.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Astronomisë

Galileo dhe Jupiteri

Galileo Galilei u lind shkurt 15, 1564 në Pisa në Toscana. Babai i tij ishte një muzikant dhe prindërit e tij dëshironin Galileo do të ndjekë hapat e tij dhe të bëhet një muzikant ai. Por financat e familjes ndryshoi gjatë kohës së tij në rritje deri dhe prindërit e tij vendosën që Galileo do të shkoni për diçka më shumë fitimprurës. Kjo është se si ai mori në kursin mjekësore siç ishte paguar mjaft mirë.
Por zemra e Galileos nuk ishte në mjekësi dhe gjatë studimit të tij ai e kuptoi se ajo ishte më e matematikës dhe mekanikës që i stimuluar ka mendje. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Dielli dhe planetet

Tema: Astronomi

Sa kohë duhet që toka të rrotullohen një herë rreth Diellit

Toka lëviz rreth diellit, dhe kjo merr një vit të tërë për toka për të marrë rreth.

Sa është ajo që do të ketë natën dhe ditën

Toka rrotullohet rreth boshtit të saj të vazhdueshme, e cila merr një ditë. Kjo e bën dielli goditur pjesë të ndryshme të globit, dhe kjo do të jetë ditë e natë. Kur boshti i Tokës është tilted aq ndërrime ditë dhe gjatësinë e natës, në hap me stinët. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Jupiter

Tema: Astronomi

Jupiteri është aq i madh se të gjitha planetet e tjera në sistemin diellor përshtatet brenda. Jupiteri është i përbërë kryesisht nga hidrogjen dhe helium. Jupiteri utsende ndryshojnë nga dita në ditë. Jupiteri mund të jetë përafërsisht 30,000 gradë nxehtë brenda. Distanca mesatare nga Dielli është 778 milionë km. Nga distanca minimale nga TELLUS (Toka) është 558 milionë kilometra. Diametër në ekvatern është 142,800 km. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vrimat e zeza

Tema: Astronomi

Hyrje

Çfarë me të vërtetë është një vrimë e zezë? Është kaq i rëndësishëm? Në media, ka pasur të flasim shumë në lidhje me vrimat e zeza që nga zbulimi i tyre. Vrimat e zeza janë padyshim një nga fenomenet më interesante dhe interesante ne e dimë ekzistojnë. Megjithatë, ne e dimë shumë pak rreth tyre.
Si mund të jemi të sigurt se ata janë? Ata janë si unë them zi, ju nuk mund të shihni ato.
A mund të përfitojnë prej tyre në një farë mënyre? Pune Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vrimat e zeza

Tema: Astronomi

A vrimë e zezë është një përqendrim prej pulpe me një fushë gravitetit i cili është i tillë që shpejtësia ikur në afërsi të saj tejkalon shpejtësinë e drites. Kjo do të thotë se asgjë, as të lehta, mund të kapërcejë gravitetit e trupit, e cila prefix zi. Punën Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vrimat e zeza

Tema: Astronomi

A vrimë e zezë është një përqendrim prej pulpe me një fushë gravitetit i cili është i tillë që shpejtësia ikur në afërsi të saj tejkalon shpejtësinë e drites. Kjo do të thotë se asgjë, madje as drita, mund të kapërcejë gravitetit e trupit, e cila prefix zi. Sa pas fazën e vrimave, kjo nuk ka të bëjë me ndonjë vrimë në kuptimin e zakonshëm, por një rajon të hapësirës nga e cila asgjë nuk i shpëton. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Astronomi

Tema: Astronomi

Tokë

Toka është 4.5 miliard vjet. Ai është 4500 ° C në qendër të tokës.
Toka është 12,700 km në diametër. Toka nuk është krejtësisht e rrumbullakët.
70% e Tokës është e mbuluar nga uji. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Astronomi përzier fakte

Tema: Astronomi

Shkenca astronomi e trupave qiellorë dhe hapësirë.
Light-vit distanca që drita udhëton në një vit.
Sistem galaktikë yll.
Kashta e Kumtrit Grupi i zbehtë dritë që shtrihet nëpër qiell.
Planet trup i madh qiellor që sillet rreth diellit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Astronomi

Tema: Astronomi

Astronomi

Astronomi është studimi i dy organeve të mëdha dhe të vogla. Ju mund të studiojë trupat qiellorë në mënyra të ndryshme, për shembull me dylbi ose me sy të lirë. Ju gjithashtu mund të marrë fotografitë e tyre. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Jupiteri dhe hënave të tij

Tema: Astronomi

Largësia nga Dielli (mesatare) 5.20336301 AE
Shpejtësia Web (mesme) 13.0697 km / s View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -


Warning: Unknown: open (/ var / apachefs / seanca / sess_itv9s4c15og5mgn1vlsta3dfa3, O_RDWR) dështoi: Nuk ka lënë në pajisjen (28) hapësirë ​​në Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed për të shkruar të dhëna sesioni (files). Ju lutemi të verifikojë se vendosjen e tanishme e session.save_path është i saktë (/ var / apachefs / sesion) në Unknown on line 0