. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Shkolla punon në Biografive

Mjedisi!

Subjekti: Biografitë , Tjetër , Shoqëria

nga SHAFS

Unë jetoj në një apartament, dhe kjo është 118 (ft), ne kemi pesë dhoma, dy banjo, një ekran të sheshtë, dy kompjutera dhe një llaptopi, katër celularët, një pjatalarëse dhe ne ndajmë makinë larëse me neigbour jonë e cila është shumë e mirë per te mjedisit. Ne të blerë rroba për çdo muaj, sidomos mua unë si pazar. Ne kishim dy makina, por tani ne kemi vetëm një, sepse baba im shiti makinën tjetër, ai mendon se ne duhet vetëm një. My mom merr autobus çdo ditë për të punuar. Ne përpiqemi për të blerë ushqime ekologjike sa më shumë të jetë e mundur, por nganjëherë gjejmë atë shumë të shtrenjta dhe nuk zgjedhin për të. Normalisht ne do të shkojmë në ato pushime apo dy herë në vit me aeroplan. Ne braktis plehrave në vendin e duhur, por ndonjëherë ajo merr në vendin e gabuar. Ne kemi vënë composte në një qese plastike të veçantë, të cilat ne do të merrni nga pronari. Unë mendoj se ne jemi miqësore me mjedisin, por unë do të përpiqet të jetë më mirë në përdorimin e ujit. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Virginia Wolf

Subjekti: Biografitë , anglisht

Virginia Woolf ishte një shkrimtar, psikopat dhe një dashnor familjare.
Ajo ishte një novelisti anglez dhe një feminist krenar, dhe një i shkolluar moderne trendsetting dhe teoricienët gjatë jetës së saj. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Enzo Ferrari

Subjekti: Biografitë , anglisht

Enzo Ferrari u lindur 18 shkurt 1898 Modenas në veri të Italisë.
Ai e filloi karrierën e tij si një shofer provë dhe si një shofer garash. Pastaj në vitin 1920 ai filloi të punojë për Alfa Romeon dhe ai e avancuar të shefit për ekipin garash.
Në vitin 1929 ishte skuadra gara Scuderia Ferrari themeluar nga Enzo Ferrari.
Ekipi gradualisht u bë pjesë e ekipit Alfa Romeo e garash. Gjatë Luftës së Dytë Botërore në vitin 1940 ishte ndërtuar fabrikë që makina për prodhimin e mbajtur topin bombarduar. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Roald Dahl

Subjekti: Biografitë , anglisht

• Një nga autori më popullore Britanisë së librave për fëmijë, një pjesë e Luftës së Parë Botërore, me 11 prindër norvegjezë dhe ai është i vetmi unë e di kush e urren ditëlindjen e vet, Roald Dahl. Ai shërbeu në Luftën II Botërore 11 dhe ka pasur përparim të tij, kur ai u riemërua në Uashington DC schoolwork Trego »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Njerëz të famshëm të Zelandës së Re

Subjekti: Biografitë , anglisht

Rreth Peter Jackson:

Ai ishte i pari që të drejtojnë tre filma në sametime. Këto tre filma akull "Trilogy Ring". Dhe ai e mori Oskarin për të dorëshkrimit të mirë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rudyard Kipling

Subjekti: Biografitë , anglisht

Kjo detyrë është për një autor me dhuratë të jashtëzakonshme, narrative për të shkruar dhe ende sot është vlerësuar në mbarë botën për librat më të popullarizuar dhe të njohur të tij që jeton në xhungël rreth Mowgli, Baloo dhe Bagheera, dhe mbiçmuara për tregimet e tij të shkurtra dhe proems shquar. Tani, pas punës sime, duke shkruar për jetën e tij, unë jam shumë i impresionuar prej tij. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Marlyn Monroe

Subjekti: Biografitë , anglisht

Emri i lindjes: Norma Jean Mortensson
Pseudonimi: Gjyle bjonde
Gjatesia: 5 '5 ½ "(1,66 m) schoolwork Trego »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Enzo Ferrari

Subjekti: Biografitë , anglisht

Enzo Ferrari u lindur 18 shkurt 1898 Modenas në veri të Italisë.
Ai e filloi karrierën e tij si një shofer provë dhe si një shofer garash. Pastaj në vitin 1920 ai filloi të punojë për Alfa Romeon dhe ai e shefit të avancuara për gara për ekipin. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Van Halen

Subjekti: Biografitë , anglisht

Eddie Van Halen dhe Alex

Si ju mund të keni kuptuar, Alex dhe Eddie Van Halen janë vëllezër. Ku Ata lindur në vitin 1955 dhe 1957, përkatësisht në Nijmegen, Holandë dhe u shpërngul në Kaliforni në vitin 1965. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Alexander Pope

Subjekti: Biografitë , anglisht

Alexander Pope, një fëmijë i vetëm, u lind në Londër, në maj 21,1688, viti i Revolucionit të Lavdishëm.
Babai i tij, një liri-tekstilesh, ishte dyzet e dy, nëna e tij dyzet e gjashtë. Të dy ishin katolikë, dhe babai i tij,
Alexander Sr View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -