.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork mbi njeriun

Kujdesit në fund të jetës

Ebba është në një situatë të vështirë, dhe për këtë arsye është e rëndësishme që ajo merr ndihmën që ajo ka nevojë, por edhe se ajo duhet të përjetojnë gjëra që ajo nuk e kishte përjetuar më parë, e cila është e mirë për të, si fizikisht dhe shoqërore.

Situata Ebba-së tani është shumë i varfër, ajo ka një sëmundje që ajo vetë mund të trajtojë, që do të thotë se shumë të nevojshme për të Ebba do të bëjmë çmos për t'i dhënë fund të jetës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Psikologji - PTSD

PTSD (stresit pastraumatik Sindromi)

PTSD mund të ndodhë për ata që kanë përjetuar të tilla si sulmi, përdhunim apo një aksident. Ju mund të keni luftë me përvojë, sulm apo ngjarje të tjera të rënda. Një trajtim që ka treguar efikasitetin mirë në çrregullime të stresit post-traumatik është terapi njohëse të sjelljes. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Lethal internet rregullt pilulë

Marianne Hedenbro
Publikuar: 9 janar 2009 23:30 Sydsvenskan përditësua: 9 janar 2009 23: 57Minst dhjetë zgjerimin mashkull shitur në internet ka qenë i fortifikuar me substancat njëjtat gjenden në barnave me recetë. MAP cili ka shqyrtuar në tregun paralajmërojnë se produktet mund të jetë fatale. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Trupi Image

FAKTE shkurtër në lidhje bulimia

Bulimia është një çrregullim të hahet qejf që përfshin sasi të mëdha të ushqimit që ju pastaj të përpiqet të bëjë larg me të, zakonisht nga të vjella ose duke përdorur laxatives.

Bulimia është më e zakonshme në mesin e grave, dhe shumica janë të sëmurë në adoleshencë fund apo të njëzetat. Çka e shkakton çrregullime të hahet janë të ndryshme nga personi në person, dhe zakonisht ka disa gjëra që vijnë në lojë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Evolucioni dhe zhvillimi i tokës

Në kafshë, si dhe algat formuar organizmat shumëqelizore nga njëqelizor. Të dy jovertebrore dhe kurrizoret evoluar në det dhe nga atje përshtatur me jetën e vendit. Në të dy kurrizorët dhe jovertebrore u përshtatur gradualisht në një jetës në land.Jorden është rreth 4.6 miliardë vjet e vjetër dhe format më të hershme të jetës përbëhej nga baktereve një-qelizor në oqeane. Organizëm e parë e gjallë ishte një algat blu-jeshile pa bërthamave qelizore (rreth 3.5 miliardë vjet më parë). Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Si është një swing golf?

Hyrje dhe qëllimi

Golf është një sport që shumë e konsiderojnë të jetë një kalim kohe pa kuptim për burrat dhe gratë të cilët janë të vendosur shumë në shoqëri dhe kanë më shumë para se ata e dinë se çfarë të bëjë me. Shumë besojnë se menaxherët në punë merr pasdite e saj të lirë dhe do të dalë në fushën e golfit për një 18 vrimë të rrumbullakët rekreative dhe përfundimit të marrëveshjeve në botën e biznesit, si dhe të njohurit të reja.
Por në kundërshtim me atë që shumë njerëz mendojnë se golfi është një sport shumë fizikisht duke kërkuar. Një 18 vrima raundin e vështirë në trup dhe kjo është shumë e lehtë për të dëmtuar dy shpinë dhe kyçet e duarve. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Aging - Çfarë ndodh me trupin?

Kjo gjë me aging've njerëzore me të vërtetë të bëhet një pikë e lënduar për shumë, sidomos gratë. Në Hollywood, të lejojë vetes që të bëhet një kirurgji bukuri apo injekton atë në Neurotoksina shembull i tillë. Botox në lëkurë me rrudha luftarake. Kjo mendoj se është jashtëzakonisht e dëmshme për trupin, sepse në qoftë se ajo nuk ishte menduar se ne do të merrni rrudhat kur ne të merrni më të vjetër, nuk do të kishim atë ose.
Ka shumë gjëra që ndodhin në trupin tonë si ne të merrni më të vjetër. Disa vuajnë ålderssynhet zakonisht. Çfarë ndodh është se lente me ålderna bëhet më e ngurtë dhe e vështirë për të ndryshuar formën. Atëherë ajo do të jetë e vështirë për të mbyllur sy të mprehtë. Kjo ndodh zakonisht në të dyzetat e tyre, dhe atëherë ju keni nevojë për lexim gota. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur ju hani një darkë kalori

Ne mund të hani sa më shumë që ju pëlqen dhe për të marrë shumë energji, por ajo që përdorin energji për të? Pse duhet të hani pas një stërvitje? Dhe pse e merr të lodhur në qoftë se ju nuk hani një mëngjes të duhur? Ne të gjithë e dimë se ju përtyp me dhëmbët tuaj, gëlltitje dhe pastaj ajo do të duket si stol, por si e bën një darkë nëpër të gjithë trupin?
Të gjitha të energjisë që konsumojnë shkon në përdorimin e muskujve, frymëmarrje, dhe tretje kështu klart-. Ajo gjithashtu shkon në trajnim, dhe për të ndërtuar muskujt nevojshme proteina, ajo është gjetur në ushqim. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Zhvillimi njerëzor

Big Bang, genesis Planet Earth

Ajo filloi rreth 4.5 miliardë vjet më parë. Kur magma shpërtheu në qindra e mijëra pjesë, ajo ishte si pak diej të ndritshme, pas një numër prej një milion vjetësh ftohur magmë dhe lavë poshtë në një temperaturë të arsyeshme normale. Pas lavë ftohur, uji doli nga shkëmbi. Ky ujë i mbuluar pjesën më të madhe të globit. Ky top kishte një tërheqje përpara, por kur ai ishte gati për të kaluar diellin u orbita bashkuar këto dy forca të ndryshme. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Forcat evolucionistë

Evolucioni është konteksti biologjik është proces që ndryshon organizmat nën periudha jashtëzakonisht të gjata kohore. Nga brezi në brez. Si shembuj të forcave evolucionare, unë të marrë kastor. E sotme bävrars gjyshi, gjyshi, gjyshi i madh, gjyshi, gjyshi i madh, gjyshi, stërgjyshi ... etj (mijëra brezave kastor anyway) Sot Beavers nuk duken tamam si Beavers për njëqind mijë vjet më parë. Dallimet mund të mos jetë aq e madhe por ndoshta kastor dhëmbët pak a bisht më pak. Është e vështirë të dinë dallimin. Por shkoni më tutje, një milion vjet ndoshta, ju ndoshta mund të gjeni dallimet edhe më të mëdha. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -