.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork për Biografive

Filozofët

Robert Boyle (1627-1692)

Robert Boyle ka lindur në Irlandë dhe ishte një nga shkencëtarët e parë që filluan të dyshojnë se gjithçka ishte i përbërë nga katër elementeve toka, zjarri, uji dhe ajri. Ai gjithashtu do të donte për të treguar se ajo që ai tha se paditur duke bërë eksperimente. Boyle erdhi duke bërë eksperimente mbi gazrat janë të përbërë nga "rruazat," të vogël e cila kishte boshllëqet mes tyre. Boyle tha se Leucippus kishte të drejtë, kur ai foli për atomet dhe Boyle tha "rruazat" e tij ishte pikërisht këtyre atomeve. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Galileo dhe Jupiteri

Galileo Galilei ka lindur 15 shkurt 1564 në Piza në Toscana. Babai i tij ishte një muzikant dhe prindërit e tij dëshironin që Galileo do të ndjekë hapat e tij dhe të bëhet një muzikant ai. Por financat e familjes ndryshuar gjatë kohës së tij edukimin dhe prindërit e tij vendosën që Galileo do të shkoni për diçka më shumë fitimprurës. Kjo është se si ai mori në kursin mjekësore siç është paguar mjaft mirë.
Por zemra e Galileos nuk ishte në mjekësi dhe gjatë studimeve të tij ai e kuptoi se ajo ishte më shumë matematikë dhe mekanikë cilat stimuluar mendjen. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Per Gessle

Tema: Biografitë

Per Gessle

Emri i vërtetë Per Gessle është Per Hakan Gessle dhe ai ka lindur 12 janar 1959 në Halmstad. Prindërit e tij me emrin Kurt dhe Elisabeth Gessle. Kurt vdiq kur ishte 18 Per, në vitin 1977, por nëna e tij Elisabeth është ende gjallë.
Si, për më tepër, më i riu i vëllezërve dhe motrave, motra e madhe Gunilla jam 14 vjeç dhe i vëllai më i vjetër Bengt është 7 vjet më të vjetër. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

SHBA - Një fuqi e madhe

SHBA ka 50 shtete. Çdo shtet ka guvernatori më të lartë të një guvernator dhe parlamentit. Ata gjithashtu kanë rregulla dhe shkolla për forcën e tyre policore.
Shtetet kanë të drejtë për të kaluar ligjet e tyre dhe të vendosin shumë e shumë në tuaj.
Ka ligje të ndryshme që sa e vjetër ju duhet të jetë për të marrë licencë apo blerjen e alkoolit e shoferit. Disa shtete kanë dödstraf tjerët nuk. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci ka qenë quajtur "njeri me dhjetë burra gjeniale", sepse ai ishte një artist në disa fusha të tilla si pikturë dhe skulpturë, por ai ishte gjithashtu një shpikës dhe shkencëtar. Shënimet që ai ka bërë është mbledhur në 19 libra, por ka edhe një shumë e lë të lirshme. Gjithsej ka disa mijë shënime, skica dhe vizatime e kështjella, ura, makineri, armëve, etj Këto shënime janë të përhapur në të gjithë botën dhe është i ndarë në shumë muzeume të ndryshme duke përfshirë në Madrid. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rosalind Franklin

Tema: Biografitë

Ky shkencëtar tepër të talentuar Rosalind Franklin ka lindur 25 korrik 1920 në Kensington, Londër. Ajo u rrit në një familje të pasur. Babai i saj ishte një bankier dhe shumë të rreptë me rregullat dhe vendin e gruas në shoqëri. Rosalind shkoi në një nga shkollat ​​e disa vajzave në Londër që mësoi fizikës dhe kimisë, ai u quajt Shën Palit. Edhe në moshën 15 vjeç byhestämde ajo vendosi që ajo donte të jetë një shkencëtar. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Oliver Twist

Përmbajtje

Ky libër është në lidhje me një djalë jetim në Angli në vitet 1800. Ai jeton si një fëmijë në një shtëpi e të varfërve, por do të shitet përfundimisht si punë të një sipërmarrësi. Në fillim ai gëzon mjaft të mirë, ku përveç një djalë i cili gjithashtu jeton në shtëpi, vazhdimisht annoys atë. Pas një luftë me të, ai i shpëton në Londër. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ferdinand de Magellan

Tema: Biografitë

Emri i tij i vërtetë ishte
Fernão de MagalhãesFerdinand Magellan ka lindur në Sabrosa në Portugali veriore në 1480, në një krahinë të quajtur Tras-os-Montes. Emri i babait të tij ishte Pedro Rui de Magalhães. Ai ishte kryetar i bashkisë së qytetit dhe i përkiste klasës së sipërme. Magellan kishte një vëlla, Diogo de Sousa, dhe një motër, Isabel. View punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

1900 muzikantë

Igor Stravinsky

Igor Stravinsky (Stravinsky) ka lindur 17 Qer 1882i Oranienbaum pranë Shën Petersburg në Rusi. Kur Igor ishte i ri, ai kishte luftuar në shkollë, ose më mirë, ai nuk u kujdes për studim. Ai mori pjesë në 50 leksione në 4 vjet, në vend të kësaj, ai varur me kompozitori rus Rimsky-Korsakov. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Thomas Alva Edison dhe llambë të lehta

Thomas Alva Edison ka lindur 11 shkurt 1847 në Milano, Ohio. Ai ishte një shpikës dhe shpikur diçka që do të ndryshojë botën, llambë të lehta.
Para llambë të lehta ai shpiku gramafon e cila është një formë e thjeshtë e gramafonit. Ajo ishte sipas tij shpikjen më të mirë, por update, gramafon vërtetë shpikur një shpikës gjerman me emrin Berliner. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork »