.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Ken Ring

Ämne: Biografier, Musik
| Mer

Fakta

Ken Föddes i Hässelby som är en förort till Stockholm. Idag är han 25 år och bor med sin fru och barn. Första skivan som han släppte, år 1999, var “Vägen tillbaka” med hitlåten “Eld och djupa vatten”.

Ken blev en så kallad, undergroundartist, efter att han på Vattenfestivalen 1999 attackerade kungahuset med sin musik. Det blev total kaos bland folket som lyssnade, och det slutade med att han låste in sig i sin studio i Hässelby.
En senare och sista skiva släppte han år 2000. Den heter “Mitt hem blir ditt hem” och spelades i alla hiphoppares ljudanläggning. Spelas säkert än idag också, men var som störst vid debuten.

Som sagt så blev han en Underground artist och släppte fler låtar och album via nätet, men de kom aldrig till butiken. Eftersom jag inte visste det så trodde jag att han bara försvann. Förra året släppte han sin nyaste skiva “två legender utan pengar”. Det fick jag reda på i min fakta till den här uppsatsen.

I detta album markerar han verkligen hur sviken och lurad han har blivit av sina polare. Låten “Kom igen” är det bra exempel.

Ken ha gjort bra musik, men han har sina dåliga sidor också.

En hel del droger, våld och lagbrott har följt med hans hiphopkarriär. Det var inte roligt att få reda på sådana saker om sina barndagars idol.
Det skildras också i hans låtar. Men när jag var mindre trodde jag att det bara var en image. Han har suttit på kåken en hel del gånger också, För olika våldsbrott och rån. Skivan som han gjorde med Tommy Tee blev en succé bland Sveriges hiphoppare.
Ken gjorde turnéer runt om i Sverige. Han har även vart på Hultsfred ett antal gånger. Pressen har alltid varit emot Ken och det han gör. Det är därifrån som han har fått sitt dåliga ryckte. Alla som inte lyssnar på hans musik måste tycka att han är en vidrigt konstig person, som aldrig har hittat meningen med livet. Ken och många utav hans polare har kommit på en hel del slanguttryck, som används i hiphop sammanhang.
Eftersom att Ken är tillbaka nu med sitt album. Kommer han säkert att göra fler. Det är i alla fall vad han säger själv i olika låtar.
- här för att stanna, säger han.
Det är bara hålla tummarna och hoppas att det är sant. Det tror jag att det är För jag har alltid uppfattat honom som en ärlig men kanske lite busig person.

Ken Ring, 2.3 out of 5 based on 16 ratings
| Mer
Betygsätt Ken Ring


Relaterade skolarbeten
Nedanstående är skolarbeten som handlar om Ken Ring eller som på något sätt är relaterade med Ken Ring.

2 Responses to “Ken Ring”

  1. Jennie on 08 Apr 2008 at 8:21 e m #

    älskar ken, bästa nånsin!

  2. sofie on 10 Apr 2008 at 1:09 e m #

    Jag tycker att ken ring är en jävligt bra rappare , ! han gör tunga låtar . jag lyssnar på ken ring varje dag nästan hela tiden , jag har bara Ken ring i min mp3 och i sterion !
    Jag älskar helt enklet ken rings låtar !

Kommentera Ken Ring

« | »


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2