.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Nëse skolarbete.nu

Skolarbete.nu është një koleksion i projekteve shkollore dhe eseve të shkruara nga nxënësit në shkollat ​​suedeze. Përmbajtja janë të ndarë në subjekte mënyrë që të bëhet më e lehtë për të gjetur.

A nuk e mashtrojnë!

Qëllimi i skolarbete.nu nuk ju lejon të kopjoni dhe të paraqesë punën si vet tuaj. I tillë është quajtur plagjiaturë dhe është klasifikuar si cheating. Në vend të kësaj, shikoni këtë faqe interneti si një burim frymëzimi ose të ndihmojë për të zgjedhur temën. Në shumë projekte shkollore janë burime të listuara, këto mund të provojë të jetë shumë e dobishme.

Mos harroni se mësuesi juaj shikuar në internet dhe ata zbulojnë të shpejt në qoftë se ju duhet të kopje.

based on 33 ratings Nëse skolarbete.nu, 3.9 out of 5 bazë të 33 ratings

12 Komente »

12 Përgjigjet për të "Në qoftë se skolarbete.nu"

 1. Saranda më 10 tetor, 2007 në 8:30 pm #

  Unë dua të mësojnë matematikë!

 2. ChaotiX66 më 18 shkurt, 2008 at 1:09 AM #

  Schoolwork është miniera ari. Prandaj, unë nuk e di nëse unë dua të lënë mua, puna ime për të tjerët për të shijuar. Çfarë drejtat për materialin ketë në qoftë se ju lënë atë në skolarbete.nu? Uppsattser i vjetër mund të shitet për të holla të mirë dhe nuk ka mungesë të njerëzve që duan të paguajnë ...

 3. admin më 18 shkurt, 2008 at 1:33 AM #

  Unë nuk pajtohem me ju se veprat e vjetra shkollore mbi arsimin fillor dhe të mesëm mund të shiten shtrenjtë. Kush do të paguajë për këto punë? Ka një ndryshim midis asaj që është e mundur dhe se çfarë është e mundshme.

  Industria e që në fakt nuk ka lidhje me tezat në nivel universitar, i quajtur zakonisht C dhe D ese. Pas shkruar një tezë universitare në përfundim të një 5.5 vit studimeve (teza kryesore), unë mund të garantoj se ajo përfshin nivelet gjerësisht të ndryshme në lidhje me cilësinë dhe kërkesat. Edhe pse nuk ka të bëjë me ese që janë shkruar në mënyrë dhe që do të paraqiten vetëm një herë dhe pastaj nga personi që urdhëroi atë.

  Sa më shpejt si një vepër e shkollës dalë në internet kështu që mësuesit mund të pista, të cilat ata bëjnë. Ne jemi kontaktuar nga mësuesit që duan të dinë detajet e punës specifike dhe zakonisht kjo është e qartë në qoftë se dikush kopjuar nga skolarbete.nu dhe paraqitur si të tijat. Për të shitur një vepër e cila tashmë është dorëzuar një herë më parë është një rrezik i madh, madje edhe në qoftë se ai injoron faktin se ajo është e pamoralshme dhe të paligjshme.

  Punimet dërguar për ne do të publikohen në skolarbete.nu mënyrë që të gjithë të interesuar mund të lexojnë. Ajo ka qenë, dhe kurrë nuk do të vijnë në pyetjen për të shitur ato. Ne gjithashtu nuk do të veprojë schoolwork në mënyra të papërshtatshme.

  Objektivi i vetëm Skolarbete.nu është për të ndarë dhe për të ndihmuar njëri-tjetrin.

 4. Magda më 22 prill, 2008 në 6:39 pm #

  Por në qoftë se dikush dëshiron të përdorë informacionin në një punë këtu në skolarbete.nu, mund të keni besim se burimet janë të sakta? Kontrolluar kjo? Përndryshe, pas së cilës Blaj ndonjë dorëzuar ..

 5. admin më 23 prill, 2008 at 7:46 pm #

  Ideja nuk është që ju duhet të shikoni se çfarë të tjerët kanë shkruar për një temë që ju interesojnë. Është e vërtetë se informacioni i gjetur këtu mund të jenë të pasakta, dhe për këtë arsye duhet të jetë për të kërkuar burime të tjera.

  Ne përjashtojmë burimet e drejta për punë nuk duhet të jetë aq i plotë që ajo mund të paraqitet si punë përfunduar.

 6. Anonymous më 19 prill, 2009 at 10:01 AM #

  Unë pajtohem se ky duhet të jetë një mjet dhe unë nuk do të guxonte të marrë nga këtu, sepse ne kemi mësues që duken deri burimeve, dhe ai ka qenë cheating etj Dhe nëse ai mendon kështu: "Ai apo ajo nuk ka atë", kur ai i jep IG direkt pa Ans kontrolloni burim ndonjëherë

 7. Richard më 27 janar, 2010 në 12:22 pm #

  Unë mendoj se kjo faqe e internetit është me të vërtetë e mirë, për aq kohë sa ajo nuk është abuzuar.
  Unë jam i ulur tani dhe shkruani një avhandlig të përrallës fisnikëri të Tristan Isolde dhe në kulturën e subjektit dhe Historia e ideve dhe använer skolarbete.nu si një frymëzim, ju lutem vini re se qëllimi im nuk ka qenë kurrë të mashtrojnë.
  Faleminderit për një vend të madh, të mbajtur kështu!

 8. Michael B më 2 mars, 2010 në 10:58 AM #

  Një gabime të vogla faktike në tekst: Boliden ndaluar marrjen dhe shitjen e produkteve të arsenit 1990.

 9. Ella më 20 dhjetor, 2010 në 4:25 pm #

  Hera e parë që jam në skolarbete.nu. Marrë atë datë të parë, një tekstin e kopjuar nga Wikipedia, ngjit edhe pa rihartohet, duke e bërë atë paqartë. Teksti synon të jetë një rishikim këtu në skolarbete.nu. Kjo e bën të paaftë internetit! Ajo thjesht zemërohet. Këtu, shembull;

  Veprimi: Bombi BITT jeton me nënën e tij kujdestare francez. [...]
  [Përgjigju]
  Ne nuk kontrolloni nëse dikush ka kopjuar pjesë të shkollës së tij nga vende të tjera. Atëherë nuk duhet të harrojmë se kopjimi mund të bëhet dy mënyra. Përmbajtja në Wikipedia mund të kopjohet nga Skolarbete.nu. Wikipedia përdor skolarbete.nu si burim i 100tals të artikujve të tyre në kohë për disa vite që ne të shikuar në këtë.

  Për më tepër, duket teksti ju dha si shembull një përshkrim përdorur gjerësisht e një filmi, një përshkrim që duket se vijnë nga distributori i filmit. Mua më duket, pra, se personi që përdoret për tekstin në punën e tij të mos bërë asgjë veçanërisht të ndryshme se sa që Wikipedia ka.

 10. gottan më 6 prill, 2011 në 3:52 pm #

  Unë dua skolarbete.nu

 11. Sun më 24 prill, 2011 në 5:24 pm #

  Unë vetëm dua të them se ju kanë ndihmuar mua aq shumë dhe që kjo faqe është e mirë ndonjëherë !!!!!! Faleminderit për ju, kështu që të ketë të gjitha testet e mia të fundit shkoi e madhe !!! (por sigurisht unë nuk kam kopjuar asgjë !!, ajo kurrë nuk do të ndodhë me mua.)

  përqafim: Sol :):):) <3 <3

 12. Tomas Gustafsson më 13 dhjetor, 2011 at 9:23 AM #

  Përshtypja ime është se kjo nuk është një ide e mirë. Për shkak se kjo përforcon dembelizmin. Ajo është shumë e lehtë për të gjetur një përgjigje të gatshme këtu. I sigurt, faqet administratori shkruaj bukur për qëllimin ("burim frymëzimi", etj), por, por ... (unë mund të them se unë njoh dëngla kur unë shoh atë). Gjërat do të jenë ndryshe vetëm për shkak se ajo u jep atyre një emër tjetër.

  Më konkretisht: Në informacionin e "shëndetshme", është një çështje e gjetjes së * faktet e reja * - gjëra që ju nuk i dini rreth para. Kur një student lexon veprat këtu, kjo mund të ndodhë edhe që ai / ajo navigon më tej - por vetëm për të verifikuar.

  Kjo është një ndryshim i rëndësishëm. Me pak fjalë, duke marrë këto faqe vdekjen në të menduarit dhe mbi të gjitha, të krijimtarisë.

  Reagimi i natyrshëm është tani për të argumentuar. Kështu që unë them ta mbajë atë - të ndaluar dhe të mendojnë. Merrni kohë për ty.

  Më vjen keq vetëm. Vini re se unë jam babai i dy të rinjve, dhe ka punuar me software dhe internet që nga fillimi, dhe të bëjë atë çdo ditë, me orar të plotë. Është pra një "qen i vjetër" dhe unë e di se si punon stuff.

  Përshëndetje / Tomas

  [Përgjigju]
  Çdo gjë mund të abuzohet. Studentët që duan të mashtrojnë do të gjeni gjithmonë një mënyrë. Ju tani mund të shfletoj në ne.se dhe Root qasje në sasi të informacionit masiv në format dixhital. Hiq disa, riformulimin, dhe bum, ju keni një "punë të shkollës" bërë. A do të thotë NE inkurajon cheating? Ajo tha se, çdo gjë mund të abuzohet. Së fundi, unë citoj një koment "Unë dua të ju falënderoj, sepse ju postuar këtë, sepse unë kam një provim shpejt dhe unë të gjeni të lehtë për të mësuar me librin kam, gjuha është shumë më e komplikuar se kjo, dhe kam kuptuar më shumë kur unë kam mbaruar leximin. Ju përmblodhi më të mirë dhe të vërtetë përgjigjur gjërat që e bëri atë kaq e kaq. "

Koment Nëse skolarbete.nu