.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Metrosexualitet

Ämne: Samhälle
| Mer

Matcho killen, var är matcho kille nånstans?
Den stora starka cowboyen som en gång i tiden gjorde kvinnor galna med sin håriga bringa och smutsiga kläder har i vår tid ersätts med den lite solbrända, smala och sminkade killen från storstan.Förut skulle man hitta sin drömprins på en bilvärksta, han skulle med stora muskler och olja på kläderna lyfta upp sin dam och dra iväg med henne. I dagens läge så ska drömprinsen vara på VIP rummet och dricka dyr skumpa medans han med en alldeles för invaxad hårfrisyr och dom nyaste klädmärkena i storlex xxs förföra sin dag med slaskiga komentarer och mycket pengar.

Metrosexualiteten har blivit en subkultur eller livsstil i våra dagar, det handlar om heterosexuella män från storstäder som spenderar stora mängder pengar på sitt utseende och livsstil.

Några glasklara exempel på meterosexuella män är fotbollsstjärnan David Beckham och svenska media gossen Peter Siepen.

Man kan nu undra om denna livskultur skadar vårt sammhälle eller om det är bra att män börgar bry sig om sitt yttre, denna fråga har nog farit genom mångas läppar och jag själv tror nog att det är bra så länge kvinnor är kvinnor och män är män.
Jag tycker att män ska ha en roll som beskyddare och hjälpa sin dam i nod men det är nog inte fel om han kan vara stilig samtidigt som han gör detta.
Fåfänga är nog en ingridigens som är bra i små mängder men överdrivet kan det nog knäcka dom allra bästa förhållanden.

Jag tror att gränsen mellan bäst och för mycket är hårfin så överdriv inte och ta det lugnt, var glada med vem ni är!

Metrosexualitet, 1.0 out of 5 based on 1 rating
| Mer
Betygsätt Metrosexualitet


Relaterade skolarbeten
Nedanstående är skolarbeten som handlar om Metrosexualitet eller som på något sätt är relaterade med Metrosexualitet.

Kommentera Metrosexualitet

« | »


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2