.com

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Компјутери од ВОСОК

Art.Nr Модел Верзија за печатење Вид Цена

41.456 АКЕ 1 Pentium 466 MHz, 64 MB SDRAM, 8 MB
Графичка картичка, 6,4 GB хард диск, 40x CD-ROM уред, Sound Blaster 64 звучна картичка, звучници 9W, Windows 98, 6322: -
55.976 АКЕ 2 Pentium 500 MHz, 126 MB SDRAM, 16
MB графичка картичка, 10,2 GB хард диск, 40x CD-ROM уред, Sound Blaster 128 звучна картичка, звучници, 20W, Windows 98, 7850: -
78.698 ПРО 1 Pentium 700 MHz, 126 MB SDRAM, 32
МБ Voodo  графичка картичка, 18,2 GB хард диск, DVD плеер 8x / 40x, на Sound Blaster живо звучна картичка, звучници, 40W, Windows NT 11 325: -

based on 1 rating Компјутери од восок, 1.0 од 5 врз основа на 1 рејтинг
Стапка компјутери од ВОСОК


Поврзани со училишни проекти
Во продолжение се дадени училишни проекти кои се занимаваат компјутери од восок или на било кој начин поврзани со компјутери од восок.

Коментира за компјутери од ВОСОК

|