. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Shkolla punon në Ekonomi

Ekonomia Kombëtare

Topic: Ekonomia , Shoqëria

• Buxheti i Qeverisë

Buxheti i shtetit është një plan për shtetin, të gjitha të ardhurat dhe shpenzimet për një periudhë të caktuar kohe. Është veprim i qeverisë dhe shërben si një lloj instrumenti për të kontrolluar operacionet e qeverisë në një mënyrë më të balancuar. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ekonomia e Gjermanisë

Subject: Ekonomi , Gjeografi

Franca ishte ende frikë nga gjermanët pas luftës, ai ishte i njohur se Gjermania kishte mundësi të mjaftueshme për të filluar një luftë të re kundër francezëve, ata kishin industrinë e fortë dhe kishte 20miljoner më shumë banorë se francezëve dhe më pas do të mund të ndërtuar ushtritë shumë shpejt. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ekonomia e Suedisë

Topic: Ekonomia , Shoqëria

HYRJE

Tema e klimës ekonomisë është e pabesueshme, unë kam zgjedhur për këtë arsye
të përqëndrohet në Suedi. Sigurisht, parralell-
ju jeni tërhequr në botën e jashtme, por në thelb, unë kam lënë
jashtë.
Puna është e ndarë në tri pjesë kryesore: View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Analiza ekonomike

Topic: Ekonomia

Suedia ka në vitet e fundit kishte një kombinim të keqe të rritjes së shpejtë dhe të inflacionit të ulët. Këtë vit, inflacioni do të mbetet rreth 3%. Taksat e larta dhe një sektor i madh publik ngadalëson rritjen ekonomike. Vitin tjetër, ajo do të bjerë përsëri pak.
Është parashikuar se rritja do të jetë 2.8% në vitin 2003. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Biznes

Topic: Ekonomia

Ekspertët katër / pesë p: n

Produktet: Ekspert ofron katër produkteve të njohura elektrike (Sony, Panasonic, Philips dhe kendo), kendo është markë e vet ekspertëve. Këto katër markave të janë të njohur për qëndrueshmëri dhe prestigjin e tyre jashtë në tregun botëror. Produkt e ekspertit është një zbritje markë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Paraja dhe ligjore

Topic: Ekonomia

Informacione Konsumatorit

Për të bërë ekonominë dhe blerjet pak më e lehtë për ne konsumatorët, nuk janë të ndryshme
agjencitë e komunitetit të cilët punojnë me informacion konsumatorit. Ata përpiqen për të ndihmuar të konsumit,
për të hedhur dritë mbi avantazhet dhe disavantazhet e mallrave dhe shërbimeve të ndryshme.

View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ekonomia moderne Japonisë

Subject: Ekonomi , Gjeografi

Sfond për rrëzimin ekonomik të Japonisë

Për të kuptuar se çfarë ndodh në një vend, duhet të dini sfond të saj. Problemet ekonomike të Japonisë të marrë rrënjë disa dekada prapa në kohë. Edhe ato raste kur ajo është e mirë për vendin, ajo ka qenë për shkak të ngjarjeve pak më tej prapa në histori. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Analiza dhe menaxhimin ekonomik

Topic: Ekonomia

Bazuar në literaturë, përmbledhjet Per Olsson të saj, përmbledhje dhe shënime leksion të.

Buxhetimi

Llogaritja e zërave të veçantë, të grumbulluara në një buxheti Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ndikimi Shkëmbim në shoqëri

Topic: Ekonomia

Nëse ju shikoni historikisht, e gjen prova më shumë se tregjet e aksioneve me të vërtetë ndikojnë humor në botë. • Revolucioni Francez i 1789-1799 në prag të rrëzimit të tregut të aksioneve masive të 1720-1784 (Bubble Detit të Jugut dhe Mississippi Bubble). View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Financat shoqërisë

Topic: Ekonomia

Finance Personal

Ekonomia fjalë do të thotë shtëpisë. Ekonomia Një familje e është e varur në rrethinat e tij. Si punon për kompaninë që prindërit janë duke punuar në dhe se sa mirë ekonomia suedeze është që ndikojnë në financat e një familjes shumë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »