.nu

Skolarbeten och uppsatser från högstadiet och gymnasiet
Sök skolarbeten

Tupac Shakur

Ämne: Biografier
| Mer

Tupacs DÖD…För att du ska få reda på historien som de allra flesta hört och tror på, så kommer den här. Det här är alltså inte hur det gick till på riktigt, men som sägs vara den “normala” historien… Fredagen den 13. 2 Pac och skivbolagschefen för Death Row, Suge Knight, är ute och festar. 2 Pac som alltid annars bar en pistol ned stoppad i byxan…och skyddsväst, tog denna kväll inte med sig det. När hans fru Kidada Jones (21 år) i deras lyxiga hotellsvit tog fram skyddsvästen, skrattar bara 2 Pac och säger att “Här i Las Vegas gillar till och med the crips mig!” Och la undan den. 2 Pac och skivbolagschefen Suge Knight träffas nere vid hotell lobbyn, Kidada (hans fru) stannar kvar på hotellet. Hon gillar inte att kolla på boxning. För det är precis det som Pac och Suge ska göra. Pac och Suge ska enligt uppgifter ha satt sig vd sina två platser dom bokat. Mike Tyson deras favorit ska boxas mot Bruce Seldon. Matchen hinner bara hålla på i 109 sekunder tills det blir Knock Out. Mike Tyson är kvällens store vinnare! Glada skrikande och uppspelta går Pac och Suge ut från boxnings arenan, ut till Suges BMW. På vägen dit ser dom hur en man hänger i hotell lobbyn och snackar i sin mobil telefon. 2 Pac hoppar genast på honom, som var “Orlando Andersson”. Suge hjälper också till med misshandeln. Hotell kameran filmar allt. Orlando gör ingen anmälan mot 2 Pac, utan går bara därifrån. Samtidigt är Pac och Suge på väg till Suges lyxvilla där festen ska till Pac ska hållas för att han nyss släppts ut från fängelset. När de körde ner för East Flamingo Road kommer plötsligt en vit Cadillac körandes upp jämsides och avfyrar treton (13) skott. Pac träffas av fyra, i bröstet och “abdomen.” Suge skriker åt sin vän “Du måste till ett sjukhus!” Han gör en tvär vändning i stressande chocktillstånd. Men Suge är för chockad och rädd att han inte hittar till sjukhuset. Efter ett tag kommer polisen efter bilden. Dom signalerar åt Suge att stanna. Med händerna bakom huvudet kliver Suge ut, och berättar att hans kompis ligger blödande i bilen. Efter 15 minuter kommer en ambulans och hämtar Pac. Det sista ordet Pac sa innan han dog var när han las in i ambulansen. “Hjälp jag dör!” Blodig låg Tupac i ambulansen. – Där hade kriget mellan East och West, Och så också hans liv…
Så lyder den “riktiga” historien om hans död. Historien som de flesta tror på… Men sanningen är den att denna historia inte är sann, det var inte såhär det gick till… Tupac låg aldrig blodig i bilen, han sa aldrig “hjälp jag dör!”… För det var inte Tupac som satt i bilen tillsammans med Suge, det var bara fejk… Tupac är inte död, han lever och avslöjade det i sin “sista” intervju… Men ingen förstod, för än nu… Exklusivt i en “bok” (teori bok 2)
avslöjas den riktiga historien om hur Pac fejkat sin död. All sanning berättas med Pacs egna ord. Så låt oss lägga pusselbitarna på rätt plats. Här kommer den sanna historien, hur det igentigen gick till!
Den sanna historien…

Det finns två olika delar om sanningen. En med de olika ledtrådarna man hittat nu efteråt och en med Tupacs egna ledtrådar och tecken som han gav till oss i alla sina sånger och filmer. Låt oss börja med de ledtrådar och tecken vi hittat.
Tupac var inte bara en rappare och filmstjärna utan även en väldigt duktig poet och diktskrivare. I en av hans dikter “Two Life In One” (Två liv i ett) skriver han: “I live one real life, but how will it be to live two life? Maybe i´ll try it!” Det är bara en av de hundratals tecken på att han planerade att fejka sin död. Här kommer 30 stycken tecken som alla tyder på att Pac lever och inte är död:
1. 2 Pac dog fredagen den 13:de…
2.Las Vegas är en stad med mycket mutor, det innebär att vem som helst kan har förrått 2pac; läkare, advokater, journalister med mera…
3.Den vita Cadillacen med attentatsmännen blev aldrig hittad. Hur kan detta hända när Vegas ligger mitt i Öknen?
4.Det är ett litet svart samhälle på norra sidan av Vegas, detta lilla samhälle är endast 8 kvarter långt, attentatsmännen var svarta, vart tog de vägen? Var gömde de sig ?
5.Den vita Cadillacen med attentatsmännen passerade ett helt följe av 2pac´s killar, flera av dem livvakter, ingen tar upp jakten på dem och det finns inga vittnen… Det fanns heller inga vittnen på gatan, hur kan det stämma? Varför inte, speciellt efter en tungvikts fight i boxning ??
6.Namnet 2pac bytte till inför sista albumet var Makaveli.. Makaveli var en italiensk krigsstrateg som var förespråkare av att fejka sin egna död för att lura fienden… 2pac var mycket fascinerad av Makaveli och hade läst hans böcker flera gånger, kanske han tog Makavelis råd ??
7.Makaveli skrev två böcker innan han “dog”… Titta på vad 2pac kallar cd-skivorna i dubbel-cd´n All Eyez On Me……..just det…Book 1 och Book 2
8.På fodralet av 2pac´s senaste skiva, the 7 day theory, är en bild med 2pac föreställande Jesus på korset…allt pekar mot att Pac planerar en återuppståndelse!
9.Las Vegas ligger mitt i Öknen, varför tog inte en helikopter upp jakten på attentatsmännen?? Om ett Casino hade blivit rånat så hade rånarna snabbt fått helikoptrar efter sej.. Varför blev det inte så vid 2pac´s skottdrama?? 10.2pac kremerades dagen efter mordet. Sen när blir man kremerad dagen efter ett mord??
11.Som du läste ovan så är 2pac kremerad, det innebär att ingen kan begära att hans grav skall öppnas som de gjorde med Elvis och Abraham Lincoln.
12.Las Vegas är i relativt stor utsträckning en maffiastad, ingen blir skjuten på strippen. Du behöver praktiskt taget ha tillstånd för att nåt sånt här skall kunna hända… Vem var det som gav order denna gången??
13.12 skott avfyrades mot 2pac´s bil, Suge blev inte träffad av nåt medans 2pac fick massor med kulor i sig. Suge blev bara snuddad av en kula.
14.Suge sa att han körde 2pac till sjukhuset och att de hade en konversation. Hur pass allvarligt träffad var 2pac?? Plus det att det finns delade meningar om påståendet att Quincy Jones´dotter var med i baksätet, först var hon det, men sedan inte… Hur låg det egentligen till med det där??
15. 2 Pac hade 2 filmer och 3 LP´s som var osläppta när han sköts. Med så många människor upprörda över 2pac´s död, bokstavligt talat, allt kopplat till honom innebär stora summor pengar…
16. 2pac´s video till låten “I Ain´t Mad At Cha” förutsåg hans död….
17. 2pac bar alltid skottsäker väst, av något konstigt skäl så hade han inte detta denna kväll….Varför inte ??
18. Minnesservicen som var öppna för allmänheten blev inställda både i Los Angeles och Atlanta…
19. I 2pac´s låt “Life Goes On” från skivan “All Eyez On Me” sjöng 2pac att han ville att “alla rappare” skulle rappa på hans begravning….varför ordnade inte Death Row det ??
20. I en intervju med Tupac från 1994, sa han innan han åkte in i fängelse att om han någonsin blev satt i fängelse så skulle han bli värre när han kom ut än han var innan. Det blev han. Han sa också att när han kom ut så skulle det vara som att vara återfödd, var det bokstavligt talat? Han har redan “dött” och när han kom ut från fängelset så var han värre än innan. Till det kan Du lägga att han bytte sitt rap-namn från 2pac till Makaveli, det kan räknas som en återfödelse, allt som fattas är en fysisk återfödelse. Så här långt har han alltså fullföljt mer än hälften av denna profetia.
