Schoolwork

.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme

Kërko schoolwork

Projektet shkollore të reja:

All Day Saints

Tema: Feja

All Saints Day, festa që sjell trishtim, gëzim, intimitetin dhe sjell dy kujtime të mira dhe të këqija. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ditën e Shën Valentinit

Tema: Kultura

Dita e Shën Valentinit është një festë e mrekullueshme që sjell trillime për të rinj dhe të vjetër. Duke pasur mesi juaj "Shën Valentinit" për të i kushtoj vëmendje në këtë festë dashurie e Shën Valentinit është e mrekullueshme. Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Sëmundjet parazitare

Malaria: Sëmundja më i njohur parazitare të malaries. 300-500 milionë njerëz sëmuren çdo vit. Malaria është e përhapur nga një mushkonjë e gjini Anopheles kafshon një njeri. Kur mushkonjë kafshon njerëzit sprays njëkohësisht në pështymë për të siguruar që gjaku nuk ka ngjizur dhe të hapur enët e gjakut. Në atë moment të veçantë pas parazitit këndshme sporoziten me personalisht. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Book Review - Një lule në shkretëtirë Afrikane

Tema: Shqyrtime

Kjo histori është e bazuar në një histori të vërtetë ...

Bëhet fjalë për një vajzë 12 vjeçare Somali me emrin Waris. Waris jetonte me prindërit dhe vëllezërit e motrat e tij, ajo ishte një familje e madhe nomade që jetonin në shkretëtirë. Gjithkush në familje ka pasur punë e përditshme e vet për të marrë pjesë në, Waris tubuar dhi dhe u kujdes për kafshët. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Krahasimi Budizmi dhe Hinduizmi

Tema: Feja

Origjina Budizmi

Siddhartha Gautama u lind rreth 566 f. Kr në Kapilavastu Madhe, Nepal sotme. Babai i mbretëroi mbi këtë mbretëri. Njerëzit që kanë jetuar këtu, i quajtur Shakya. Spådomsmän parashikoi se Siddhartha do të bëhet një filozof i kuptimit të jetës. Ati nuk e pëlqen këtë ide, ai donte që ai të jetë një sundimtar. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ushtrimi mostër muzikë Bazat

Tema: Muzikë

Muzikë

Muzika është një formë konstnärligt-, emotionellt- dhe kulturore. Muzika është ndikimi i tingujve dhe tonet. Muzika është një nga më të madhe të artit dhe argëtuese formë. Kjo është një formë profesionale dhe arsimore. Fushat e shkencës, hobi dhe mjetet e komunikimit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Filament

Lënda: Biologji, Bimët

Kjo ishte një ditë e zakonshme, kam bërë absolutisht asgjë. Unë kam qenë vetëm në vendin tim si çdo tjetër, pak i imët, por ok. Ne ishim në një pemë të madhe bredhi që ishte në një pyll të madh. Ajo ishte një ditë tipike si i tha, ne kemi menduar ...

Ne të gjithë e dëgjuar një zukatje, ai erdhi afër dhe më afër. Ajo u pëshpëriti se ne do të korrur dhe të jetë në letër higjienike. Pastaj ai filloi të shkundur dhe ne ra në tokë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Zvicra

Tema: Gjeografi

Zvicra ka një sipërfaqe prej 41,285 km² dhe ka 7.5 milion banorë (2008). Kryeqyteti, Bern, me 122 000 banorë (2008). Zvicra kufizohet Gjermania, Austria, Lihtenshtajni, Itali dhe Francë. Liqeni më i madh i vendit është Lac Léman. Qytete të tjera të mëdha në Zvicër janë Zyrih, Gjenevë, Bazel dhe Lausanne. Gjermanishtja është gjuha kryesore e folur në Zvicër, 64% e popullsisë flet gjermanisht. Pas vullnetit gjerman; Frëngjisht (20%) dhe Italisht (6.5%). View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Book Review - Një mijë Splendid suns

Tema: Shqyrtime

A Thousand Splendid Suns është një roman i shkruar nga një afgan Khaled Huseini. Libri i tij i parë Kite Runner ishte një sukses i madh. Është vetëm kritikë e mirë të librit.

A Thousand Splendid Suns është një histori e jetës së dy grave në Afganistan, ku gratë janë po aq të vlefshme sa një tavolinë ose një karrige. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Si u Suedia të bëhet një superfuqi?

Tema: Historia

Suedia ishte një fuqi e madhe në mes të 1611-1718, kur Karl XII u qëllua. Gustavus Adolphus tërhoqi me Suedinë në luftën 30-vjeçare, kryesisht për të marrë më shumë pushtet. Ai donte të Suedisë do të sundojë mbi gjithë vendin përreth Detit Baltik. Ajo ishte Mbreti Gustavus Adolphus i cili bëri të mundur që Suedia të bëhet një fuqi e madhe, fisnik më të rëndësishme nga ana e tij ishte një politikan Axel Oxenstierna, i cili për më shumë se 40 vite nuk është domosdoshmërisht politikani më i rëndësishëm në Suedi. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -