.nu

Училишните книги и есеи од средно училиште
Барај училишен

Лице Опис Сандор

Сандор е човек кој сака да танцуваат. Тој танцува балет многу често и се многу добри во тоа. Неговата мајка сака Сандор ќе биде танчери. Но, Сандор сакате да бидете обичен човек. Тој сака да танцува, но не сакаат да стане познат танчер. Сандор е прилично срамежлива. Тој е во љубов со една девојка по име Кристина. Тие танцуваат заедно.

Сандор е долг, мускулест и имаат кратки темна коса.
Тој живее во пештера надвор од Гетеборг, а има 15 години.
Сандор живее со мајка ти, татко, брат и помлада сестра. Мала сестра по име Нора и голем мост име Арон. Нора е еден и пол помлади од Sandor и Арон е четири години постара.

Постојат две момчиња во Сандор класа со име Бабак и Вале. Тие обично ги именуваме Сандор за педер.

Сандор има пријател нарекува Tobbe и е целосно лудо според Шандор.

Во училиште, Сандор на dorks. Тој е никој.

Сандор мрази својот живот и го напишал за разговор, тој, исто така, праша дали некој се чувствува на истиот начин. Еден ден откако тој доби одговори од име Ида, кој живеел во Стокхолм. Сандор и Ида пријатели. Тие се многу различни. Сандор се невиност и Ида се уморија од секс.

based on 10 ratings Лице Опис Сандор, 1.6 од 5 врз основа на 10 рејтингот
Стапка биографски податоци, Шандор


Поврзани со училишни проекти
Во продолжение се дадени училишни проекти кои се занимаваат со биографски податоци, Шандор или на било кој начин поврзани со биографски податоци, Шандор.

Коментар биографски податоци, Шандор

« | »