.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Biologjisë

Sëmundjet parazitare

Lënda: Biologji , Shëndeti

Malaria: Sëmundja më e mirë-njohur parazitare të malaries. 300-500.000.000 njerëz sëmuren çdo vit. Malaria është e përhapur nga një mushkonjë e gjini Anopheles kafshon një njeri. Kur mushkonjë kafshon njerëzit sprays njëkohësisht në pështymë për të siguruar që gjaku nuk ka ngjizur dhe të hapur enët e gjakut. Në atë moment të veçantë është parazit këndshme sporoziten me personalisht. Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Filament

Lënda: Biologji , Bimët

Ishte një ditë e zakonshme, kam bërë absolutisht asgjë. Unë kam qenë vetëm në vendin tim si çdo tjetër, pak i imët, por ok. Ne ishim në një pemë të madhe bredh që ishte në një pyll të madh. Ishte një ditë e zakonshme si thashë, ne kemi menduar ...

Ne të gjithë e dëgjuar një gjallë, ai erdhi afër dhe më afër. Ajo u pëshpëriti se ne do të jetë prerë dhe letër higjienike. Pastaj ai filloi të shkundur dhe ne ra në tokë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Sistem i qarkullimit të gjakut

Subjekti: Biologji

Hemoglobinget është një proteinë hekuri gjenden në qelizave të kuqe. Hemoglobina shkakton qelizat e kuqe të gjakut të transportuar oksigjen, dhe i jep gjakut trupat e saj të kuqe ngjyra.

Zemra është një pompë të dyfishtë. Ndërsa gjysma pompa e gjakut në të gjithë trupin, të marrë gjysmën tjetër mbrapa gjaku nga venat. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kujdesen në fund të jetës

Ebba është në një situatë të vështirë, dhe për këtë arsye është e rëndësishme që ajo merr ndihmën që ajo ka nevojë, por edhe se ajo duhet të përjetojnë gjëra që ajo nuk e kishte përjetuar më parë, e cila është e mirë për të, si fizikisht dhe shoqërore.

Situata Ebba e tani është shumë i varfër, ajo ka një sëmundje që ajo vetë mund të trajtojë, që do të thotë se shumë të nevojshme për të Ebba do të bëjmë më të mirën deri në fund të jetës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Psikologji - PTSD

Lënda: Biologji , Shëndeti , Human

PTSD (post Stresi traumatik Syndrome)

PTSD mund të ndodhë për ata që kanë përjetuar të tilla si sulmet, përdhunim apo një aksident. Ju mund të keni përjetuar luftë, sulm apo ngjarje të tjera të rënda. Një trajtim që ka treguar efikasitetin mirë në çrregullim të stresit post-traumatik është terapi njohëse të sjelljes. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Etika dhe çështjet e jetës

Natasha Arrano

Kjo nuk mund të ndodhë

Më shpesh, në mënyrë që njerëzit të mbyllin sytë e tyre, kur ata shohin një person tjetër që ka nevojë për ndihmë. Ne njerëzit nuk duan të ndërhyjnë në problemet e njerëzve të tjerë dhe të na marrë shqetësim, ne mendojmë se mund të zgjidhim ato vetë. Tani këtu është një grua atje dhe kërkoni ndihmë. Çfarë të bëj? Unë mund të mbyll sytë e mi dhe i vetëm në këmbë të kaluarën, ashtu si në qoftë se unë ishin të verbër dhe të shurdhër. Cilat do të jenë pasojat në qoftë se bëj atë? Unë do të ndjeni asnjë faj? Pyes veten pse unë e bëri këtë? Çfarë jam unë për njerëzit të cilët janë në gjendje të ecin vetëm nga? Pse ishte ajo e trishtuar? Ku dhe pse ishte ajo lënduar? Si mund unë vetëm ecin? Në shoqërinë e sotme, ne jemi shumë të theksuar. Unë kam kohë për të ndaluar dhe të përpiqet për të ndihmuar e saj. A ka ndonjë ndjeshmëri apo simpati në mua në njerëzit rreth meje? Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e mjekësisë

Lënda: Biologji , Histori , Kimi

DETYRA 1

Historia e mjekësisë
Njohuritë e parë është kapur nga sëmundje të ndryshme të shkruara rreth 400 f.Kr në Greqi. Kultura greke hodhi themelet e një teorinë e origjinës sëmundjeve dhe shkakun. Ati i Mjekësisë Hipokrati (460-377) f.Kr ide rreth etikës mjekësore dhe konfidencialitetit zbatohet sot. Studimet e para shkencore dhe rezultatet erdhën në 1500-së. Vesalius Belgët (1514-1564) shkroi shumë libra të anatomisë pasi dissected një numër të organeve. Gjatë 1600-së ishin të ndikuar nga feja, mjekësi, astrologjisë dhe magji. Deri në fund të viteve 1800 barnave të përdorura që erdhën nga natyra pas përgatitura barnave të reja nga Kimistë dhe biologë. Sipas mendimit tim, pasi feja ka pasur një ndikim të madh në praktikën e mjekësisë dhe ende ka ndikim të madh në një fe se sa sot. Hulumtimi ka zhvilluar shumë ilaçe që ndihmojnë kundër sëmundjeve të ndryshme dhe njerëzit / kafshët në dhimbje. Droga kanë ndihmuar shumë njerëz në tërësi, por në të njëjtën kohë si e drogës bërë edhe shumë njerëz të varur për medikamente. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vdekjeprurës zgjerimin internet mashkull

Lënda: Biologji , Shëndeti , Kimi , Njeriut

Marianne Hedenbro
Publikuar: 9 janar 2009 23:30, Sydsvenskan përditësua: 9 janar 2009 23: 57Minst dhjetë zgjerimin mashkull shitur në internet ka qenë e fortifikuar me substancat njëjtat gjenden në barnave me recetë. MAP cilët kanë shqyrtuar tregut paralajmërojnë se produktet mund të jenë vdekjeprurëse. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Trupi Image

Lënda: Biologji , Shëndeti , Human

FAKTE shkurtër rreth bulimia

Bulimia është një çrregullim të hahet qejf që përfshin sasi të mëdha të ushqimit që ju pastaj të përpiqet të bëjë larg me të, zakonisht nga të vjella ose duke përdorur laxatives.

Bulimia është më e zakonshme në mesin e grave, dhe shumica janë të sëmurë në adoleshencë fund apo të njëzetat. Çka e shkakton çrregullime të hahet janë të ndryshme nga personi në person, dhe zakonisht ka disa gjëra që vijnë në lojë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Evolucioni dhe zhvillimi i tokës

Në kafshë, si dhe në algave formuar organizmat shumëqelizore nga njëqelizor. Të dy jovertebrore dhe kurrizorët evoluar në det dhe që andej përshtatur me jetën e vendit. Në të dy kurrizorët dhe jovertebrore u përshtatur gradualisht për një jetë më land.Jorden është rreth 4.6 miliardë vjet e vjetër dhe format më të hershme të jetës përbëhej nga baktere të vetme-qelizor në oqeane. Organizmi i parë gjallë ishte një alga blu-jeshile, pa bërthamën e qelizës (rreth 3.5 miliardë vjet më parë). Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -