.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Skicka in skolarbete

Om du nyttjar skolarbeten på denna sida så är det enklaste sättet att tacka att skicka in dina egna skolarbeten. Det förstås inget krav men ändå verkligen uppskattat. Dela med dig!
Du får INTE skicka in texter som du inte har skrivit själv! Detta inkluderar ordagranna kopior från böcker. Detta är viktigt och en absolut regel!

Arbeten skickar du till info@skolarbete.nu
Om du vill att vi anger dig som författare så skriv detta uttryckligen i mejlet (glöm inte ditt namn).


Skicka in skolarbete, 3.5 out of 5 based on 16 ratings

9 Comments »

9 Responses to “Skicka in skolarbete”

 1. Cecilia on 05 Dec 2007 at 1:08 e m #

  Hej,

  Det är intressant samlingsplats med arbeten för att underlätta för alla att inspireras för egna arbeten. Men hur exakt går det till om man vill skicka ett arbete? Hur ska det se ut? Ett arbete har oftast bilder och andra kommentarer. Ska källa anges eller enbart texten? Kanske bra med en vägledning för att underlätta för oss som vill lägga upp och för er.

  /C

  [Svar]
  Skicka det hur du vill så fixar vi resten. =)

 2. ANonym on 17 Okt 2008 at 2:15 e m #

  Vad händer om ni ser att jag har skrivit väldigt lika som en annan sida? blir man diskvalificerad elr kan man fortfarande vinna? även om dety var lika med en slump? typ samma källor?

  [Skolarbete.nu]

  Nejdå, om arbetet är ditt får du publicera det vart du vill.

 3. David on 20 Okt 2008 at 8:28 f m #

  Vad finns det för regler för de arbeten man skickar in? Är bilder och länkar tillåtna?

  [Skolarbete.nu]

  Vi publicerar tyvärr aldrig bilder då dessa kan vara upphovsrättsskyddade.

 4. majolo on 07 Nov 2008 at 11:07 f m #

  Blir det man skickar hit skrivskyddat eller kan vem som helst kopiera det jag skrivit?

 5. Skolarbete.nu on 08 Nov 2008 at 6:49 e m #

  Vem som helst kan kopiera. Så är det med allt på Internet.

  Det betyder dock inte att det är någon idé att kopiera och lämna in som ens eget arbete. Lärare har specialprogram som söker och jämför texter för att avgöra huruvida någon har kopierat någon annans arbete.

 6. malin on 17 Dec 2009 at 8:47 e m #

  tjänar jag alls på att skicka in arbeten som jag gör? jag har jätte många på min dator som jag skrivit som andra skulle kunna få ta del av, men får jag inget för det, varför göra det då?

  tacksam för svar!

  [Skolarbete.nu]
  För att troligen så tar du hjälp av andras skolarbeten som finns på denna hemsida. Denna sida bygger på att folk är villiga att dela med sig. Du förlorar inget på att dela med dig, men du förlorar på att andra inte vill dela med sig.

 7. Fanny on 08 Feb 2010 at 8:21 e m #

  Jag har bara en fråga om det är okej att kopiera ett skolarbete bara för att skicka det till skolans dator och använda det som inspiration på skolan?

  [Svar]
  Ja, du kan skriva ut. Men tänk på att om du skulle få för dig att lämna in som ditt arbete så kommer lärarna upptäcka det. Lärare har speciella verktyg för att söka efter plagiat. Det här är inte en varning utan en uppmaning till de som vill plagiera att inte göra sig besväret.

 8. Timmy on 17 Dec 2010 at 3:05 e m #

  Jag verkar inte kunna skicka in, varje gång jag försöker får jag ett meddelande tillbaka som säger att det inte gick fram. Några idéer om varför?

 9. Cathrin on 29 Mar 2011 at 1:28 e m #

  Hej

  Min dotter kan ha blivit utsatt för en bluff, enligt henne har hon själv skrivit denna text och lämnat in till läraren i Religon, exakt samma text finns nu på er hemsida och då undrar jag om det kan vara så att en klasskompis till min dottet tagit hennes arbete lagt in det på skolarbete.nu för att hon ska få skit för att ha fuskat.

  Hur kan man se vem som lagt in arbetet och när det är inlagt?

  [Svar från skolarbete.nu]
  Jag har tagit bort ditt namn etc för att det känns onödigt att publicera.

  Tyvärr så är snarare så att det är du som utsatts för en bluff. Skolarbetet är publicerat i början av 2008.


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2