21.Suge Knight och 2pac är de enda två personerna inom musikbranschen som har tillräkligt med mod att försöka genomföra en operation av detta slag.
22. På 2pac´s album, som är släppt under namnet Makaveli, albumet The 7day Theory står det bara “SIMON” som producent. Det var aposteln som hjälpte Jesus att bära korset och en av de första människorna att bevittna Jesus återuppståndelse. Kan det vara så att Suge är SIMON?
23.Texter till Makaveli albumet har övertygande teman av död och återuppståndelse. T ex på låt 5, “Blasphemy”, så säger han “Polare blev skjutna och kom tillbaka återuppstådda”. Ett exempel till, på låt 9 “White Man´s World”, så säger han “Min tillvaro här blev precis perfekt, tror du jag dör?”
24. Människor som står Death Row nära har själva spekulerat i att skottdramat skulle vara iscensatt.
25. Varför har inte ett bolag som är så stort och mäktigt som Death Row Records erbjudit en summa pengar till den som hittar mördarna?
26. Andra intressanta fakta är med på den senaste skivan. Skivan heter “The Don Killuminati: The 7day Theory” vilket fortfarande är ett mysterium vad det står för. (**Min egna teori är att det har med Nummerologin på punkt 28 att göra.**) På insidan av fodralet står det: “Exit: 2pac Enter: Makaveli” Precis som om 2pac har dött och Makaveli blivit född
27. Varför har Suge Knight och resten av staben varit så motvilliga att samarbeta med polisen i försök med att lösa mordet?
28. Det finns många nummerologiska sammanträffanden: – Tupac sköts exakt 7 månader efter att All Eyez On Me släpptes. Numret 7 fortsätter att dyka upp: – Han sköts den 7 september. – Han överlevde den 7:de, 8:de, 9:de, 10:de, 11:e, 12:e och dog den trettonde. Detta kan förklara “The 7day Theory”. – Hans ålder (25) blir tillsammans 7 (2 5). – Han förklarades död kl. 4.03, vad blir 4 0 3 ?? Just det…Det blir 7!!! – I hans video till “I Ain´t Mad At Cha” går han in till sitt hotell rum. Siffran på dörren är nr 7… Väckarklockan i videon visar samma tid som när han förklarats “död”, 4.03! – I videon till “Life Goes On” krossar Pac en spegel med ett baseboll trä, vad händer om man krossar en spegel? Just det 7 (!) års olycka!
- I hans film Gridlock’d besöker Pac och poliskollegan en bar, helt plötsligt börjar Pac och mannen bakom disken skratta. Samtidigt filmar kameran menytavlan, och sedan Tupac…precis som den vill visa vad det är dom skrattar åt. Och kollar man på menytavlan så är alla L uppochnedvända så de blir till 7:or…! – I låten “Hail Mary” kan man höra kyrkklockor slå, och såklart är det 7 sekunder mellan varje slag! – På en del av låten hör man även Tupac sjunga “Godbye Death Row (skivbolaget han låg på) Godbye to all of you ho are down with me, wait and you will se me…SEVEN years…!” Kom igen, det säger sig självt! – Pac sjunger i flera av sina låtar att han dör och kommer tillbaka 2003. Från året då han blev “skjuten” (1996) till 2003 är det exakt 7 år emellan! Det förklarar även varför han sjunger SEVEN years överallt. – Pac hade 7 olika smycken på sig när han blev “skjuten”!
29. 2 Pacs bästa kompis rappare Snoop Dog har sagt att år 2004 ska han ha en stor konsert i USA och då ska han ta me sej nåt som kommer chocka hela världen…Kan det vara 2 Pac?
30. På den nya “Bone Thugs” (Bone Thugs är ett RnB Hip Hop och Soul band, som sjunger tillsammans med Snoop och förr även Pac) säger en av dem: “3 Pac minus 1 Pac (2 Pac) will return in da 2 Double o add 3 fo so!” Kom igen det säger även det sig självt! 2 Pac kommer komma tillbaka 2003! Där har du alla
30 olika tecken som har väldigt stora bevis på att kungen av Hip Hop 2pac verkligen lever. Men det finns ju de som hört allt detta och mycket mer, men som fortfarande inte alls tror på att han lever. “Det som ska få mig att börja tro att han fejkade sin död och att han lever, är det bara Pac som kan övertyga mig om. Jag måste få höra bevisen från honom själv!” så sa en tjej när Mtv gjorde en undersökning på stan i USA. Och tro det eller ej, Tupac har berättat sanningen för oss, det är bara det att vi fått upp ögonen för det nu efteråt.

TUPAC berättar sanningen…

Nu är det alltså dags. Dags för de exklusivaste och SVÅRÅTKOMLIGASTE citaten och texterna med hans egna tecken i! Låt oss börja: I en av Pacs låtar sjung-pratar han följande: “I’m certified crazy, so sick the world made me. Now Biggie died. Everytime I ride it’s for reasons. Hard to kill a nigga cuz I’m coming back like Jesus” Det här är nog den mest fantastiska låt jag hört. Det är spikklart för alla att han säger att Biggie dog. (Biggie är en annan rappare från Bad Boy records, East Side, som även han blev skjuten efter det att Tupac blev “skjuten”.). Men Biggie dog 1997 efter Tupacs “död”. Han säger även att han kommer tillbaka som Jesus… Som om inte det vore nog, här får du lite mer att få upp ögonen för: “It’s 1997 and I’m still getting paid.” Han “dog” ju 1996 hur kan han då säga det här 1997? “Payoff the block, evade the cops, cause I know they coming for me. I’ve been hesitant to reappear, been away for years, now I’m back, my adversaries been reduced to tears, question my methods?” Det är precis som det är just nu, han har varit borta i flera år, men kommer komma tillbaka om två. Men det här raderna från en av hans sånger säger väll allt: “I’m makin’ money, moves mandatory, end of discussion, my past records tell the story, picture niggas be rushin’…” Han sjunger bla om att han tjänar massa pengar på det här, hans låtar och texter berättar historien. Allt det du läser på denna sida och nästa alltså! I en av Pacs dikter man hittat står följande rader: “while people wondering who shot me, load up, keep a grudge, shootin’ slugs like Mummar Khadafi” Han viste att människor skulle undra vem som sköt han, men att vi inte ska oroa oss för han är vid liv…!
En ganska intressant grej är att över 550 personer lär ha sett Pac på Jamaica. Det var vid ett radioprogram, det ringde in över 550 personer, och alla hade dom övertygande sett Tupac på ön. Och 550 människor kan bara inte se fel, eller hur? Vad man än tror själv, så stämmer detta om man lyssnar till en av Pacs sånger “White mens world”: “bustin’ caps at Jay-Z, and still avoidin’ capture. While yall caught up in the rapture still after me, I’m in Jamaica sippin’ Dakarey, no doubt” Om du inte redan förstått vad han menar med dessa ord så kan jag tala om att han sjunger om att… Medans vi undrar vart han är och är väldigt oroliga för honom, är han i Jamaica där ingen kan hitta honom! Håll med om att det är precis vad som hänt, han är borta (“död”) men vi undrar vart han igentligen är, samtidigt avslöjas det att över 550 personer sett honom på, ja just det, Jamaica! Nu börjar pusselbitarna äntligen falla på plats, även om det finns ett par stycken kvar… “Running from the police til they capture me, and my AIM is to spread more smiles then tears.” När Pac sjunger om att han kommer sprida mer leenden än tårar, menar han att hans fejkade död fällde många tårar, men att när han kommer tillbaka sprider mer leenden. Som när regn ändrar till solsken… Tupac gav oss hela tiden massa tecken på att han planerade att fejka sin död, men det är inte förrän nu efteråt vi upptäckt alla dessa hundratals tecken. Ett väldigt tydligt tecken han gett oss i en låt är “Look and see. I see him. I’m alive!” Talar han än en gång om för oss att han lever?! Eller kanske du förstår den här biten bättre… “so if I die do the same for me, shed no tears. An Outlaw, thug livin’ in this game for years. Why worry?” Tupac har redan “dött” i Las Vegas men han vill inte att vi ska gråta, för han kommer komma tillbaka. Han kommer vara i den här branschen i åratal, så oroa dig inte. Kanske har jag nu övertalat dig som inte alls trodde på detta om att han lever, jag får hoppas det… “Fuck em’ all, let em’ understand my plot to get richer, much more than 6 figures…” – Jag med många försöker Pac. Det här raderna är från “Ghetto War”, och för dem som inte tror att han lever. Han viste att han behövde ge oss många tecken på att han lever. Eftersom han viste att det skulle finnas de som inte tror han lever- (precis som det finns nu), han behövde mer än “6 figures för att få ett political party.” Det skulle inte gå med honom levande, men nu med honom “död” får han människor som annars inte skulle köpa hans album att göra det. Mo Money, Mo Money, Mo Money! Ja för det är precis vad Pac älskade, kärlek musiken och pengarna. Pac hade många idéer för att tjäna ihop mer pengar (han skänkte även pengar till svarta fattiga familjer) det här var en av dom. “Tell me, will my enemies flee when they see me.” Om du var Puffy (Puff Daddy) vad skulle du göra om Tupac återvände? “Niggas, they don’t wanna see me rise, NINETY-SEVEN, watch me cut these muthafuckas down to size.” Vilken fiende dog 1997? Just det, Biggie Smalls. Nu är Bad Boy records största stjärna borta. Tupac var en stor ledare inom Hip Hop (och är fortfarande). Alla ville ha en bit av honom, vuxna som unga. Han var även som en som en familj för dem som inte hade någon. När Hip Hop tidningen Vibe intervjuade honom 96 sa han bla: “See the weak shall inherit the Earth and the strong shall lead.” Är Makaveli (Tupac) den starka ledaren som kommer leda & hjälpa de svaga 2003? Han sa även att han kommer dö innan hans fiender hinner döda honom. Och det är ju precis vad han gjorde, han “dog” innan de han haffa honom, intressant eller hur?! Hur som hellst, Tupac har gett oss ännu fler tecken och svar på vad som igentligen hände, det är bara det att vi måste tro på det. Tron är nyckeln till allt…

OBDUKTIONSBLUFFEN…

Som du kunde läsa ovan ‘r bilden från Obduktionen en stor bluff. Bilden har flera fel på sig som bevisar att det bla inte är riktiga Pac som ligger på bilden och att den bara är bluff. Här är några av dem: Killen på bilden är inte Tupac, utan en look a like. För det första så rapporterades det att Tupacs halsband som han har på obduktionsbilden blev stulet dagen FÖRE han blev “skjuten”, alltså kan han inte ha det på sig helt plötsligt. För det andra tar ALLTID obducenterna bort alla smycken och ringar eftersom det bara är ivägen. Tupacs tatuering (se föregående sida!) med texten “Makaveli” syns inte till på bilden. Vart kan den ha tagit vägen?! Tatueringarna på överarmen? Jo det finns väldigt skickliga Hollywood sminköser som lätt kan måla av exakta tatueringar. Bilden är svartvit och han ligger med huvudet åt sidan, så man kan inte riktigt se om det verkligen är Pac. Har du sett samma foto fast med färg? Det finns en logisk förklaring… – Det finns nämligen dom på Internet som har lagt på färger på fotot, så det ska se mer trovärdigt ut. De har skärt upp en stor del av nacken och neråt mot bröstet. För det första är inte det första som man ser vitt ben, även benen i kroppen är färgade av blodet. Tittar du lite noggrannare på bilden bredvid hans huvud ser du att det inte droppat en enda droppe blod på obduktionsbordet. Vid en obduktion torkar man heller inte bort blodet från den döda eftersom det måste undersökas vid olika tester. Tupac hade vid tillfället en hel del skägg, som du ser finns det inget skägg på obduktionsbilden… Hans kropp kremerades samma dag som han “dog”, sen när kremerar man kroppen samma dag som personen dör? Personalen på sjukhuset gick ut med att fans och press inte kunde komma in och besöka Pac eftersom han låg i koma. Samma dag säger en på sjukhuset att Pac ligger vaken och fruktar för sitt liv…hur kan han ligga vaken och frukta för sitt liv när han ligger i koma?! Som sagt kremerades “hans” kropp, därför kan ingen begära att hans grav som alltså inte finns ska öppnas och därmed bevisa att hans kropp ligger där och då få se att han verkligen är död. Även det ett smart sett för Pac att sopa undan alla spår, så ingen riktigit kan bevisa att han är död.

EXIT TUPAC ENTER MAKAVELI…

“Exit: 2pac Enter: Makaveli” Precis så står det i häftet från 2pacs Cd “Makaveli” “The Don Killuminati: The 7day Theory”. Precis som om 2pac har dött och Makaveli blivit född. Och det är nog precis vad som hänt, Makaveli är nu född. Namnet 2pac bytte till Makaveli inför sista albumet. Det finns ett otroligt avslöjande med albumet. Det är så få som kommit på det, att det är näst intill okänt. Men nu kan JAG avslöja den stora hemligheten: Det är på Makaveli albumet den stora hemligheten finns. Albumet heter: “Makaveli” “The Don Killuminati The 7Day Theory”. Nu till den fantastiska hemligheten..: Om du ändrar om lite bland bokstäverna får du fram nåt helt annat. Något som verkligen BEVISAR att han lever. Du får det nämligen till: “Ok on tha 7th u think I’m dead yet I’m really alive”. 7th är de 7 dagarna efter att han blev “skjuten”, han förklaras död men han är verkligen helt vid liv! HELT OTROLIGT, eller hur?! Kolla själv om du har albumet vill säga. Men det är inte det enda mystiska med Makaveli “grejen”. 1997 släpptes albumet “Are U Still Down? [Remember Me]“. Då under namnet 2pac igen (alltså inte Makaveli som albumet innan hette). Menas det att 2pac är tillbaka? Sedan är det ju namnet på skivan som även de väckt lite uppmärksamhet. Albumet heter ju som sagt “Are U Still Down? [Remember Me]. Och Hip Hop ordet are u down betyder ungefär “är du med mig, diggar du mig?”.
Har Pac släppt albumet för att få veta om man fortfarande diggar & kommer ihåg och honom? På albumet finns även en låt vid namn “Remember Me?” där han sjunger: “They say im dead, but are u still remember me? Some people can’t see the truth, Im really alive!” Erkänn nu! Det säger väll en hel del eller hur? I låten “I Ain´t Mad At Cha” sjunger han “They ask me if i still dead, and they ask me if i still down, that´s for sure i will never let you down! But why all this shit in questions if im still dead, u know the truth!” Han sjunger ju praktiskt taget om att han lever, och att han inte förstår alla dessa frågor om han är död, för det är han inte! Tillbaka till albumet släppt under namnet Makaveli igen… På albumet står det bara “SIMON” som producent, Simon var aposteln som hjälpte Jesus att bära korset och en av de första människorna att bevittna Jesus återuppståndelse. Är det Suge Knight (2pacs polare och skivbolags chef och producent) som är “SIMON”? På hans skiva “All eyez on me” finns ännu ett ganska stort tecken… I låten “Heartz Of Men” (spår 8 på Cd 1) kan du höra honom sjunga (exakt 3 minuter och 12 sekunder inne i låten) “I Died and Come Back!” Det säger även de sig självt, detta är otroligt!

DEN RIKTIGA MAKAVELI…
Nu undrar du kanske vem den där Makaveli är? Nicolò Machiavelli hette den “riktige” “Makaveli”. Tupac var väldigt inspererad av Machiavelli, så efter ett tag började Pac förutom 2pac även kalla sig “Makaveli”. Stavat: Makaveli. Den riktige Makaveli stavades: Machiavelli. Men vem var han igentligen? Nicolò Machiavelli, Född 3 Maj 1469, Död 22 Juni 1527. Han var en Italiensk politiker och författare. Han var född i Florens, blev tidigt sekreterare i stadens utrikesförvaltning, fick flera diplomatiska uppdrag, kom därigenom i kontakt med tidens politiska liv och lärde känna dess ledande personer, bl a Cesare Borgia. 1512 tvingades han lämna politiken, då mediceerna återtog makten i Florens. 1513 författade han sitt mest berömda verk, Il principe (Fursten, publicerad först 1532) där han satte statsnyttans krav före moralens bud som ledstjärna för en furstes handlande. Endast en furste som hänsynslöst grep makten och utövade den i sitt eget och statens intresse kunde genomföra Italiens enande och befrielse. Boken inspirerade många av renässansens härskare, bl a Kristian den andre och Erik XIV, och har haft stor betydelse för statsvetenskapen. Andra betydande verk av Machiavelli är Betraktelser över Livius första dekad (1513-1519), vari han utvecklar sin syn på fursten mera allmänt. I Krigskonst (1520) förespråkar han värnpliktsarmé. Han har även författat rent historiska och litterära verk, bl a den ännu spelade komedin La Mandragola (ca. 1515). Machiavellismen, läran att en furste eller diktator i statens intresse kan och bör använda alla medel, även svek, list och våld, utan hänsyn till de för enskilda individer gällande moraliska normerna. Vad var Makaveli Records? Makaveli records var det skivbolag som Tupac grundade och planerade att göra stort när hans kontrakt med Death Row Records var fullföljt Vad händer nu med Makaveli Records? Detta är endast antaganden, men förmodligen så tillföll bolaget hans dödsbo hellre än Death Row, så hans dödsbo har kontroll över det. Tupac´s kontrakt med Death Row var fullföljt så de har numera inte kontroll över någonting rörande Tupac inklusive detta skivbolag. Eftersom Outlaw Immortalz inte är på Death Row och skulle släppa skiva på Makaveli Records så kommer förmodligen deras nya album att vara på Makaveli precis som det var tänkt. Det kommande albumet “One Nation” kommer förmodligen också att släppas på Makaveli Records Villka är Outlaw Immortalz? De var Tupac´s crew och grupp. De var med på All Eyez On Me och Makaveli albumet. Gruppen gick under namnen av världsdiktatorer. De var: Hussein Fatal-(Duane Hitchings) Castro Napoleon Mussolini-(Big Syke) Khomeini Kadafi-(Yafeu Fula) E.D.I. Mean-(Malcolm Greenridge) Young Noble Kadafi var den Immortal som mördades i New Jersey i November. Han var den enda personen som gick med på att identifiera Tupac´s “mördare.”

Tupac Shakur, 2.7 out of 5 based on 53 ratings
| Mer
Betygsätt Tupac Shakur


Relaterade skolarbeten
Nedanstående är skolarbeten som handlar om Tupac Shakur eller som på något sätt är relaterade med Tupac Shakur.

10 Responses to “Tupac Shakur”

 1. tobias on 21 Jun 2008 at 1:37 e m #

  först trodde ja tupac va död men när ja läste de här tror ja att han lever!

 2. kb on 08 Feb 2009 at 5:37 f m #

  2003 var bra länge sen och han har inte dykt upp än

 3. Hrvat on 16 Jul 2009 at 4:13 e m #

  Ööö lixom, han e DÖD! INSE! Först är det att han har halsband på obduktionsbordet, och de får man inte ha. Man får även inte tvätta bort blod står de. Klart som fan man får! Det är fan deras yrke, dom duschar av kropparna och samlar upp ev. kemikalier etc som ligger på kroppen.

  Åter till halsbandet, om man ser på “de fejkade bilderna” så har han ändå inget halsband.
  Vad är problemet? JO, de e nån småunge som lider av brist på uppmärksamhet och skriver något sånt här som sedan sprider vidare sej till andra kids.. Att orka räkna till 7 etc in i alla låtar? Vemfan bryr sej egentligen?

  “It’s 1997 and I’m still getting paid.” Han “dog” ju 1996 hur kan han då säga det här 1997?

  Klart man förväntar sej leva länge om man är ung. Det är ju bara ett år senare han sjunger om.
  Ska man jämföra T.ex Markoolio som sjunger om att Sverige ska ta EM-Guld etc, det händer ju i själva verket aldrig. Han sjunger om framtid precis som 2Pac. Visst, Markoolio e inte så stor som 2 Pac var. Men jag mena på att man kan sjunga om framtid.

  Han sa “1997″ år 1996, han spelar ju inte in det på en dag, den låten skulle nog börja säljas elr ges ut år 97′.

  Nu får dehär tramset räcka! Kan komma med en jävla massa mer!
  Säger inte hans musik är dålig eller något, gillar musiken själv riktigt mycket, och det är synd att han ÄR DÖD.

  Tack och hej! -.-’

 4. jazz on 04 Sep 2009 at 2:42 f m #

  många av texterna är från när han blev skjuten första gången och klarade sig, sen kan det oxå vara så att han kände att det fanns en stor risk att bli skjuten igen och dö därför han kanske hela tiden lägger in hint’s för att vi ska sitta och spekulera mer än 10 år senare, han lyckades. plus en sån känd person kan inte hålla sig borta utan att bli sedd så länge..
  men de klart man hoppas att han kommer tillbaka hahah!

 5. tupac on 01 Dec 2009 at 8:01 e m #

  hahahahha vad hände med att han skulle komma tillbaka år 2003 ?

 6. rtusu on 11 Jan 2010 at 8:16 e m #

  inse fakta, han lever fortfarande. finns gott om bevis i youtube men det jag inte tror på är att vi kan få reda på när han kmr tillbaka. jag tror att det här har något med illuminatin och satanisterna att göra (om ni inte vet vad det är så kolla på youtube)
  det är hela förklarningen hur elvis, bob marley, MJ och de blev död. satanisterna såklart som tvingat kändisarna att bli medlem, asläskigt.
  TUPAC IN THE BUILDING!

