. Сега

Училишна работа и есеи од средно училиште
Пребарај за училишни проекти

ТЕХНИКА

* Оваа технологија доаѓа од грчкиот збор уметност, уметноста е нешто што една употреба. * Стапот е нешто што се користи доста често. Можете да го користите т: како столици и маси да се направи каша лажици. Стап е naturisk објект онолку долго колку што никој не го обликуван.

* Сијалица бил измислен истовремено во САД Англија. Томас Скопје син беше еден од најголемите пронаоѓачи. И Јосиф Лебедово успеа во 1879 година беше да се направи себе си работел светилки.

* Во старите денови тие се користат 2x стапови да се направи оган, а малку подоцна било откриено кремен кои би можеле да направите оган со, во денешно време можете да направите оган користење на полесни.

* Шкотскиот езерото човек Александар salrik заврши во 1704 на еден од ненаселени острови на Хуан Фернан уште havet.dÄr тој остана за 5 години. Тој беше поранешен слика како тој напиша Робинсон Круз. ЗА Велигденскиот Остров постојат некои чудни статуи. Тие изгледаат како големи лица. Кога Тор hoerdal дојде до Велигденскиот Остров како статуи беа преселени, кога тие велат дека статуите се одеше.

* Во старите денови, немаше машини тогаш моравме да ги измиеме измие сите алишта себе, но во денешно време постојат Т: екс машини за перење и машини за перење:

* Исто така во sammhelet голема мера под влијание човек од машини секој ден, во старите денови, немаше присутните вклучен кога да повикате некого, во денешно време тоа е само повикување на човек да разговарате со.

* Тоа најчесто се машки изумителите. Првиот познат женски пронаоѓачи беа Маргрет Најт.

based on 9 ratings ТЕХНОЛОГИЈА, 1.3 од 5 врз основа на 9 рејтингот
Стапка ТЕХНОЛОГИЈА


Поврзани училишен
Следниве се училишни проекти се занимаваат технологија или на било кој начин поврзани со АРТ.

Коментира ТЕХНОЛОГИЈА

« | »