.nu

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Novell

Тој бил фасциниран од звукот на светот околу него. Но, тој Финците дека тоа е тажен, бидејќи ifthe остатокот од светот живее без него. Но, тој научил да се справи со тоа, и беше

Воодушеви со својот живот поголемиот дел од времето.

"Вие не може да се добие сè," си помисли, како што беше да се облечете. Тоа беше совршен ден за

во раните утрински часови, прошетка; сонцето светеше, но не премногу, а ветрот беше топло, но не

Премногу топло. Ја отвори вратата и го зеде длабок здив. А чудно чувство дојде врз него. Беше

се плашат? Тоа беше навести? Тој не знаеше, па тој продолжи својот пат надолу по скалите, игнорирање на

чудно расположение бил во.

"Добро утро, г-дин Вокер". Тој призна Гласот на г-ѓа Clouder, неговиот сосед.

Таа секогаш го нарекува "г-дин Вокер," Поради неговите секојдневни прошетки во парк. Дека не мислам

Таа знаеше дека неговото вистинско име, но тоа не му пречи на сите. Тој се насмевна и мавтаа со неа, или

Најмалку кон самото место тој помисли дека таа изнесуваше.

Сообраќаен метеж започнал, и тој знаеше дека тој мораше да се биде внимателен тоа каде да ги стави стапалата. Но, тој донираше

ова толку многу пати пред тоа, thats нозете знаеше точно каде да одиме, и тие може да се очите.

Но, овој ден не беше како другите.

Имаше една уличка тој мораше да премине да се стигне до езерото. Обично немаше автомобили возење

таму, но овој ден имаше. Ги слушаше автомобил добивање поблиску и поблиску, но тој тоа го мислев

excellant запре. Тоа не. Последните звукот кој тој мора да се слушне е звукот од брза помош.

Џејмс Berlet беше уништена. Тој беше во потрага во друга насока, и да не ја

Време е да се запре пред да удри на слепиот. Тој го снема на автомобилот, кон човекот лежи во

На средината на улицата.

"Дали сте во ред?!" Тоа беше првиот, глупаво прашање Џејмс побара.

За момент тој го видел слепиот насмевка, а неговите последни зборови биле:

"Жал ми е. Јас не те видам. "

based on 5 ratings Новел 2.4 од 5 врз основа на рејтингот 5
Стапка Novell


Поврзани со училишни проекти
Во продолжение се дадени училиште проекти кои се однесуваат Novell или на било кој начин поврзани со Novell.

Коментар Novell

« | »