 7. Tupac Shakur on 29 Nov 2010 at 3:49 e m #

  Tupac lever

 8. 2Pac Still' Alive on 19 Apr 2011 at 10:53 e m #

  För er som inte märkt något, men det kom en mystisk rappare som skrev på för Epitaph Records för 2 år sen, han hade inget namn, och han sjunger inte konserter, han inspelar musik och hans låtar säljs bara för den svarta världen, “hans folk”

  i en text i en av låtarna som denne mystiske man sjunger

  “Im tryin’ to get som’ food o holy, I’m comin back for ma’ niggas,
  It’s hard to beleive, but Im back after thirteen years, it’s like weed goin to fast to just gettin’ high I know I have lied, but ma’ friends ended up in jail, so Im tryin to gettin low, here in the land of blacks, oh Welcome oh ma’ bitch, Im being rude, just to make you know that Im back, yeah it’s me the number 2, Oh and Im comin back for you ma’ niggas, I will be down
  Im like jesus on the cross, I died now Im alive
  but whatever it’s like playing pac man, it’s same old shit, just like me hou that niggas !”

  det är inte hela… eftersom resten är dold, av Epitaph Records varför jag vet ej ?

  och källan där texten var är borta, men jag har sparat texten sen dess för att använda som ett bevis på att han lever

  det står ju i texten , O Holy ” säkert Jesus eller Gud, ” , “I’m comin back for ma’ niggas”
  det har han nu säkert gjort, eftersom texten releaseades genom en svart del av Epitaph som nu är mörkad.

  “but Im back after thirteen years, it’s like weed goin to fast to just gettin’ high I know I have lied”

  Det tog han 6 år att komma tillbaka, varför ? jo 2003+3 = 2006+3 = 2009 ser ni skillnaden ?
  Det är 2003+3 = 2006, 2006+3 = 2009, han har väntat länge på detta och detta är säkert ett meddelande på något sett, jag kan inte tyda 3 orna och 6an. men om någon orkar att söka i hans gamla låttexter så leta up 6 an och 3 orna observera 7 och 3 är båda ojämna tal och 7+7= 14 och 3+3= 6 6+6 = 12 och 12 + 2Pac = 14 alltså här har vi ytterligare en hemlig kod att ta reda på..

  Jag jobbar med detta ämnet när jag har tid, finns på xnipet26@gmail.com
  om ni behöver hjälp.

 9. Jossan on 25 Jul 2011 at 7:01 e m #

  Jag tror faktiskt att han lever, eller jag är egentligen inte riktigt säker. jag vill verkligen tro att han lever, och hoppas att han har det riktigt jävla bra vars han nu är. och de här hemliga medelandet som finns på youtube, från en av hans låtar när dom spolar det baklänges och han säger “yes i’m alive me missing you” eller något sånt, det får en verkligen att fundera. jag vet inte vad jag ska tro.

 10. lol on 03 Apr 2012 at 2:26 f m #

  2003 var 8 år sedan, åtta år försent isåfall, vad har du att säga om det?
  Mordet skedde för så många flertal år sedan, att lita på vad folk som var där är bara orimligt. Rap handlar om känslor och massa annat, inte dolda meddelande, du kan hitta 1000 olika saker som relaterar till hans liv som har man siffran 7 att göra, precis som du kan göra med siffran 1, ingen skillnad, du väljer bara att ignorera det och trycka fram det andra.

  Blir irriterad att folk inte accepterar att han är död, hela din text går fram på att tro att han lever, att han ska ha sin konsert 2003. Jag har inte sett någon konsert? Någon att besvara det med? Och att vissa ovanför har skrivit, trodde han var död innan men nu tror jag han lever? folk är så lättlurade och ologiska nu för tiden att dom kan ändra en så pass stor åsikt över en text på skolarbete.nu av någon i kanske högstadiet som har sin tonårs rap wannabe period och ska övertyga världen att 2 pac lever genom att driva fram EGNA tecken som kretsar runt hans liv. Lönt att fejka sin död om han aldrig ”återuppstår”. Plus sen när blev det ovanligt att kremera sin kropp dagen efter man dött?

  Menar absolut inte något illa till personen som skrivit texten, absolut inte men jag tar bara fram min åsikt precis som du och jag tycker folk borde se det från olika perspektiv innan dom tar beslut.

Kommentera Tupac Shakur

« | »


Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2

Warning: fopen(./.access_log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/d32201/public_html/wp-content/themes/emerald-10/footer.php on line 2