.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Shkencave Kompjuterike

Analiza e faqeve të papërgjegjshme në internet

Neni Analiza Mirjana Krisanovic 9D Burimi: Skanska Dagbladet 7 novSammanfattning:
Më 5 nëntor, ajo ishte një leksion në Sallën Qytetare në Eslöv, e cila ishte në lidhje me "E vërteta dhe pasojë në internet". Gjatë këtij leksioni morën pjesë katër klasa nga shkolla Sallerup në Eslöv. Në kohët e fundit, disa qindra studentë në Eslöv morën informacion në lidhje me sigurinë në Internet nga Ulf Silling, i cili ka përvojë të gjerë në fushën e IT.
Disa ligjërata kanë kthyer edhe për të rriturit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kompjuter - Basic

Moduli 1: aftësitë përgjithësi janë gjëra që ju duhet të dini në lidhje me kompjuterat të tilla si ajo ndahet
një Superkompjuteri në një mainframe. Ajo mund gjithashtu të jetë ajo që e bën një sistem operativ. Ose në qoftë se printera të ndryshme p.sh. çfarë një matrix printer janë dhe se çfarë është një printer lazer është. Ajo mund edhe të jenë të gjitha gjërat e ndryshme në procesor kompjuter, motherboard, karta grafike, etj View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Magic Word

Unë të fillojë me të filluar kompjuterin, pastaj fillon në masë të sinjaleve digjitale dërguar rreth brenda kompjuterit, dy serial dhe rrugët paralele. Një përkufizim dixhital sinjal është se ajo mund të miratojë vetëm dy poste, 0 = off dhe 1 = radhë. Në rrugë serik mund të dërgoni vetëm një drejtim në një kohë, ndërsa paralelisht është e mundur edhe për të dërgoni dhe të merrni të njëjtën kohë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Njohuri kompjuterike

1. Emri tre anti-virus software.

McAfee, F - Secure dhe Norton.

2. Ka tre hapa për të ndihmuar të mbrojtur kompjuterin tuaj, e cila? Shiko shkollë punë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

HTML - Kursi shpejta

këtu është një kurs përplasje në html.
[1] Hap një Notepad bosh në kompjuterin tuaj.

[2] Printo inehåll, html nuk është e vështirë, ajo është e lehtë! Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kompjuter Communications

Ju takuar shumë njerëz në një mënyrë apo një tjetër është frikë nga zhvillimet teknologjike. Këta njerëz të lehtë të merrni ndjenja se ata që mund të trajtojë teknologji të re do të shtypte ata që nuk mund të trajtojë atë. Se teknologjia e re i jep pushtet mundësinë më të madhe për të na kontrolluar. Pastaj e konsiderojnë shembullin e mëposhtëm. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

MODEM

Modem është demodulator shkurtim modulator.
Çfarë modem janë me të vërtetë duke bërë është konvertimin e sinjaleve digjitale e kompjuterit, dmth zero dhe ato në sinjale analoge dmth shëndoshë, kjo është kështu që ju mund të dërgoni të dhënat kompjuterike nga një kompjuter nëpërmjet p.sh. rrjetin e telefonit në një kompjuter tjetër me një modem. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Të dhëna

Hyrje në Rrjetet kompjuterike

Kompjuter Communications ka n 'qytet ka qenë gjithmonë f "ekspertët e kompjuterave r, por kjo nuk ishte f" interesante rr "† np
1980 se me të vërtetë b "rjade ik. D †, nuk ka pasur zakonisht ka f "ofthe përfunduar
komunikimit që k 'në, por ajo mori sj "shtojcë lv ose" ndryshim në software. punën Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Klasifikimi i kujtimeve

Kujtimet mund të ndahet në kujtesën primar dhe magazinimit të mesme në lidhje me të dhënat e qasjes dhe vendosjen e një sistemi kompjuterik. Kujtimet gjithashtu mund të ndahen sipas parimit të qasjes, qëndrueshmëri e regjistrimit me kalimin e kohës dhe pas kokën e të dhënave përshtatshmërisë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Legjislacion

Akti Mbrojtja e të dhënave

Informacione Akti hyri në vitin 1973. Ajo është projektuar për të mbrojtur integritetin e individit në raport me burrat e tjerë dhe në një farë mase edhe autoritetet. Akti aktuale Informacione erdhi në vitin 1992, dhe disa ndryshime të tjera hyri në fuqi më 1 janar 1995. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -