.nu

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

HTML - Брзо курс

тука е несреќата се разбира во HTML.
[1] се отвори празен бележник на вашиот компјутер.

[2] Напиши inehåll, HTML не е тешко, тоа е лесно!

[3] Краток преглед на многу едноставен HTML веб-сајт.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Välkomen на мојот веб-сајт ..


Спин се вртат ... ..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[4] Опис:

-
- Ова додава HTML кодот ...
- Inehållet страница е тука ..
- Текст се врти ...
-

поставување предмети во средината на страницата.
- Слика на страница ..
-
звуци во позадина ..

based on 6 ratings HTML - брз курс, 2.8 од 5 врз основа на рејтингот 6
Стапка HTML - Брзо курс


Поврзани со училишни проекти
Во продолжение се дадени училишни проекти кои се занимаваат со HTML - Брзо курс или на било кој начин поврзани со HTML - Брзо разбира.

Коментар HTML - Брзо курс

« | »