. Сега

Училиштето и есеи од средно училиште
Пребарај за училишни проекти

Почитувани Марлен

- Дојди, "рече тој, ќе се најдеме малку. Марлен беше целосно влезе во употреба. Тие излегоа на балконот, го развиорен во главата. Stoffe милував нејзината образ.
- Мислам дека е проклето многу за вас, Марлен, знаеш ли ти, Тој шепна.
- Ти си пијан ", вели таа тивко.
- Целосна! Не веруваш мене? Вие сте посебни, можете да ме насмевка, можете да ме сакаат да одат на училиште во утринските часови.
Тој наклонети напред и усните нејзини допре. Марлен помисли дека таа ќе рафал. Таа стави рацете околу вратот и неговиот јазик нејзините допре. Таа само сакаше да застане таму засекогаш. Некој извика од внатре Stoffe
- Јас ќе се вратам. Нема да исчезне. Во ред?
- Јас ќе чекаат тука.
Stoffe влегол во станот и Марлен чувствува воодушевувањето вртоглавица, таа беше некакво главоболка и таа чувствува дека може да се откажале од оние минатата вино очила. Таа го грабна оградата зад него, или оградата таа мислев дека е таму. Се се одвиваше во секунда, што поцрне.
Таа го отвори зелени очи во болница една недела подоцна. Во собата беше тивка и никој не беше таму. Таа не знаеше дали таа е жив или не, таа не се сеќава на ништо. До неа стоеше една дрвена маса со Брунтланд tusetals цвеќиња, во сите различни бои. Имаше картички од различни пријатели и од семејството. Таа отвори картичка со едно големо црвено срце. "Почитувани Марлен. Не оставајте ме сега. Жал ми си замина на балконот надвор, сè е моја вина. Ако се разбудам повторно, знаете дека сите мислам. Вие сте за мене сè. Јас те сакам. Секогаш твое. / Stoffe "Сега слики назад, се сеќава таа, кога таа застана на балконот со ова прашање, се сеќава таа дека Џон врескаше по нешто, и таа падна. Таа почна да плаче. Солзи трчаше по образите. Една од нив беше многу отечена. Таа имаше капе во рака, и гипс на едната нога. Таа беше раката на перницата, и таа најверојатно скршен зглоб, таа се обиде да ја премести неговата рака, но тоа беше ужасно болна. Кога нејзината мајка гледаше низ прозорецот на вратата, а потоа отиде повторно. Потоа тргна вратата отворена.
- Не велам дека се разбуди!
- Не викај драги мајка, имам jätteont во главата.
- Малку старата дама како си? О, ние не мислам дека ќе се разбудам повторно.
Потоа дојде медицинска сестра во, таа ќе стискаш насекаде, а потоа дојде на остатокот од семејството. И тоа беше jäteskönt за да ја видите Minette повторно, мили мои помалата сестра. Морав да остане во болницата во Дополнителни една недела. Рачниот зглоб не е скршено, но само навистина sprained. Таа имаше големи повреди на вратот. И потрес на мозокот, кој беше неверојатно таа да се справи. Таа ќе се врати за три недели и оперативни главата. Таа не можеше да се сети кој дел, но има нешто чудно во секој случај. Кога дојде понеделник зедов нејзината мајка со својот автомобил. Таа му помогна на Марлен до крајот. Таа беше на патерици и голем печ на десната страна на Пан. Сега сака само да се вратат на училиште.
- Дали сте сигурни дека нема да се придружат?
- Да мамо, тоа е кул. Ќе биде добро.
- Ќе му се јавам кога ќе може да ме собереш? Во ред?
- Да sweetie, тоа ќе биде добро. Никогаш не заборавајте дека те сакам.
- Маца Мамо, те сакам också.Hon зеде три вдишувања пред таа тропнал на вратата беж. тоа беше Jossan отвори. Таа гледаше во Марлен, а потоа таа почна да плаче. Таа самата го фрли на Марлен, кој беше за да ја изгубите рамнотежа на патерици таа мораше да се потпре на.
- Вие сте живи. Fyfan за вас Марлен. Мислев itne ќе се врати повеќе. Тоа беше во сите случаи што на лекарите рече.
- Ќе бидам во ред. Ви благодариме за цвеќиња Патем, тие се навистина убаво. Дали работи тука?
- Не, да седат со Кери во библиотеката.
- Кери?
- Да, ние сме прави групна работа на Значи: N.
- Добро, но здравјето на другите дека јас ќе се сретне Stoffe Прво, ќе се вратам доцна.
- Да, јас ќе. Не сакате да продолжам со тоа?
- Не, тоа не е потребно. Јас се снаоѓа добро сите од себе.
Таа Рипнав во текот на библиотеката, единственото нешто што таа мисла на е материјал. И кога го виде неговиот руса kallufs на троседот, каде што е среќен повторно. Таа тропнал на прозорецот и видов Stoffes поглед. Тој само gaped, тогаш тој ја зграпчи soffryggen и фрли се во текот на каучот ПКХ Излетал вратата. Тој застана на неколку метри подалеку од неа. Ја погледна со Браун елени очи. Тој ги рашири Своите раце кон неа. Таа се навалила на неговото топло прегратка. На луѓе се собрале околу нив сега. Солзите течеа на двете материјал и Марлен сега.
- Сега знаете јас барем знам што е тага, fyfan. Никогаш не сум се овој тажен.
- Жалам, но јас бев вртоглавица, а јас не знаев немаше оградата. Знаев дека ништо кога паднав.
- Но јас чувствував болка само кога сте биле таму. Никогаш не мислев дека ќе стигне до вас се одржи повторно. Но, сега дозволете ми Никогаш не.
- Не сакам да те оставам било. Но, можете да се смири малку, јас сериозна?
- Ха, ха, ох Жал ми е.
- Ние треба да оди во трговски центар? Сакам да закачам малку.
- Секако, јас само ќе завршам со Кери. Да престанеме сега во секој случај.
Одеше низ вратата повторно.
- Stoffe!
- Да?
- Те сакам.
- Те сакам премногу прекрасно.
Потоа одеше рака под рака кон центар. Знаеше како крв течеше низ неа. Таа никогаш не беше црвено вино стакло повеќе. Дали таа во секој случај. Сега таа сака тој момент никогаш не ќе заврши. Таа сака да биде Stoffes засекогаш.
- Stoffe, ти си ми засекогаш?
- Да, Марлен. Засекогаш.

Гласај Почитувани Марлен


Поврзани училишни проекти
Следниве училиште работа која е за Почитувани Марлен, или на кој било начин поврзани со сакана Марлен.

Почитувани коментар Марлен

« | »