.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork për Biografive

Isaac Newton

Subjekti: Biografitë

Isak Njutoni lindi në Woolsthope e pasurive pranë Grantham në Angli 4 janar vitin 1643. Kur ai u lind ai ishte shumë i vogël. Fëmijërinë e tij nuk ishte veçanërisht i mirë. Isaku u rrit në një fermë të vogël. Babai i Isakut u emërua gjithashtu Isaku, ai vdiq tre muaj pas Isaku lindi. Nëna e Isakut, Hannah Newton u martua me një prift të pasur Barnaba Smith kur Isaku ishte tre vjeç. Vitin e ardhshëm, nëna e Isakut u zhvendos në një tjetër priftin e fshatit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ceasar

Subjekti: Biografitë

Kush ishte Cezari?

Jul Cezari ka lindur më 13 korrik 100 f.Kr dhe vdiq 15 mars 44 f.Kr, ai ishte 56 vjeç. Cezari zbriti nga një familje aristokrat, i cili nuk ka për qëllim aq shumë me politikën romake deri në 300 para Krishtit Por nëna e tij, Aurelia, dhe gjyshja e tij, Marcia, të dy i përkisnin nobiliteten njeri i pagdhendur i cili ishte shumë aktive në politikë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Marian Keyes

Subjekti: Biografitë

Unë kam zgjedhur për të shkruar në lidhje me Marian Keyes Sepse unë kam lexuar shumë libra të saj dhe unë si e saj shumë. Gjithashtu unë kam lexuar një pjesë të librit të saj të quajtur "Nën duvet" që është një libër i shkruar si një ditar i një partie të jetës së saj. Unë mendoj se ajo duket të jetë një person i jashtëzakonshëm. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Sir Henry Morton Stanley

Subjekti: Biografitë

John Rowland

HM Stanley quajtur John Rowlands, dhe ishte nga Uells. Ai u lind në vitin 1841 si biri i byhora qytetit. Pesë vjet më vonë, kur gjyshi i tij kishte vdekur, ai u dorëzua në një jetimore për pothuajse asgjë. Në jetimore kështu që ai mësoi bazat e leximit, shkrimit dhe aritmetike, por ai ishte gjithashtu abuzuar seksualisht nga djemtë më të vjetër atje. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Bob Marley

Subjekti: Biografitë

Robert Nesta Marley u lind më 6 shkurt, 1945 në 03:00 në Nine Miles, Xhamajka në rrugën e të atit.

Babai i tij ishte anglisht dhe shërbeu në Marinës, dhe nëna e tij ishte xhamajkane dhe ishte shumë i ri kur ajo lindi Bob. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Napoleon Bonaparte

Subjekti: Biografitë

Hyrje:

Ne jemi në Francë më 15 gusht 1769. Pakënaqësitë vlon në mesin e njerëzve, dhe të rritet më të mëdha nga dita në ditë. Lëvizja Corsican rezistenca ishte i zemëruar sepse, kundër vullnetit të tij, ishte për t'u bashkuar me forcat franceze, por gjithnjë e më shumë i dha dorë nga ëndrrat e tyre dhe planet për t'u bashkuar me të fortë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Charles Darwin

Subjekti: Biografitë

Hyrje:

Le të shikojmë mbrapa në Suedi 1250-së. Kisha vendosi mbi vendin dhe kishte një web merimangë e telave të energjisë që shtrihej nga qendra e qytetit të gjithë rrugën jashtë në vend, në shtëpitë e thjeshta dhe ndërtesat më madhështore prej guri. Telat e saj të energjisë snaked nëpër rrugët me kalldrëm në salla të mëdha të kalasë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Schindler Lista

Oskar Schindler ka qenë nga fillimi nuk ka interes që të përpiqen për të shpëtuar disa hebrenj. Ai është anëtar i Partisë Naziste Gjermane, dhe e vetmja gjë që i intereson atij është që të ndjekin ligjet e Hitlerit, por edhe për të bërë marrëveshje të mirë dhe të bëjë një shumë të holla. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Daniel Defoe

Subjekti: Biografitë

Daniel Defoe

Daniel Defoe ishte një autor britanik, i cili ka shkruar, duke përfshirë Robinson Crusoe.

Ai u lind në vitin 1659 dhe vdiq 24 prill 1731.

Ai shkroi libra gjatë Iluminizmit, dhe para se ai ka punuar si spiun / gazetar politik.

Kur ai ishte 60 ai shkroi Robinson Crusoe, time bok preferuar e punës Lexo shkollë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Daniel Defoe

Daniel Defoe ishte një autor britanik, i cili ka shkruar, duke përfshirë Robinson Crusoe.
Ai u lind në vitin 1659 dhe vdiq 24 prill 1731.
Ai shkroi libra gjatë Iluminizmit, dhe para se ai ka punuar si spiun / gazetar politik.
Kur ai ishte 60 ai shkroi Robinson Crusoe, bok tim të preferuar
Ndonjëherë Defoe paguajnë shtrenjtë për se autoritetet nuk më pëlqen librat e tij.
Robinson Crusoe është në lidhje me një njeri i cili është shipwrecked në një ishull të shkretë në Karaibe dhe është atje për 28 vjet, ai kishte një shok të cilin e thirrur të premten për shkak se ai gjejnë atë në ditë të javës e premte. Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -