.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Drömmar

Ämne: Samhälle
| Mer

Varför är drömmar viktiga? Det är drömmar som får oss att göra något av livet exempelvis jobba med yrket man vill, åka utomlands och se världen med egna ögon.Människor borde drömma. Genom drömmar skapar man en framtidstro. Utifrån drömmarna kan man sedan sätta upp mål. Som många andra saker i livet måste man ha tålamod med drömmarna för att kunna uppfylla dom. Man måste tro på sig själv och sätta upp rimliga mål. För att inte tröttna på vägen till det långsiktiga målet så kan man sätta upp kortsiktiga mål och ta små kliv i taget.

Jag har massvis av drömmar och mål i livet. Den dröm som ja kämpar mest för just nu och som betyder jätte mycket för mig är att jag vill bli frisör. Denna dröm har jag haft sedan jag var liten. Sedan 2år tillbaka har den drömmen fått mig att vakna varje morgon och gå till skolan och göra så gott jag kan för att nå mitt mål.

Mina föräldrar hade ett mål eller rättare sagt en dröm. Drömmen handlade inte om dem själva, utan om mig och mina syskon. De ville att vi skulle ha det bättre. De ville att vi skulle få många möjligheter till en god framtid. Deras dröm håller på att förverkligas. Jag är dem evigt tacksam för allt de har gett mig i livet.

Drömmar får dig att sträva framåt och utvecklas. För att nå sina drömmar behöver man tro på sig själv och kämpa. Det enda som kan göra drömmen omöjlig är rädslan för att misslyckas. Drömmar har inga gränser utan det är du själv som avgör hur långt du kan gå. Fortsätt drömma!

Drömmar, 1.5 out of 5 based on 2 ratings
| Mer
Betygsätt Drömmar


Relaterade skolarbeten
Nedanstående är skolarbeten som handlar om Drömmar eller som på något sätt är relaterade med Drömmar.

Kommentera Drömmar

« | »


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2