. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Shkolla e Biologjisë tezave

Si është një swing golf?

Tema: Biologji , Human

Hyrje dhe qëllimi

Golf është një sport që shumë e konsiderojnë të jetë një lojë budalla për burrat dhe gratë që janë vendosur shumë në shoqëri dhe të kenë më shumë para se ata e dinë se çfarë të bëjë me të. Shumë besojnë se menaxherët në punë merr pasdite e tij të lirë dhe të dalë në fushën e golfit për një rekreative 18 raundin vrimë dhe të arrijnë marrëveshje në botën e biznesit, si dhe të njohurit e reja.
Por në kundërshtim me besimin popullor, golfit është një sport fizikisht duke kërkuar shumë. Një 18 raundin vrimë janë të vështirë në trup dhe kjo është shumë e lehtë për të dëmtuar të dyja shpinën dhe wrists. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Plakjen - Çfarë ndodh me trupin tuaj?

Tema: Biologji , Human

Kjo me të vërtetë njerëzore aging've të bëhet një pikë e lënduar për shumë njerëz, veçanërisht gratë. Në Hollivud ju lejon të merrni kirurgji bukuri apo injekton atë në Neurotoksina të tilla si. Botox në lëkurë me rrudha luftarake. Unë mendoj se kjo është shumë e dëmshme për trupin tonë, sepse në qoftë se ajo nuk ishte menduar se do të marrë rrudhat si ne të merrni më të vjetër, ne nuk do të kemi atë ose.
Ka shumë gjëra që ndodhin në trupat tona si ne të merrni më të vjetër. Disa vuajnë ålderssynhet zakonisht. Çfarë ndodh është se lente me ålderna bëhet më e ngurtë dhe të paaftë për të ndryshuar formë. Kjo e bën të vështirë për të parë nga afër të mprehtë. Kjo ndodh zakonisht në të dyzetat e tyre, dhe atëherë ju keni nevojë lexim gota. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Ngrohja globale

Paraqitje

Njerëzit kanë bisedoi rreth motit në çdo kohë dhe kudo. Por kjo është e ndryshme tani. Diçka po ndodh në planetin tonë. Diçka shumë e keqe. Diçka që ne duhet të ndryshojë. Unë nuk do të thotë të gjitha luftërat ndezur nëpër botë, kriza financiare, ose diçka të tillë. Unë jam duke folur për diçka shumë më të keqe. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur ju hani një darkë kalori

Tema: Biologji , Human

Ne mund të hani sa më shumë që ju pëlqen dhe të merrni shumë energji, por çfarë është kjo energji? Pse duhet të hani pas një stërvitje? Dhe pse e merr lodhur, nëse ju nuk hani një mëngjes të duhur? Ne të gjithë e dimë se përtypet me dallëndyshe dhëmbët tuaj, dhe pastaj ajo do të duket si feces, por si e bën një darkë nëpër gjithë trupin?
Të gjithë energjisë që konsumojnë shkon me përdorimin e muskujve, frymë, dhe natyrisht tretjes. Ajo është gjithashtu e mundur për të ushtruar, dhe në mënyrë që të ndërtojnë nevojë proteina muskujve, kjo është ushqimi. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Al Gore dhe ngrohja globale

Paraqitje

"Problemi më i madh nuk është ajo që ne nuk e dimë, por ajo që ne dimë me siguri, por që në fakt është e gabuar."

Këto fjalë të urtë përdoret MarkTwain kur ajo doli se të gjithë kontinentet një herë kanë ulur së bashku, edhe pse askush nuk e besonte atë. Njerëzit mendonin se kontinentet kanë qenë aq i madh se ata nuk mund të lëvizin ndoshta. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

TEMAT RRETH SHBA

Përmbajtja e ajrit

Temat që ajri përmban një përzierje e një "det" gjigant të gazrave që janë zakonisht të pangjyrë dhe pa erë.

Shumica e asaj që përmban ajri janë azoti (78%), atëherë kjo është oksigjen (21%), atëherë ajo është gazrat fisnike (0.93%), dioksidit të karbonit (0,04%) Së fundi, nuk është gazeve të tjera (0.03 %) schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Biologji njerëzore

LEKURES

Lëkura është organi më i madh i trupit, peshon rreth 5 kg e një të rrituri.

Lëkurës na mbron ndaj ndikimeve të jashtme gjithashtu është i rëndësishëm si trupi juaj rregullon nxehtësinë e tij dhe ekuilibër fluide. Për trupin tonë për të prodhuar vitaminë D, lëkura duhet të jetë në rrezet e diellit. schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Efekti serë

Sera e efektit përballet me

Për një kohë të gjatë, njerëzit kanë diskutuar ngrohjen globale dhe çfarë mund të ndodhë nëse ai vazhdon të rritet. Tani, në kohët e fundit është vënë re se si kompanitë ndryshojë mënyrë që të jenë më të ndërgjegjshëm për mjedisin dhe shesin produktet ekologjikisht miqësore për konsumatorët. Si njerëz lloj diskutimi dhe më shumë në lidhje me mjedisin ka marrë një vrull të fuqishëm në drejtimin e duhur në mendimin tim. schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Zhvillimi njerëzor

Tema: Biologji , Human

Big Bang, formimi i planetit Tokës

Ajo të gjitha nisi rreth 4.5 miliard vjet më parë. Kur shpërtheu në magmë disa qindra e mijëra pjesë, ajo ishte si suns pak shkëlqim, pas një numër prej një milion vjetësh ftohur Magma dhe llava poshtë në një temperaturë normale të arsyeshme. Pas ftohur lavë, uji doli nga shkëmbinj. Ky ujë mbuluar pjesën më të madhe të globit. Kjo kishte një top tërheqë përpara, por kur ai ishte gati të kalonte dielli ishte në një orbitë të lidhur nga këto dy forca. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Forcat evolucionistë

Tema: Biologji , Human

Evolucioni është konteksti biologjik është proces që ndryshon organizmat gjatë periudhave shumë të gjata kohore. Nga brezi në brez. Si një shembull i forcave evolucionare, unë të marrë kastor. Sot bävrars Gjyshi, gjyshi, gjyshi, gjyshi, gjyshi, gjyshi, gjyshi ... etj. (Mijëra e brezave kastor anyway) Beavers Sot nuk duken tamam si Beavers për njëqind mijë vjet më parë. Dallimet nuk janë aq të mëdha, por ndoshta më pak të dhëmbëve kastor ose bishti pak. Është e vështirë të di dallimin. Por shko më tutje, një milion vjet ndoshta, ju ndoshta mund të gjeni dallime edhe më të mëdha. schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »