесно за нас да се додаде и вас.

  / C

  [Одговор]
  Испратете го како сакате и ние ќе се поправи на одмор. =)

 2. Анонимен на 17 октомври, 2008 во 02:15 #

  Што ако видите дека имам напишано многу слична на друга страна? ќе бидат дисквалификувани ELR уште може да победи? иако dety беше само случајност? Напишете истите извори?

  [Skolarbete.nu]

  О, не, ако работата е твое, не го ја објавите каде што сакате.

 3. Дејвид на 20 октомври 2008 во 08:28 #

  Кои се правилата за работата што ја поднесе? Дозволено е на слики и линкови?

  [Skolarbete.nu]

  За жал никогаш не го објавуваме слики како тие можат да бидат заштитени со авторско право.

 4. Majolo на 7 ноември, 2008 во 11:07 #

  Тоа ќе биде испраќање овде се заштитени или било кој може да ја копира она што го напиша?

 5. Skolarbete.nu на 8 ноември, 2008 во 06:49 #

  Секој може да го копирате. Така е и со сè на интернет.

  Тоа не значи дека не постои точка во копирање и доставување на сопствената работа. Наставниците имаат посебен изглед и споредување на текстови за да се утврди дали некој ја копира работа некој друг.

 6. Малин на 17 декември, 2009 во 08:47 #

  Му служам на сите да се испрати во делата што можам да направам? Имам многу многу на мојот компјутер, кој што сум напишал дека другите може да се земе дел од, но јас се добие ништо за тоа, зошто го направи тоа тогаш?

  благодарни за одговор!

  [Skolarbete.nu]
  За кои што веројатно може да потрае помош на други проекти достапни на овој веб-сајт училиште. Овој сајт се базира на тоа што луѓето се подготвени да ги споделат. Го изгубите ништо да ги споделат, но ќе ја изгуби тоа што другите не сакаат да го споделат.

 7. Фани на 8 февруари, 2010 во 08:21 #

  Имам само едно прашање за тоа дали е во ред да го копираат делото училиште само да ја испрати на компјутерот на училиштето и го користат како инспирација во училиштето?

  [Одговор]
  Да, можете да печатите. Но се свесни дека ако може да се добие за да ги достави истите како својата работа, па наставниците ќе го откриеме. Наставниците имаат посебни алатки за пребарување за плагијат. Ова не е предупредување, туку повик за оние кои сакаат да плагиатствувам не преземат проблеми.

 8. Timmy на 17 декември, 2010 во 03:05 #

  Не може да изгледа да се поднесе, секој пат кога ќе се обидат да се добие порака назад велејќи дека тоа не оди напред. Сите идеи зошто?

 9. Cathrin на 29 март, 2011 во 01:28 #

  Здраво

  Ќерка ми можеби биле жртва на измама, според неа, таа го има напишано овој текст и се поднесува до учител во Religon, токму на ист текст веќе е достапен на вашиот сајт и потоа да се прашувам дали тоа би можело да биде, така што на соученик на мојот dottet земени нејзината работа се стави во неа skolarbete.nu за неа да се срање за тоа измамени.

  Како може да се види кој се стави во работа, а кога тоа е објавен?

  [Одговор skolarbete.nu]
  Успеав да го вашето име итн затоа што се чувствува непотребно да се објават.

  За жал, тоа е прилично дека сте жртва на измама. Училиште Трудот е објавен во почетокот на 2008 година.

Коментира Испрати на училишната работа