.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e kafshëve

Evolucioni dhe zhvillimi i tokës

Në kafshë, si dhe algat formuar organizmat shumëqelizore nga njëqelizor. Të dy jovertebrore dhe kurrizoret evoluar në det dhe nga atje përshtatur me jetën e vendit. Në të dy kurrizorët dhe jovertebrore u përshtatur gradualisht në një jetës në land.Jorden është rreth 4.6 miliardë vjet e vjetër dhe format më të hershme të jetës përbëhej nga baktereve një-qelizor në oqeane. Organizëm e parë e gjallë ishte një algat blu-jeshile pa bërthamave qelizore (rreth 3.5 miliardë vjet më parë). Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Amfibët

Phylum: Chordates
(Chordata)

Gjatë fis kurrizor puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Myran

Milingonat janë në mijë-së të racave të ndryshme brenda species. Sot ka rreth 12,000 milingona të ndryshme. Shumica milingonat kanë ato forma themelore e një milingonë e ka të tilla pasme të mëdha me një bark tepër të vogël, në varësi të faktit nëse ajo është një milingonë aeroplan apo një të rregullt. Kreu gjithashtu priren të jenë mjaft të mëdha dhe zakonisht femrat. Milingonat kanë tendencë të zakonisht të jetë ngjyrë kafe, e zezë dhe të kuqe. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ekologji

Rrëqebull

Rrëqebulli i takon felines familjare. Pallto është pak a shumë lara-lara me të verdhë-kafe ngjyra bazë që ndriçon dimrin. Bishti është e shkurtër me dantella të zezë. Në veshët është xhufkat veshit zezë. Maja e bishtit dhe veshit tufa përforcojnë veshët dhe bisht sjellje të, dhe duke e bërë rrëqebulli për gjuhën e trupit në mënyrë të qartë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Etologjia

Kafshët mund të sillen në shumë mënyra, ata kanë sjellje të ndryshme, dhe një prej tyre është aktet instiktit dhe nyckelretningar. Një ngacmues kryesore është kur diçka shkakton një instinkshandling bir p.sh. në qoftë se ju shkundur pak në qëndrimin e një zogu do fëmijët fillojnë yelling. Acarim Key është lëkundje e pasurisë dhe instinkshandlingen është kur chicks fillojnë të çuditem. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Si për të shmangur kafshët u ngrënë

Shumë lloje të teknikave që ata përdorin për të mbrojtur veten kundër grabitqarët është i njohur mirë, të tilla si curls iriq deri në një top, kur ajo është e kërcënuar apo për të marrë disa shembuj të peshkut të sheshtë që janë të njëjtën ngjyrë si rëra, dhe kameleoni si mund të shkrihen me pothuajse çdo mjedis për të qëndruar në, për të mos u zbuluar. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Butterflies

Hyrje

Unë kam menduar për të shkruar një punë depresioni / projektit për fluturat, kjo është për shkak se unë mendoj se ata janë insekte mirën që ekzistojnë dhe për më tepër unë dua të, ndër të tjera, e di se si mënyra e tyre e jetës vazhdon. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Salmon

Përshkrimi i llojeve të

Shënimi: The salmon ka një të veçantë fin dhjamor, shih foton. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Boksier

Boxer është një qen i dashur dhe besnik. Ajo ka një natyrë miqësore dhe është i lumtur dhe të gjallë. Ai është inteligjent dhe i ndershëm, dhe në sajë të nivelit të lartë të bashkëpunimit, käckhet e saj dhe kurajo, ajo është e lehtë për të trajnuar.
Boksieri punon edhe si një qen familjar dhe operimin, qen të shërbimit! Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Wolverine (Gulo Gulo)

Tema: Kafshët

Wolverine është një kurrizor. Nuk ka shumë Wolverines në Suedi më dhe ata janë të mbrojtura për shkak. shteti i paguar nga paratë e atyre që vranë Wolverines. Ai është më i madh grabitqar i panjohur. Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -