. Сега

Училишна работа и есеи од средно училиште
Пребарај за училишни проекти

Електрична енергија програми и компјутерска електроника

Во електрична енергија програма може да се научат ништо круг електрична енергија и електроника.
На електрична енергија програми се еден од ѕвер програми во зборот, и секогаш може да се најде ништо што dealwith за електрична енергија, и дека може да сум околу вас. На прво кога една по Намера да се започне на електрична енергија programthat едно барање треба да изготви и да биде фиксна, бидејќи тоа е мора да биде смешно. На првата година ќе дојдеш да работат со мала работа. На пример, намалување на кабел, промени сијалицата и промена осигурач итн Но, да научат многу работа.

Во наредната година да се дојде можете да изберете различни програми. На пример, компјутерски Електроника, или Електричар, електроника.

Јас ќе кажам за целата програма, како форма на забава за електроника програма.

Компјутерска електроника

Тоа е прва програма што доаѓаат на зборот Тоа е многу важно и добри програми.
Компјутерски програми се систем како нас. Таа има мозок и системот знам ништо.
Ако сметате да оди на Компјутерска електроника доаѓаат да ве научи основата на неа.
На пример Word, Excel, Photoshop, програмирање C + +, се изгради компјутер, хакер, да утврдат веб страница, не е во ред се бараат, инсталирате Windows програми, итн Можете да најде многу работни места во оваа програма.

Електричар

Ако одберете да Електричар доаѓаат да ве научи целосно друга работа, на програмата може да се соберат и да се повлече од кабел, инсталирајте машина, да креираат нови штекер, изградена напон централно, Тоа сум насилен програми и лесно да се најде работа.

Електроника

Оваа програма е чувствителен и дека мразот забавува разна стока на пример, софтвер и хардвер.
Поголемиот дел од него е софтвер-како-но може да се користи со да се изгради коло во компјутер или ТВ, радио, ништо што сум во електроника. Може да се изгради засилувач на кој ефект сакате.
Тоа е добра програма, може да се уште се најде работа.

Стапка за електрична енергија програми и компјутерска електроника


Поврзани училишен
Во продолжение се дадени училишни проекти кои се занимаваат со електрична програма и компјутерска електроника или на било кој начин поврзани со електрична програма и компјутерска електроника.

Коментирајќи електрична програми и компјутерска електроника

« | »