. Сега

Училишна работа и есеи од средно училиште
Пребарај за училишни проекти

Мармалад вино

Одеше во текот на преносна радио и вклучен го. Човекот што го прочитате вести зборуе спортови. И како што сите знаеме, особено Сер Френсис, вести спорт се читаат товарот. "Бевме несреќни овој пат, рече тој. Со повеќе отколку што можеби, но јас сум најмногу загрижен за ако она што ми кажа е вистина." Тој застана како црно мислев сериозно за убиство на тој човек, но тој сфатил дека ако тој не успеа, тој веројатно добија остатокот од нозете отсечен. Сер Френсис стигнува далеку од него и надвор од собата со зборовите "Ќе се вратам". А линија од Кого го видел премногу Арнолд Шварц Egger филмови, црно иако уловка бил Врска во мракот. Тој overpriced забележав болката од главата и од неговите зглобови биле еднаш беа спроведени. Црно обиде да се игнорира болката и наместо тоа мислам на тоа тој ќе добие преку овој. Тој самиот исплашени кога сфатил дека тој се смееше. Одеднаш Сер Френсис отвори вратата допуштајќи во мала количина на светлина, но сепак премногу за Blackers очи, кои беа потресени на темнината од сега. "Што ви се смее за?", Праша тој. "Јас Жаргон видите вашиот забава во оваа ситуација." "Ништо" црно одговори, уште со насмевка во лицето. "Вие сте еден парадокс лице, знаеш тоа?", Додаде црно. Сер Френсис игнорира Тоа коментар и се претвори до обемот на радио. Тоа беше речиси време за ученикот часот вести. "Јас сум умре за да слушнат за Unwins смрт.", Изјави Сер Френсис. "И ако вие сте во право за ова ќе ја добие честа да покриваат над моите заштеди и акции. Тие пречеше седеше тивко, и ги слушаше вести.
Црно отвори очите, но тоа не помогна, тоа беше како темно како и порано. Но тој се чувствува суштината тоа беше многу запознаени со него. Тој префрла се дојде од. Тој беше сите нагласи и потта се цедеше од челото, но се смири кога тој почувствува во телото на жената, неговата жена. Пижами беа натопени во пот, па тој го зеде од и fumbled по далечинскиот управувач на телевизорот. СПИКЕРОТ рече дека еден човек по име Unwin го доби по изборите, но биле убиени подоцна таа вечер со еден човек по име Сер Френсис Deeking кои ја притискаат Uniwn надолу празен лифт вратило. Црно сврте на ТВ надвор и се чувствува по нозете, над колената и глуждовите. Тој погоди раката против челото и даде мала воздишка на олеснување. "Оди назад да спијам", тој стадо жената каже.

based on 1 rating Мармалад вино, 0.5 од 5 врз основа на 1 рејтинг
Стапка Мармалад вино


Поврзани училишен
Следниве се училишни проекти кои се занимаваат Мармалад вино или на било кој начин поврзани со Мармалад вино.

Коментар Мармалад вино

« | »