.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Fredriks krönika

Ämne: Samhälle
| Mer

Det diskuteras mycket om invandrarpolitiken nu förtiden. Det är inte många som vågar säga vad dom tycker och tänker om invandrare, men dom som gör det blir genast stämplade som rasister. En helt vanlig tisdag kl.11.00 gick jag längs Malmös gator. På kaféerna satt folk med utländsk bakgrund och drack kaffe, vax i håret och fina kläder. Hur går de ihop om man inte har något jobb? Bidrags experter heter det. Längs vägen såg jag även 15 stycken svenska uteliggare, sjaskiga, trasiga kläder och inget hem. Är det rätt att svenskar ska behöva ha det såhär medan människor utifrån kammar staten på pengar? Jag är absolut inte rasist men dom invandrare som inte lägger ner kraft på att skaffa ett jobb eller till och med är kriminella skulle skickas hem direkt. Det är så mycket som 75% av alla som sitter i fängelse som har utländsk bakgrund, som sitter och kostar pengar för svenska folken.

Fredriks krönika, 2.0 out of 5 based on 3 ratings
| Mer
Betygsätt Fredriks krönika


Relaterade skolarbeten
Nedanstående är skolarbeten som handlar om Fredriks krönika eller som på något sätt är relaterade med Fredriks krönika.

2 Responses to “Fredriks krönika”

 1. Stoffe on 22 Feb 2009 at 1:03 e m #

  Jag håller med dig. Det är chockerande hur våra skattepengar kan gå till människor som är fullt kapabla till att jobba/plugga medans pengar inte når människor som verkligen behöver det. Som du nämnde hemlösa.
  Jag är från Malmö, så jag vet hur det hela ser ut. Malmö som är den staden i Sverige som har högst kriminalitet och 52% av invånarna har invandrar bakgrund.

  Texten är liten men ger, iallafall mig, en känsla av att jag vill läsa mer av dina krönikor.
  Så om du har fler så bara säga till :P

 2. bonnet on 18 Nov 2010 at 9:45 f m #

  ogilla detta!

Kommentera Fredriks krönika

« | »


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2