.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e bimëve

Filament

Lënda: Biologji, Bimët

Kjo ishte një ditë e zakonshme, kam bërë absolutisht asgjë. Unë kam qenë vetëm në vendin tim si çdo tjetër, pak i imët, por ok. Ne ishim në një pemë të madhe bredhi që ishte në një pyll të madh. Ajo ishte një ditë tipike si i tha, ne kemi menduar ...

Ne të gjithë e dëgjuar një zukatje, ai erdhi afër dhe më afër. Ajo u pëshpëriti se ne do të korrur dhe të jetë në letër higjienike. Pastaj ai filloi të shkundur dhe ne ra në tokë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Jeta ime si pisha

Unë mund të jetë në mes të rreth 400-600 vjeç në qoftë se unë të marrë të jetë i paprekur. Por ata ranë mua kur unë jam në mes të 80 dhe 120 vjet të vjetra. Mua ata duan të kenë cilësi më të mirë, unë duhet të jetë i drejtë dhe të qetë pa nyje ata së pari 10-15 metra, kur unë jam 100 vjet. Por pastaj ata të kujdeset për mua dhe të sigurohemi që unë të rritet siç duhet patate të skuqura. Unë lulëzojnë në tokë të varfër e tokat pjellore kam bërë të sëmurë dhe me gunga. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Pambuk, liri, etj

Lënda: Biologji, Bimët

Fjala pambuku vjen nga fjala gjermane "baumvolle", që do të thotë lesh pemë. Pambuku është një fröhårsfiber lloj. Mbi 40% e fibrave botërore është pambuk, dhe mbi 50% e të gjitha rrobat janë bërë nga pambuku ose një përzierje e pambuku dhe materiale të tjera. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Pambuku

Lënda: Biologji, Bimët

ÇFARË ËSHTË pambuk?

Fjala pambuk vjen nga gjermane "Baumwolle", që do të thotë leshi.
Pambuku është një fröhårsfiber lloj, nxjerrë nga bimët e ndryshme të
gjini Gossypium. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Opiatet

Lënda: Biologji, Bimët

Opiatet vijnë nga një lule që ka qenë kultivuar për mijëra vjet, ajo quhet hashashit, ajo është rreth 1 metër të lartë dhe ka petals lehta violet dhe rritur në Azi. Gjëja e parë që ju merrni nga lule është opiumi i papërpunuar, dhe nga ajo prodhon, ndër të tjera, morfinë dhe heroinë, etj Në të kaluarën, ata kanë përdorur përmbajtjen si droga, por në ditët e sotme njerëzit janë abuzuar substancë, e cila është e ndaluar. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Bimët rreth nesh

HYRJE

Zgjedhja e bimëve në detyrë ka qenë në zonën ku unë jetoj. Zona përreth ka rezervë Delsjö me shumë të llojeve të ndryshme. Disa lloje unë kam zgjedhur në kopshtin tonë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Politika e drogës

Histori

Kanabisi ka qenë ndoshta përdorur për të paktën 40.000 vjet
Deri në vitin 1925, kanabisi ligjërisht gjatë pothuajse tërë bota. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kakao

Lënda: Biologji, Bimët

Fjalorth i shpejtë para se të filloni:
Kakao vjen nga cacáua Aztec fjalës si Aztecs kanë huazuar nga gjuha Maya. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Hudhër

Lënda: Biologji, Bimët

Emri botanik Allium sativum Allium sativa = = Arbium sativum
Anglisht emrat hudhër, hudhër karafil, hudhër të përbashkët, Allium, melasë varfërit
Emrat e të tjera Skorodon (greke), Allium, alium (latinisht), ail (frëngjisht), Knoblauch (gjermanisht), hvidløg (Danish), hvitløk (Norwegian), Valkosipuli (finlandez), aglio (italisht), AJO com'un (Spanish ), Ninniku (Japanese), Suan, dasuan (kinez), lehsun, Lassan (Hindi), zotëri (Persian) Shiko Shkolla punë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Rajs

Lënda: Biologji, Bimët

Rajs është një bari vjetor që merr në mes të 1 dhe 2 metra të larta. I përket muson ii Azi, ku është kultivuar për mijëvjeçarë. Ka një shumëllojshmëri të llojeve të ndryshme të orizit. Ato mund të ndahen në dy grupe të ndryshme, energji elektrike oriz zakonshëm. sumpris dhe bergris.
Sumpris nevojë për një shumë të lagështisë dhe kultivuar ose në keneta natyrore të energjisë elektrike. tarraca ujitur, ku shoots janë mbjellë nga fröbäddar veçantë. Oriz është rritur në ujë deri sa është pjekur, atëherë fusha është drenazhuar. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -