. Сега

Училиште дела и есеи од средно училиште на
Барај училишен

TET

Унии:

Унијата кои работат за правата на работниците во пазарот на трудот. Тие се исто така работат да се информираат и едуцираат за нив за работи кои се важни кога ќе влезат на пазарот на труд.
Некои од нивните најважни прашања е ... она што можеме да направиме за да го подобри за работниците? И каде можеме да се погледне за поддршка и придонес некаде?

Работна средина на:

Се што е можно влијание врз животната средина на пример AC, звук, мирис и изгледа како тоа ќе биде плач и мрачен така ја намалува потребата да се работи на тркач, ако тоа е шарени или светли бои така задоволството од работата на работното место. Таа, исто така може да бидат опасни машини на работно место, како што се еден багер или други опасни машини. Таа, исто така може да биде стресно за пример градинка или на некој весник, тоа е прилично голем фактор во работната средина како што некои се справат подобро ANN другите.

Иднината:

Барањата да се работа станува повеќе строги кога е потребно високо образование, туку затоа што училиштето е задолжителна. Во иднина, верувам дека средното училиште ќе биде задолжително да се добие работа.

Интервју

Јас работев на Malmköpings видео и интервјуирани Хабиб кои бега. Тој работи 14:00-10:00 тој се користи поголемиот дел од времето само шетаат наоколу и малку се исчисти и сега и тогаш ќе биде клиент кога изнајмува филмови и тој има направено сега за 2-3 години и тој се надева дека ќе Ви се отвори уште неколку години. Главната работа што тој сака е да има чисти и уредни во продавницата, а клиентот е задоволен. Тој обично се стави платите од внимание и ефикасност, ние мислиме дека е најважен.

Стапка TET


Поврзани училишен
Во продолжение се дадени училишни проекти кои се занимаваат со TET или на било кој начин поврзани со Тет.

Коментира TET

« | »