. Сега

Во училиштето работи и есеи од средната и средно училиште
Пребарување училиште работни места

Филозофски мисли

Прсти, кое го наоѓа својот пат во внатрешноста на мојата кожа, продре.
Валкани нокти инфицирање срцето ми и јас сум црн, црна непробоен.
Солзите во моите вени, моите бои како и претходните крв црвена и во сребрена боја тон. Мојата кожа е стареење боја и снег на зимите се меша со нечисти мисли на недалечното минато. Чекорам и одење.

Секое искуство се чини дека фосилните, но корисно и исчезнати, облечени во праисторијата слаб зрак на lealösa народ и упатиле, несвесно квалификациите од сопствената глупост.
Кој ме донесе до овој кобни светот?

based on 3 ratings Филозофски мисли, 2,3 од 5 базира на 3 рејтингот
Оцени Философски мисли


Поврзани училишен
Следниве се училишна работа што е околу Философски мисли или на било каков начин се однесуваат на Филозофскиот мисли.

Коментар на Филозофскиот мисли

« | "