. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Shkolla punon në njohuri kompjuterike

Komunikimi Modem

Në bšrjan 70 NP në SHBA ata modems fšrsta janë tregu NP.
FSR dialed fšrbindelser shpejtësi u lŒg, ² 300 bps dhe performanca Šnnu lŠgre. Një ekzistuar nevoja për të komunikuar mes kompjuterëve dhe linjave telefonike ishte media e dukshme. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

PDM sistemi

Funksionet

Funksioni themelor Një sistem PDM është të mbajnë gjurmët e të dhënat e produktit ska rëndësi se ku ata janë dhe pavarësisht nga forma. Ajo do të jetë në gjendje për të kanalizuar përdorues në përdorimin e dëshiruar. Sistemi do të ketë një numër të funksioneve themelore për të lehtësuar punën e produktit gjatë gjithë ciklit të jetës së saj. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kompjuter nga dylli

Art.Nr Përmbajtja Çmimi Model

41456 ACE 1 Pentium 466 Mhz, 64 MB SDRAM, 8 MB
Graphics, 6.4 GB hard drive, 40x CD-ROM drive, Sound Blaster 64 karta të shëndoshë, folësit 9W, Windows 98, 6322: - schoolwork Trego »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Operativ

Një sistem operativ është një lloj i softuerit i cili shkon për një sistem file të veçantë (p.sh. FAT32, NTFS). Zakonisht një grafik user interface për komminucera me hardware kompjuteri. OS Microsoft Windows användarvänligast dhe është përdorur nga ne "përdoruesit e rregullt". Linux është përdorur kryesisht nga administratorët e rrjetit në rrjetet më të mëdha. MAC OS është përdorur më shpesh në osov biznesit të jetës. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Internet

Kompjutera dhe teknologji automatizimi ka përparuar me shpejtësi në zhvillim, prodhuesit vjen me gjëra të reja të përmirësuara në të gjitha kohërat, dhe kompanitë kompjuterike janë një sasi të madhe parash çdo vit. Interneti është bërë shumë Poulärt. Interneti u bë popullor rreth 1995, por atëherë nuk kanë internet si shumë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Qasje në internet në 20 vjet

Është shumë e vështirë të imagjinohet në internet në vitin 2020. Pjesa më e madhe është duke u zhvilluar tani dhe në 20 vjet, unë besoj se interneti pothuajse tërësisht shkëmbehen. Numri i përdoruesve do të rritet shumë në të ardhmen e afërt. Dhe në 20 vjet, pothuajse të gjithë në një kohë apo një tjetër nuk i panë të përballuar pa internet. Pyetja është se sa përdoruesit e internetit të menaxhuar pa crashing ajo së bashku. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Computer Security

Hakerët

---
Subkultura teknologjik është formohem nën
në fillim të 60-ta, kur kompjuterat ishin aq të mëdha sa shtëpitë dhe përdoret
Përjashtimi i kompanitë më të mëdha dhe disa autoriteteve publike. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Në kompjuter dhe pajisjeve Out!

• Input Devices

 Keyboard
Përdorimi i tastierës, ju mund të japin komandat në kompjuter, tastierë është përdorur në këtë mënyrë për të dërguar tasteve të kompjuterit. Tastierë ka qenë në kompjuterë PC e tyre ndonjëherë që erdhi për të.

Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Marimekko

Marimekko finlandez është një veshje dhe tekstile kompani që është themeluar në vitin 1951. Marimekko u bë i famshëm në botë në fund të 50 - dhe në fillim të 60-së. Ka tre linjat e prodhimit: veshje, dekorimin e brendshëm dhe väskor.Marimekko u themelua nga Armi dhe Viljo Ratia. Koncepti i biznesit të kompanisë dalë nga një kërkesë të fortë për të krijuar diçka të re, unike dhe e bukur qenë prej kohësh Finlanda pasluftës. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Çfarë është një H @ k £ © ®

Si ajo filloi të gjithë

Njerëzit e parë të quajtur hakerat ishin disa njerëz në 60-së, këta njerëz ishin pastaj u përhap në të gjithë botën,
Hakerat mësuar se si për të manipuluar rrjetit telefonik. Hakerat Shumica ishin kryesisht verbër dhe i vetëm, dhe ata donin të lidheni me si njerëz me mendje. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »