.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Shëndetësisë

Sëmundjet parazitare

Malaria: Sëmundja më i njohur parazitare të malaries. 300-500 milionë njerëz sëmuren çdo vit. Malaria është e përhapur nga një mushkonjë e gjini Anopheles kafshon një njeri. Kur mushkonjë kafshon njerëzit sprays njëkohësisht në pështymë për të siguruar që gjaku nuk ka ngjizur dhe të hapur enët e gjakut. Në atë moment të veçantë pas parazitit këndshme sporoziten me personalisht. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kujdesit në fund të jetës

Ebba është në një situatë të vështirë, dhe për këtë arsye është e rëndësishme që ajo merr ndihmën që ajo ka nevojë, por edhe se ajo duhet të përjetojnë gjëra që ajo nuk e kishte përjetuar më parë, e cila është e mirë për të, si fizikisht dhe shoqërore.

Situata Ebba-së tani është shumë i varfër, ajo ka një sëmundje që ajo vetë mund të trajtojë, që do të thotë se shumë të nevojshme për të Ebba do të bëjmë çmos për t'i dhënë fund të jetës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Psikologji - PTSD

PTSD (stresit pastraumatik Sindromi)

PTSD mund të ndodhë për ata që kanë përjetuar të tilla si sulmi, përdhunim apo një aksident. Ju mund të keni luftë me përvojë, sulm apo ngjarje të tjera të rënda. Një trajtim që ka treguar efikasitetin mirë në çrregullime të stresit post-traumatik është terapi njohëse të sjelljes. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Etika dhe çështjet e jetës

Natasa Arrano

Kjo nuk mund të ndodhë

Më shpesh njerëzit bëjnë një sy qorr kur ata shohin një person tjetër që ka nevojë për ndihmë. Ne njerëzit nuk duan të ndërhyjnë në problemet e njerëzve të tjerë, dhe për të fituar problemet, ne mendojmë se mund të zgjidhin ata vetë. Tani këtu është një grua atje dhe kërkoni ndihmë. Çfarë të bëj? Unë mund të mbyll sytë dhe vetëm duke ecur e kaluara, ashtu sikur të isha verbër dhe të shurdhër. Cilat do të jenë pasojat në qoftë se bëj atë? Unë do të ndjeni asnjë faj? Pyes veten pse nuk kam bërë këtë? Çfarë jam unë për njerëzit të cilët janë në gjendje të ecin vetëm nga? Pse ishte ajo e trishtuar? Ku dhe pse kishte ajo lënduar? Si mund të ecin vetëm nga? Në shoqërinë e sotme, ne jemi të theksuar shumë. Unë kam kohë për të ndaluar dhe të përpiqen për të ndihmuar e saj. A ka ndonjë ndjeshmëri apo simpati në mua në njerëzit rreth meje? Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Lethal internet rregullt pilulë

Marianne Hedenbro
Publikuar: 9 janar 2009 23:30 Sydsvenskan përditësua: 9 janar 2009 23: 57Minst dhjetë zgjerimin mashkull shitur në internet ka qenë i fortifikuar me substancat njëjtat gjenden në barnave me recetë. MAP cili ka shqyrtuar në tregun paralajmërojnë se produktet mund të jetë fatale. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Trupi Image

FAKTE shkurtër në lidhje bulimia

Bulimia është një çrregullim të hahet qejf që përfshin sasi të mëdha të ushqimit që ju pastaj të përpiqet të bëjë larg me të, zakonisht nga të vjella ose duke përdorur laxatives.

Bulimia është më e zakonshme në mesin e grave, dhe shumica janë të sëmurë në adoleshencë fund apo të njëzetat. Çka e shkakton çrregullime të hahet janë të ndryshme nga personi në person, dhe zakonisht ka disa gjëra që vijnë në lojë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Biologji e njeriut

LEKURES

Lëkura është organi më i madh i trupit dhe peshon rreth 5 kg një të rrituri.

Lëkurës na mbron ndaj ndikimeve të jashtme është edhe çelësi kur trupi rregullon nxehtësinë e saj dhe ekuilibrin e lëngjeve. Në mënyrë që trupi ynë për të prodhuar vitaminën D, lëkura duhet të jetë në rrezet e diellit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Sëmundjet dhe droga më shpejt

Hyrje

Unë kam zgjedhur për të shkruar për sëmundjen në të kaluarën. Pastaj nuk ishte jo njëjtat ilaçe të dhe të ndihmojë në dispozicion sot. Pra, shumë vdiqën nga sëmundje të vogla, të tilla si ftohjet që ne sot marrin antibiotikët dhe të bëhen të shëndetshme në disa ditë. Unë mendoj se është shumë e pakëndshme për të parë se sa vdiqën në mënyrë të shpejtë nga sëmundjet si murtaja, lisë, dhe shumë më tepër. Nuk kishte asgjë që mund të bënin, pjesa më e madhe e popullsisë u shua për shkak të këtyre sëmundjeve si të gjithë frikë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Sistemi nervor dhe shqisat

Çmenduri

Çmenduri është quajtur një sëmundje që prek sistemin tonë nervor kështu që ne kemi probleme të kujtohet gjëra që kanë ndodhur vetëm disa orë më parë. Kur ju goditi, ju merrni çrregullime të kujtesës së bashku me probleme të tjera me të menduarit. Shkaqet e sëmundjes është e thënë të jetë mosha e vjetër, trashëgim, mungesa e vitaminës B12 dhe mungesa e acetilkolinës është një neurotransmitter që mund të takohen në, inter alia, synapses, midis nervave dhe muskujve. Një tjetër shkak i çmenduri mund të dëmtohet rrjedhjen e gjakut në enët e trurit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ushtrimi më shumë

Popullsia e botës është bërë aq pampered dhe të rehatshme për të ushtruar harruar plotësisht dhe hållethar. Njësia e prishur është shkatërruar tërësisht shëndetin e njeriut. Që makinë

u shpik, shëndetin e njeriut ka rënë çdo vit që ka kaluar. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -