.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e kafshëve

Manatees

Ju gjithashtu mund të bëjë një përpjekje të madhe për të ndihmuar në parandalimin manatees u bërë zhdukur përgjithmonë! Pse të mos miratojë një lopë të detit? Për të lexuar më shumë rreth kësaj, ndiqni këto lidhje:. Miratimi i një Manatee, Save The Manatee Club, http://www.savethemanatee.org/~~HEAD=dobj Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Amfibët

E amfibët e para primitive jetonin rreth 350-400 milionë vjet më parë. Ata zbritën ndoshta nga dy grupe të ndryshme të peshkimit ose peshku-si kafshë. Dy linjat e zhvillimit, sipas këtij këndvështrimi çoi në tre urdhrave të amfibëve Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kandil deti

Burn Jellyfish janë kafshë detare. Trupi i saj është e përbërë nga dy shtresa të indeve epiteliale në mes të cilën
Një tul JELLY që përmban shumë ujë. Kjo shtresë e mesme quhet mesoglea. Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Worms

Ndërsa cnidaria është ndërtuar radiately është një krimb-njëanshëm simetrik, siç thonë ata. Maskë ka një të drejtë dhe një majta dhe një fund para dhe një fund të pasme. Fund para është koka dhe fundi përsëri është një hapje anal.
Krimbat nuk kanë këmbët. Fölyytar deri në majë ose të zgjas trupin e tij.
Shpesh është thënë se ka tre lloje të krimbave, ato janë: View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Hamster Edukate im

Ai filloi kur unë kam një lloj brejtësi pak xhuxh emrin Puff që ishte rreth 3 vjet. Kur Puff vdiq, kam blerë një lloj brejtësi ri u emërua dëborë, ai është tërësisht i bardhë dhe është gjithashtu një lloj brejtësi xhuxh. Në marshin e 6-të mori praoa im klasë një ditë. Unë zgjodha për të praoa në një dyqan manar. Kur unë praoade atje pashë një lloj brejtësi të mrekullueshme të artë, unë e thirra në shtëpi dhe e pyeti mami nëse unë mund të blej brejtësi, nëna ime ishte pak në mëdyshje, por pastaj ajo tha se shkoi mirë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Milingonat

Edhe pse milingonat dhe njerëzit duken aq shumë të ndryshme, ka shumë ngjashmëri mes tyre. Të dy milingonat dhe njerëzit jetojnë në komunitetet ku ata ndihmojnë njëri-tjetrin. Në një komunitet të madh të milingonave mund të qëndrojnë atje për gati një milion milingona. Ka rreth sa më shumë që jetojnë në komunitetin më të madh të njerëzve në Suedi, Stokholm. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Manatees

Nëse manatees

Ka ende shumë për të mësuar në lidhje me këto të mrekullueshme dhe miqësore
krijesa të njohura si baldose. Ata janë të gjitarëve të padëmshme dhe të sigurt
disi të kujton të elefantëve në ujë ku e swims qetë dhe nge
rreth kullotje. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Pinnipeds

Säldjuret jetojnë kryesisht në ujë dhe sälhonan lindë në tokë ose akull. Ata janë shumë të shkëlqyer not me bakfenorna dhe përdor deri fins për të kontrolluar. Kur vula zhyten në ujë kështu zemra rreh menjëherë nga 50 deri në 100 rrahje në minutë deri në 10 ose më të vogla. Emocionuese me vulë është se ajo ka qenë në ujë 600 milion të thellë dhe në gjendje të qëndrojnë për rreth 1 orë dhe 10 minuta. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Pet

Hyrje

Sa nuk do të thotë se qeni i vogël ose mace vjen deri te ju, kur ju vijnë në shtëpi nga punë / shkollë, kjo është një nga ato momente që e bëjnë të jetojnë jetën me vlerë.

Megjithatë, një pronarët manar jo e kuptojnë këtë fenomen?

Shiko schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Echinoderms

Emri latinisht është Echinode'rmata .. Ka 3 lloje kryesore të echinoderms. Këto janë yll deti, si Sofje dhe kam zgjedhur si specie të tjera, yjet brishtë, dhe urchins pak e fundit por jo.
Echinoderms ka një predhë të përbërë nga materiale karbonat kalciumi. Kjo predhë është i mbuluar me një shtresë e hollë të lëkurës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork»