.com

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Електрична енергија и програма Компјутерска електроника

Во програмата за електрична енергија може да се научи нешто колото за електрична енергија и електроника.
Програма за електрична енергија се една од апликациите на ѕверот во зборот, и секогаш може да се најде нешто што dealwith за електрична енергија, а тоа може да сум околу вас. На прво Кога еден по Намера да започне на електрична programthat Зар еден прашува подготват и да се моли фиксен, бидејќи тоа е мора да биде смешно. За првата година ќе доаѓаат на работа со мала работа. На пример, намалување на кабел, промена на светилка и смените осигурувачот, итн Но, да научат многу работа.

Во следната година доаѓаат да можете да изберете различни програми. На пример, Компјутерска електроника, или електричар, електроника.

Јас ќе кажам за целата програма што се формира партија за електроника апликации.

Компјутерска електроника
Тоа е првата програма како дојде на зборот што е многу важно, програми и добар.
Компјутерски програми се систем како нас. Таа има мозок и системите се знае ништо.
Ако сметате за да навлегуваме во Компјутерска електроника дојде да ве научи на основите на тоа.
На пример, Word, Excel, Photoshop, програмабилни C ++, изгради компјутер, хакер, да утврдат веб страна, погрешно се бараат, да инсталирате Windows програми, итн може да се најдат многу работни места во оваа програма.

Електричар

Ако одберете да се Електричар дојде да ви ги учат целата друга работа, на програмата може да се соберат и да се повлече од кабел, инсталира машина, да креираат нови wallsocket, изградена Напон Централна, thats сум насилен програми и лесно да се најде работа.

Електроника

Оваа програма е чувствителен и дека софтверот мраз забавува разна стока пример и хардвер.
Повеќето од тоа е софтвер-како, но можете да го користите да се изгради со патеката во компјутер или телевизор, радио, ништо толку часот во Електроника. Може да се изгради на засилувач кој ефект го сакате.
Што е добар софтвер, сеуште можете да се најде работа.

Стапката на електрична и компјутерска програма Електроника


Поврзани со училишни проекти
Во продолжение се дадени училишни проекти кои се занимаваат со електрична енергија софтвер и компјутерска електроника или на било кој начин поврзани со програмата на електрична и компјутерска електроника.

Коментира електрична програма и компјутерски Електроника

|