.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Erlend Loe: Naiv. Super

Ämne: Recensioner
| Mer

Tiden.

Jag har valt att analysera tidens betydelse för boken, efter som jag tycker den har ganska stor betydelse.

Jag tycker tiden har stor betydelse för boken, eftersom det bekymrar huvudpersonen så pass mycket. Och på så vis uppstår nya bekymmer för han och det tas upp i boken, så tiden har stor betydelse för framtiden.

Tiden uttrycks som något komplicerat och huvudpersonen blir mycket bekymrad över det i boken. “Nu lägger jag boken ifrån mig. Jag känner att jag blir matt. Jag är i uppror.”
Han beskriver det som att han tycker det är jobbigt att tiden är så pass komplicerad som den är.
Han tycker också att Paul, som har skrivit “tidboken”, är en man utan gränser, ju längre han läser, desto med fundersam blir han över det.
“Nu har jag läst vidare. Det blir värre och värre. Paul säger att tyngdkraften påverkar tid. Mannen har inga gränser.”

Jag har faktiskt två uppfattningar om tiden, både att den är viktig och oviktig.
Den är ju viktig för att man ska kunna passa tider och tex. När du jobbar så vill man inte jobba mellan soluppgång och solnedgång , då är det skönt att ha tiden att gå efter.

Men jag tycker också att den inte spelar allt för stor roll in i mitt liv, om man jämför med huvud personen i boken, som tycker det är mycket komplicerat och jobbigt.
På så sätt är den inte så viktig för mig, men visst, tid är bra! Ibland, när man kan passa den.

Tid orsakar också förseningar av olika slag. Försening till skolan, försenade flyg, tåg och bussar, sånt är jobbigt. Och är bussen försenad på morgonen, då blir man också försenad till skolan. Tänk om vi inte hade tiden! Hur skulle världen då se ut? Så tiden är nog bra trotsallt.

Erlend Loe: Naiv. Super, 1.5 out of 5 based on 1 rating
| Mer
Betygsätt Erlend Loe: Naiv. Super


Relaterade skolarbeten
Nedanstående är skolarbeten som handlar om Erlend Loe: Naiv. Super eller som på något sätt är relaterade med Erlend Loe: Naiv. Super.

Kommentera Erlend Loe: Naiv. Super

« | »


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2