.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e gjuhës angleze

Martesa është një vepër e falsifikuar

Unë kam zgjedhur për të shkruar në lidhje me pse unë mendoj se ju nuk duhet të martohet sepse kjo është një mënyrë e mirë për mua për të mos pasur nevojë për të shpjeguar të gjithëve se pse unë refuzoj të martohen. Në këtë ese unë jam duke shkuar për të shkruar në lidhje me dështimet e shumë martesa.

Unë jam gjithmonë duke u thënë të gjithëve që unë nuk do të martohem Për shkak se ajo është një humbje kohe. Por kjo është më shumë për atë se kaq. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Angli

Capital:

Gjuhët zyrtare: Anglisht

Demonisms: British, Britton

Qeveria: Parlamentare monarki kushtetuese Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

MJEDISI

Unë jetoj në një apartament, dhe kjo është 118 (m²), ne kemi pesë dhoma, dy banjo, një ekran të sheshtë, dy kompjutera dhe një laptop, katër automobila, një pjatalarëse dhe ne ndajmë makinë larëse me neigbour tonë e cila është shumë e mirë për Mjedisin. Ne të blerë rroba çdo muaj, sidomos mua më pëlqen pazar. Ne kishim dy makina, por tani kemi vetëm një shkak baba im shiti makinën tjetër, ai mendon se ne kemi nevojë vetëm për një të tillë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Mjedisi!

nga Safa

Unë jetoj në një apartament, dhe kjo është 118 (m²), ne kemi pesë dhoma, dy banjo, një ekran të sheshtë, dy kompjutera dhe një laptop, katër automobila, një pjatalarëse dhe ne ndajmë makinë larëse me neigbour tonë e cila është shumë e mirë për Mjedisin. Ne të blerë rroba çdo muaj, sidomos mua më pëlqen pazar. Ne kishim dy makina, por tani kemi vetëm një shkak baba im shiti makinën tjetër, ai mendon se ne kemi nevojë vetëm për një të tillë. Nëna ime merr autobusin çdo ditë për të punuar. Ne përpiqemi për të blerë ushqime ekologjike sa më shumë që të jetë e mundur, por nganjëherë ne e gjejnë shumë të shtrenjta dhe nuk zgjedhin për të. Normalisht ne do të shkojmë në ato pushime ose dy herë në vit me aeroplan. Ne të braktis mbeturina në vendin e duhur, por ndonjëherë ajo merr në vendin e gabuar. Ne kemi vënë në composte në një qese të veçantë plastike, të cilat ne do të marrë nga pronari. Unë mendoj se ne jemi miqësore me mjedisin, por unë do të përpiqet të jetë më mirë në përdorimin e ujit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Angli

Subjekti: Gjeografia , Historia , Shoqëria

Flamuri Royal Stema
Capital:
Gjuhët zyrtare: Anglisht
Demonisms: British, Britton
Qeveria: monarki kushtetuese parlamentare
-Monarch: Queen Elizabeth II
Ministri -Prime Gordon Brown MP
Legjislatura: Parlamenti
-Upper House: Dhoma e Lordëve
-Lower House: Dhoma e Përfaqësuesve
Formacion
-Veprat I Unionit 1707: 1 Maj 1707
ACT Nga Bashkimi 1800: Jan 1, 1801
-Anglo-Irlandeze Traktati: 12 prill 1922
Pranimi në BE: Jan 1, 1973
Zonë
-Totali: 244,820 km2 (79) 94,526 mi sq
-Water (%) 1,34
Popullatë
-2007 Vlerësimet: 60.975.000 (22)
-2001 Regjistrimit: 58.789.194
-Density: 246 / km2 (48) 637 mi / sq
GDP (PPP): Vlerësimet 2007
-Totali: 2230000000000 $ (6)
-per banori: $ 36,570 (14)
GDP (nominale)
-Totali: 2780000000000 $ (5)
-per frymë: 45,681 $ (9)
Gini (2005): 34
IZHNJ (2006): ▼ 0942 (Lartë) (21)
Valuta: Pound Sterling (GBP)
Zona kohore: GMT (UTC + 0)
-Summer (DST): CET (UTC + 1)
Drives në: Majtas
TLD Internet: .uk
Kodi Thirrja: 44 Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Charles Dickens 'A Christmas Carol

Largoj 1

1, i cili ishte Marley?
Marley ishte nëpunës Scrooge kur ai ishte gjallë.

2. Përshkruani Scrooge.
Scrooge është një njeri i vështirë që e duan para dhe duke menduar vetëm për veten e tij. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

SHBA

Tema: Gjeografi

Histori

1. Cilat ishin amerikanët amtare?
Përgjigjja: Indianët

2. Në kolonitë e ndryshme ushqyer ndryshe, pse?
Përgjigje: Për shkak se ata kanë jetuar në rrethana të ndryshme. Në disa vende, t. Si nuk e tokës më të kultivueshme, kështu që pastaj të peshkuar dhe gjetur ushqim në disa vende të tjera. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Jeta dhe vdekja në fe

Judaizëm

Besimi hebre në jetën dhe vdekjen

Jeta: Çifutët besojnë se ekziston shpirti njerëzor para lindjes. Por në kohën kur fëmija është më shumë se gjysmë rrugë dolën * nga trupi i nënës, fillon jeta. Kur një fëmijë është i lindur ai është i lirë nga njëri-tjetri. Për të mbajtur atë, ju e rrethpritni Brit Milah fëmijën (në qoftë se kjo është një djalë) në ditën e tetë të jetës së fëmijës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Amerikan Historia X

Derek Vinyard

Kur ju humbni dikë në jetën tuaj që kishte një vend të veçantë në zemrën tuaj ju së pari ra zunë frymën dhe ndjenjën e një trishtim të madh në zemrën tënde se pothuajse është marramendës ju veç e veç. Ajo mund të havebeen një nënë, fëmijë, mik, një dashuri të madhe; kjo nuk ka rëndësi me të vërtetë sepse të gjitha këto njerëzit në jetën e dikujt do të thotë shumë. pune Shiko shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Energji, Burimeve, Hetimi

Paraqitje

Kjo është një ese mbi një krahasim i dy burimeve të energjisë: energjisë së erës dhe të naftës. Unë do të analizojnë këto dy dhe të paraqitura fakte shkencore, por mbiçmuara mendimet e mia. Unë do të shkruaj në lidhje me historinë e dy burimeve, si ato janë përdorur, se si ata kanë prekur jetët tona etj Për më tepër, unë do të vlerësojë punën time në mënyrë që kritikon diskutuar se çfarë kam mësuar; Nëse unë kam dhënë një imazh të drejtë të tyre mërzit dhe shumë më tepër. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -