.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Kërkimit

Rritja e inteligjencës tuaj me trajnime

Tema: Research , Human

Inteligjenca është e vështirë të vlerësohet koncepte. Çfarë është inteligjenca dhe si e bën ai që është i zgjuar? Ka disa teori të ndryshme në lidhje me atë që është e inteligjencës dhe se si për të vlerësuar atë, dhe atje është një ide themelore që inteligjenca është gati sa e gjerë mund të zgjidhin problemet dhe ngjarjet që mund të pop up një jetë të përditshme. Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Gene Therapy

Tema: Biologji , Research

4.1 Çfarë është terapia gjen?

Gene terapi përfshin zëvendësuar gjene për të kuruar sëmundjen. Ai punon si kur ju gatuaj një motor. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

OMGJ

Si të krijoni një fabrikë insekticide domate?

Cilat janë gjenet, dhe ku janë ata?
Nuk janë gjenet në çdo gjë që jeton apo ka jetuar. Nuk janë gjenet në njerëz, fluturon, proshutë, domate, bakteret etj Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Genitikfrågor

Tema: Biologji , Research

1. a) Gjenetikë - Trashëgim Doktrina = studimin e si trashëgimi është kaluar.
Inxhinieri gjenetike - Mjekët / fixes me gjenet.
b) një trashëgimi do të kalojë.
Vizatim për prodhimin e proteinave. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Manipulimi gjenetik

Tema: Biologji , Research

Një prej kohës sonë, çështje të reja etike janë manipulimi gjenetik. Kjo shkencë i ri është rritur në hapa të mëdhenj në vitet e fundit. Ne analizojmë rolin dhe funksionin e çdo të vogël. Kjo shkencë ka dyert e hapura për çiftet me defekte gjenetike apo sëmundjet. Që duan të parandalojnë fëmijët e tyre të trashëgojnë ato. Kjo shkencë ka hapur edhe dyert për njerëzit që duan të urdhërojë vetitë e fëmijëve të tyre, si ata vetë kanë mungesë. P.sh. Ngjyra e flokëve apo të syve, të inteligjencës më të lartë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kafshët transgenic

Tema: Biologji , Research

Sot kafshët me gjene të modifikuara ashtuquajtura kafshët transgenic në shumë. Më të përdoret atyre kafshët transgenic në industrinë farmaceutike që përdor ato si kafshë eksperimentale. Shumica e përdorur minj, por edhe fruta fluturon peshk Akuariumi, insekte, lepujt dhe minjtë e përdorura. Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Inxhinieri gjenetike

Tema: Biologji , Research

Një i ri "lloj" i grurit që ka të gjitha cilësitë e tij të mira mbeten, ndërsa të gjitha ato anët e këqija dhe aftësitë janë eliminuar, kjo shumëllojshmëri është quajtur ushqime OMGJ. Për të manipuluar një kulture, kafshë, apo një qenie njerëzore është mjaft e lehtë me teknologji të përparuar e sotme. Sot, mund të ndryshojë jo vetëm gjenet dhe specie, njëra madje mund klon ato.
Në domate është një enzimë që e bën procesin ripening më e shkurtër. Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Përmbajtja bakterial i Shot ProViva

Tema: Biologji , Research

Objektivi: Për të hetuar nëse përmbajtja bakterial i bakteret e acidit laktik në ProViva Shot në përputhje me tabelën e përmbajtjes së pakos së specifikuar
(250 000 000 bakteret / ml) View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Inxhinieri gjenetike

Tema: Biologji , Research

Në këtë debat unë do të zgjidhë konceptin e inxhinierisë gjenetike dhe na tregoni pak rreth subjektit në fjalë. Unë nuk jam shumë i njohur me këtë temë, por unë mendoj se është interesante për të diskutuar me të tjerët në lidhje me këtë çështje. Në këtë debat, unë do të shkoj në pro dhe kundër në mënyrë që ju, lexuesi duhet të jetë në gjendje për të formuar mendimin tuaj, por edhe për të treguar se unë kam marrë një ide më të mirë të inxhinierisë gjenetike. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Gjenetik

Tema: Biologji , Research

ADN-ja

ADN-ja është bartës i trashëgimisë.
Qelizë nënë quhet qeliza "e parë" para se të ndarë në qeliza të ndryshme bija. Për të bijës qelizat do të jenë molekulat si njëlloj qelizë tij nëna është e nevojshme që i japin atyre pronat e të ngjashme me nënën. Molekula e ADN-së gjetur në bërthamë. Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -