. Сега

Во училиштето работи и есеи од средната и средно училиште
Пребарување училиште работни места

Машини

Накло авионот. Кога да се движат нагоре количка или со инвалидска количка, тоа е многу полесно со коса рамнина. Наместо кратки стрмен рид, па полесно е со малку подолго и помалку стрмната падина.
Клин. Клин е добро и да имаат кога некој сака да ја отвори вратата, па не ви се спречи клин, така што држењето, или ако сакате да пресече една дрвена парк, тоа е одлично разбира, поостри е толку полесно ќе биде да го поп.

Завртка. Тоа е како коса рамнина, која е свиткана, толку подолго имаш, толку помалку сила ќе биде ако имате кратко, тоа е поефективен.

Предност. На пр. ако не може да ги укине голема карпа за да може да земе Лост, колку подолго Лост имате толку полесно ќе биде.

На тркалото. Работи на начин на кој визуелно. Подолг се тие, толку е поголема rölensen Utnjytar ова брзини каде што ќе се соберат голем број на тркала.

Vang. Колку повеќе пати повтори ќе напред и назад, на подолг пат да се подготви во repanden.

based on 4 ratings Машини, 1,0 од 5 базира на 4 рејтингот
Оцени машини


Поврзани училишен
Следниве се училишни проекти кои се занимаваат со машини или во каков било начин поврзани со машини.

Коментар машини

« | »