.nu

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишните

Писмо од иднината

Ова е писмо од 2023 година ќе побара од вас за помош! Во петнаесет години, кој има поминале, ние ќе еволуирале многу.
Ќе се фатени на Ал Каеда, имаме изградено Слобода кули и оние definatley испадна да биде доста успех.
Јас беше архитект на проектот, ние се надеваме дека слободата кули ќе биде спомен за луѓе кои загинаа во 9/11 (тоа беше моја идеја).
Ние сме го разви нов ласер кој работи на струја. На ласерски ни помага да се намали од големи парчиња на нечистотија, за да можеме да си за нафта. На ласерски overpriced намалувања на големите парчиња планински карпи така што можеме да го бара за дијаманти.
Најдовме лек за рак и големи дози на арсен.
Но, со добро доаѓа лошо, луѓето од 08 ова е прескапата писмо бара вашата помош.
Човечката раса е на границата на истребување, во otherwords Ние сме изумира! Но, ова е само еден од многуте светски кризи, и ние треба вашата помош за да го спречи тоа.
Причината за ова е дека ние полека но сигурно само уништува нашата себе и нашата планета.
Вашето време се соочува со нуклеарни напади, глобалното затоплување и феталниот болести кои предизвикуваат половина од светската популација да одат во карантин.

Африка се 'уште страдаат од глад и Африканската луѓе умираат бавно и болно смртни случаи. Американската влада definatley've стане толку алчен за нафта што тие почнаа војните да одам таму раце на повеќе нафта, и поради нивната моќна војници Тие се донесени повеќето од световите нафта и сега сме загрижени дека имаме снема нафта за вртежен момент.
На водата се зголемува и Холандија мраз случува во текот на површина со сите Нејзината луѓе.
Замислете колку peoplehave умре, бидејќи на нашата непромисленост.
Животните кои страдаат премногу на пример поларните мечки се случува за време, бидејќи на мраз се топат. Сепак, повторно знак на нашата непромисленост.
Ова е дело на глобалното затоплување.
Нашата планета е во лоша состојба, а тоа е само ќе се влоши, а наскоро и на човечката раса ќе биде истребен.
Ние ќе се донесе овој врз себе и дека е време ние го сторивме нешто околу тоа.
И тоа е причината зошто јас сум да дојдеме до вас, па ние може да го запре тоа додека ние сме напред.
Ве молам ве молам да се запре оваа!

Ќе се преземат во нашиот свет и сите погодности на ИТС здраво за готово и Своето време ние ја преземаме одговорноста за нашите постапки и да почне да прави нешто, а бидејќи тоа е веќе премногу доцна за мојот народ и нашето време ве молам да ни помогне.
Со тоа малку нешта што не мислам дека е важно што може да биде дел од снимањето на иднината и менување на тоа за други идните генерации.
Посакувам да сум wouldhave обрнува внимание на сите дека рече дека тоа ќе се случи.
И бидејќи јас не те молиме да ни направи нешто пред да биде премногу доцна и имам чувство дека тоа е само во право околу аголот.
Никој не може да стори сé што е, но секој може да се направи нешто.
Ние се смета на вас да го стори она што е премногу доцна за нас.
Со љубов и надеж Софија Almawi.

Спречи тоа од случување !!
Софија Alamwi

based on 1 rating Писмо од иднината, 0.5 од 5 врз основа на 1 рејтинг
Оцени Писмо од иднината


Поврзани училишните
Во продолжение се дадени училиште проекти кои се однесуваат Писмо од иднината или на било кој начин поврзани со писмо од иднината.

Коментар Писмо од иднината

« | »