.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork në Ekonomi

Ekonomi historik

Detyra 1.)

Unë do të ju tregojnë se si mënyrat e prodhimit (dmth "prodhimin") e ushqimit ka ndryshuar me kalimin e kohës. Cila është domethënia e përparimet teknologjike të ndryshme ka pasur dhe për të sjellë ato pesë periudha të përfshira në detyrën, etj
Së pari ajo ishte populli që quheshin gjuetarët. Ata bënë vegla prej guri, druri dhe kockave. Ata jetonin nga gjuetia, peshkimi dhe grumbullimin. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ekonomi shtet

Tema: Ekonomi

• Buxheti i Shtetit

Buxheti i shtetit është një plan për të gjitha të ardhurat e shtetit dhe shpenzimet për një periudhë të caktuar kohe. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Sukseset ekonomike, mundësitë dhe problemet e Suedisë

Tema: Ekonomi

Çfarë bërë një Suedi vend i pasur?

Investimet
Suedia ka pasur gjithmonë burime të mëdha natyrore; por para se ata kishin kryeqyteti i vërtetë mjaft është shfrytëzuar vetëm një pjesë të vogël të aseteve. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Analiza dhe kontrolli financiar

Tema: Ekonomi

Bazuar në literaturë, përmbledhjet Per Olsson e saj, Përmbledhja dhe leksion shënime të.

Buxhetimi

Llogaritja e objekteve të veçanta, dhe janë grumbulluar në një buxhet Shihni schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ekonomia kombëtare

(G) 1. Buxheti familjar

Babai i Lars (Scania Engineer)
Mami Kristin (nëpunës të ICA) Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ekonomi

Tema: Ekonomi

Një 1. Cilat janë tri çështjet kryesore ekonomike?

• Çfarë duhet të prodhohen?
• Kush duhet të prodhojë?
• Si duhet të shpërndahen teprica? Shiko shkollë punë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Financat e biznesit

Tema: Ekonomi

Unë kam krahasuar tre lojtarët DVD në 3 ndryshme 2190kr företag.Onoff Sony DVPNS305
Tsiba Sony DVPNS305 2790kr
Jmedata Sony DVPNS300 1795kr Shiko shkollë punë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ekonomia private

Tema: Ekonomi

Cash: është kur paguar drejtpërdrejt me pengar.Kredit të zakonshme: shtyrjen e pagesës, ajo bëhet edhe më e shtrenjtë për shkak nga nevoja për të paguar interesat dhe tarifë vjetore. Ju duhet gjithashtu të ketë objektet e kreditit me kompaninë për të blerë nga. Për të marrë që të ketë kredi, ju duhet të jetë tetëmbëdhjetë vjeç dhe të ketë një të ardhur (një punë). Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Aksionet

Tema: Ekonomi

Daljes në pension Kursimeve

Daljes në pension është gjithnjë e më e zakonshme. Futur një sasi të një bankë apo kompani e sigurimeve. Më parë kemi filluar kursyer, më shumë para që ajo merr. Më e zakonshme është që ju të merrni një pjesë të vogël të rrogës së tyre çdo muaj schoolwork Trego »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Aksionet

Tema: Ekonomi

Ka shumë mënyra në qoftë se ju doni të bëni të holla nga kursimet e tyre.
Mënyra më e lehtë është që të fillojë një llogari bankare dhe të paguajnë paratë e tyre, por në qoftë se ju bëni atë nuk do të fitojë aq shumë në të për shkak të normë të ulët interesi. Një tjetër mënyrë është për të depozituar paratë e tyre në një fond të përbashkët. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -