.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Natyrës / Environment

Ngrohja globale

Paraqitje

Njerëzit kanë bisedoi rreth motit në çdo kohë dhe kudo. Por kjo është e ndryshme tani. Diçka po ndodh në tokë tonë. Diçka shumë e keqe. Diçka që duhet të ndryshojë. Unë nuk do të thotë të gjitha luftërat ndezur nëpër botë, kriza financiare apo diçka të ngjashme. Unë jam duke folur për diçka shumë të keqe. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Al Gore dhe ngrohja globale

Paraqitje

"Problemi më i madh nuk është ajo që ne nuk e dimë, por ajo që ne e dimë me siguri, por që në fakt është e gabuar."

Këto fjalë të urtë përdoret MarkTwain kur doli se të gjitha kontinentet Njëherë e një kohë kanë qenë të ulur së bashku, edhe pse askush nuk e besonte atë. Njerëzit mendonin se kontinentet kanë qenë aq të mëdha që ata ndoshta nuk mund të lëvizë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

TEMAT RRETH NESH

Përmbajtja e ajrit

Temat që ajri përmban një përzierje të një "det" gjigand të gazit që zakonisht është i pangjyrë dhe pa erë.

Pjesa më e madhe e asaj që ajri përmban azotit (78%), atëherë ajo është oksigjen (21%), atëherë ajo është e gazeve fisnike (0.93%), dioksid karboni (0.04%) Së fundi, janë gazra të tjera (0,03 %) Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Efekti serë

Fytyrat Efekti serë

Për një kohë të gjatë, njerëzit kanë qenë duke diskutuar efektin serë dhe çfarë mund të ndodhë në qoftë se ajo vazhdon të rritet. Kohët e fundit është vënë re se si kompanitë ndryshojë gati të bëhen të ndërgjegjshëm për mjedisin më, dhe shesin produktet ekologjikisht miqësore për konsumatorët. Si njerëz të lloj shumë dhe debati mbi mjedisin ka një vrull redaktuar në drejtimin e duhur në mendimin tim. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ekskursioni Raport nga geta

Detyrë

Qëllimi i ekskursionit ishte se ne do të kuptojnë strukturën e ekosistemeve dhe të jetë në gjendje për të bërë vëzhgime dhe hetime që janë të rëndësishme për të ekosistemit dhe interpretimin e tyre. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Diell

Paraqitje

Dielli është një yll që është në qendër të sistemit tonë diellor. Kjo na jep ngrohtësi, energji dhe çdo gjë tjetër që ne kemi nevojë për të jetuar. Pa të, asgjë nuk do të jetojnë në Tokë mund të ekzistojnë. Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Jeta ime si pisha

Unë mund të jetë në mes për 400-600 vjet të vjetra, nëse unë të marrë të jetë i paprekur. Por ata ranë përmbys me mua kur unë jam në mes të 80 dhe 120 vjet të vjetra. Për mua ata duan të kenë cilësi më të mirë, unë duhet të jetë i drejtë dhe i qetë, pa twigs ata së pari 10-15 metra, kur unë jam 100 vjet. Por pastaj ata duhet të kujdeset për mua dhe të sigurohemi që unë të rritet siç duhet patate të skuqura. Unë lulëzojnë në tokë të varfër e tokat pjellore kam bërë mirë me shëndet dhe me gunga. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Diversiteti biologjik

Diversiteti biologjik do të thotë se ka lloje të ndryshme dhe numra të ndryshëm të çdo specie. Së bashku, të gjitha speciet e një diversitetit biologjik. Është e rëndësishme për ne për të ruajtur të gjithë bimët dhe kafshët, për të hequr një specie e drejtë nuk është e njohur se çfarë ndodh. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Fungi

Çfarë lloje?

Mushrooms nuk janë bimët, ata nuk janë kafshë, ata kanë vet "mbretërinë" e tyre. Dhe ka shumë lloje të ndryshme të kërpudhave; kërpudhave myk, lichens (një përzierje e kërpudhave dhe algave) dhe kërpudha të egra të përbashkëta, ata janë të gjithë të zakonshëm! Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Bimët rreth nesh

HYRJE

Zgjedhja e bimëve në detyrë kanë qenë në zonën ku unë jetoj. Zona përreth ka rezervë Delsjö me shumë të llojeve të ndryshme. Disa specie kam kap në kopshtin tonë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -