.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork mbi Man

Sëmundjet dhe droga herët

Paraqitje

Unë kam zgjedhur për të shkruar për sëmundjet në të kaluarën. Pastaj nuk ishte e jo të njëjtat ilaçe të dhe të ndihmojë në dispozicion sot. Pra, shumë vdiqën nga sëmundje të vogla të tilla si ftohjet që ne aktualisht marrin antibiotikët dhe të bëhen të shëndetshme në disa ditë. Unë mendoj se është shumë e pakëndshme për të parë se si shumë njerëz vdiqën në një periudhë kaq të shkurtër të sëmundjeve si murtaja, lija, dhe shumë më tepër. Nuk kishte asgjë që mund të bëjmë, shumica e popullsisë u shua fat të keq, për shkak të këtyre sëmundjeve si të gjithë e kishin frikë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Sistemi nervor dhe shqisat

Çmenduri

Çmenduri quhet një sëmundje që prek sistemin tonë nervor kështu që ne kemi probleme kujtuar gjërat që ka ndodhur vetëm disa orë më herët. Kur ju goditi, ju merrni çrregullime të kujtesës së bashku me problemet e tjera me të menduarit. Shkaqet e sëmundjes është thënë të jetë mosha e avancuar, trashëgim, mangësi vitaminë B12 dhe mungesa e acetilkolinës është një neurotransmitter që mund të takohen në, ndër të tjera, synapses, midis nervore dhe muskujve. Një tjetër shkak i çmenduri mund të jetë çvlerësuar e fluksit të gjakut në arteriet cerebrale. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vesh

1. Veshi i jashtëm

Veshi i jashtëm përbëhet nga të veshit të jashtëm dhe të kanalit të jashtëm auditory. Krah është i përbërë nga kërc elastike, lëkurë mbrojtëse. Veshi i jashtëm ka një efekt të shëndoshë të plotësuar. Ytteröronens formën e jashtme lehtëson lokalizimin shëndoshë, sidomos kur është fjala për dallimin në mes të tingullit që vjen nga para apo nga prapa. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Skelet ynë

1. Sa kocka janë në trupin e njeriut?

Në trupin e njeriut ka mbi 200 eshtra. Çdo kockë në trupin tonë, nëse ne jemi në gjendje të na prekë.

2. Çfarë lloje të çon ne kemi, japin shembuj të pjesë të trupit me ledtyp përkatës

- Ball nyjeve mund të zhvendoset në të gjitha drejtimet. Ata kanë një të përbashkët top që duket si një top.
Përbashkët hip dhe shpatull të përbashkët janë shembuj të joints topin. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Syri, vizion dhe sy sëmundjeve!

Anatomia - pjesë e syve dhe se si ata punojnë

Syri është një organet anatomike të perceptojnë dritë. Para se drita arrin në retinë, të gjitha pjesët të cilat dritë udhëton nëpër tejdukshëm. Ata janë të tejdukshëm për të parandaluar më pak dritë të detyruar jashtë. Për rrezet e dritës për të përqëndrohet në retinë kështu ndihmon kornea dhe lente të. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ushqim

Paraqitje

Unë kam zgjedhur për të punuar në energji në ushqim, sepse unë dua të di se sa energji keni ha lloje të ndryshme të ushqimit. Çfarë lloj ushqimi jep energji më të mirë dhe si mund të rritet energji nga unë hani ushqim. A ka mënyra të tjera për të mbledhur forcën dhe energjinë? Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Doping

Çfarë është doping?

Kur ju të marrë drogë kur ju të përmirësuar performancën e tyre fizik dhe mendor artificialisht. Testosterone dhe anabolic steroid janë më të zakonshme, ju mund t'i merrni ato me anë të shiringave, tableta dhe kapsula. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Zhvillimit Njerëzor

Qeniet njerëzore janë thënë të kenë të njëjtin paraardhës të përbashkët si majmunët.
Teoria na tregon se njeriu ka evoluar me kalimin e më shumë se 3.5 milionë vjet. Zhvillimi ndodh kështu ngadalë kështu që ne vetë nuk e vërejnë atë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Fatkeqësia

Hyrje Nga 1340-1740 murtaja shpërthyen në Evropë. Rreth 15 milionë njerëz vdiqën, (rreth një e treta e popullsisë së ardhmes). Black Death ishte një sëmundje që shpërtheu në vitet 1300, sëmundja u transferua nga një virus që rrinte mbi pleshtat që jetojnë në minjtë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rritja e inteligjencës tuaj me trajnime

Tema: Research , Human

Inteligjenca është e vështirë të vlerësohet koncepte. Çfarë është inteligjenca dhe si e bën ai që është i zgjuar? Ka disa teori të ndryshme në lidhje me atë që është e inteligjencës dhe se si për të vlerësuar atë, dhe atje është një ide themelore që inteligjenca është gati sa e gjerë mund të zgjidhin problemet dhe ngjarjet që mund të pop up një jetë të përditshme. Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork »